Géza
-11 °C
-4 °C

Iván András

újságíró Politika

Indexes futócsapatban, versenyen megtett kilométerek száma összesen134,9

Az íróasztalon gyűjtött kupakokból van már700+

Leközvetített tenisz Grand Slamek száma33

Olyan kontinens, aminek országaival nem foglalkoztamaz Antarktisz kimaradt eddig

Ha elérkezik a nap, akkor egyszer csak nem jön több víz a csapból Ha elérkezik a nap, akkor egyszer csak nem jön több víz a csapból

Fokváros lehet az első igazán nagy város a világon, ahol elfogy az ivóvíz. Napi másfél perc zuhanyt ajánlanak, és azt várják a lakosoktól, hogy a vécéket is minél ritkábban húzzák le. Minden intézkedés ellenére azonban közelít a rettegett Nulladik Nap. A múlt héten már katasztrófa sújtotta területté nyilvánították az ország egy részét.

február 21. 15:41

Célfotós arany is jutott az olimpiai rekord és curlingbalhé mellé Célfotós arany is jutott az olimpiai rekord és curlingbalhé mellé

Alpesi síben és biatlonban is dupláztak, túl messzire mentek norvég hokisok, érmes sportoló bukhat doppinggal.

február 18. 14:57

Drámák és meglepetések az olimpia egyik legőrültebb napján Drámák és meglepetések az olimpia egyik legőrültebb napján

Liu Shaolint kizárták, Jászapáti 6. lett rövidpályás gyorskorcsolyában. Átírták az esélyeket a szuper G-ben, ennyi négyfordulatost még soha nem ugrottak.

február 17. 15:31

Végéhez ér vasárnap a phjongcshangi téli olimpia, de maradtak még aranyérmek, amiket ki kell osztani a záróünnepség előtt. Ez lesz az olimpia maradék programja, kezdés magyar idő szerint:

Curling:

női döntő: Svédország-Koreai Köztársaság 1.05

Bob:

férfi négyes 3. és 4. futam 1.30

Műkorcsolya:

gála 1.30

Jégkorong:

férfiak, döntő: Olimpiai Sportolók Oroszországból (OAR)-Németország 5.10

Sífutás:

női tömegrajtos, klasszikus stílusú 30 km 7.15

Záróünnepség 12.00

A Nemzeti Sport tudósítója a szöuli reptéren fotózta le Liu Shaolin Sándort, aki az aranyérmes magyar rövidpályás gyorskorcsolyaváltó többi tagjával, Liu Shaoanggal, Burján Csabával és Knoch Viktorral együtt vasárnap délelőtt érkezik majd meg Magyarországra. A magyar csapat hivatalos fogadási ünnepsége majd délután egytől lesz a Gyakorló Jégcsarnokban.

6-4 lett a vége, ennél közelebb már nem tudtak jönni az első harmadban két gólos hátrányba kerülő csehek. A kanadaiak ugyan nem tudták megvédeni az olimpiai bajnoki címüket, de 1976 után újra bronzérmet szereztek.

Magyar idő szerint vasárnap hajnali 5.10-kor lesz az orosz-német döntő a jégkorongozóknál.