Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Iván András

Indexes futócsapatban, versenyen megtett kilométerek száma összesen188,5

Az íróasztalon gyűjtött kupakokból van már700+

Leközvetített tenisz Grand Slamek száma36

Olyan kontinens, aminek országaival nem foglalkoztamaz Antarktisz kimaradt eddig

Theresa May túlélte a bizalmi szavazást, ő marad a brit miniszterelnök Theresa May túlélte a bizalmi szavazást, ő marad a brit miniszterelnök

Elbukott a brit miniszterelnök ellen indított bizalmatlansági indítvány a Konzervatív Pártban.

tegnap, 22:00

Lövöldözés volt Strasbourg központjában Lövöldözés volt Strasbourg központjában

A belügyminiszter szerint hárman meghaltak, tizenketten megsérültek. A rendőrség lezárta a karácsonyi vásár környékét. Magyar EP-képviselő is hallotta a lövéseket.

december 11. 20:47

Pokoli hetek várnak a brit politikusokra Pokoli hetek várnak a brit politikusokra

Theresa May előbb a hollandokhoz, majd Merkelhez megy, utána jön a teljes EU. Megmutatjuk, miért van harapófogóban a brit kormányfő, és miért menekült a keddi parlamenti vereség elől.

december 11. 13:52

A Manchester United nagyon simán, 4-1-re győzte le a Fulhamet a Premier League 16. fordulójában. Romelu Lukaku 997 perc után talált be tétmeccsen az Old Traffordon.

A meccs utáni sajtótájékoztatón a MU vezetőedzője, José Mourinho viccelődött egy sort az átigazolási szezonra szánt kereten. „Spórolunk? Nincs víz? Spórolunk januárra?" – mondta az asztalhoz érkezve arra utalva, hogy nem készítettek ki neki ásványvizet.

 

A 2-es villamos vonalán indult el a 39 200 fehér és kék leddel feldíszített adventi fényvillamos. A már 10. éve feltűnő villamos a 2-es mellett a 19-es vonalán, és a metrópótló vonalon is járni fog.

A két motorkocsiból álló UV szerelvény november 29. és 2019. január 6. között – december 24. és december 31. kivételével – naponta közlekedik 16 órától 21 óra 30-ig. (MTI)

Nagy vitát váltott ki, hogy a velencei rendőrség megbírságolt egy férfit, akinek a négyéves gyereke a Szent Márk téren rollerezett. A bírság 67 euró (kb. 21 500 forint) volt. A rollerek és a gördeszkák ki vannak tiltva a területről. Az apát azzal vádolták, hogy engedte, hogy a gyerek elektromos gyorsítót használjon.

Velencében folyamatosan hoznak szabályokat a turistákra tekintettel, például a következő három évben tilos megnyitni olyan új gyorsétkezdét vagy más vendéglátóipari egységet, amely köztéren fogyasztható ételeket, például kebabot vagy pizzát kínál. Azt akarják megakadályozni, hogy a turisták a hidakon vagy a templomok lépcsőjén piknikezzenek és összekoszolják a várost, írja az MTI.

Azonban a helyiek szerint a rendőrök a gyerek megbírságolásánál elvesztették az arányérzéküket. A városi képviselő-testületből Monica Sambo is azt mondta, hogy nem szabad engedni, hogy játszótérré változzon a Szent Márk tér, de nem látja indokoltnak a döntést, ami ellen a gyerek apja fellebbezni akar. (Telegraph)