Ervin
14 °C
21 °C

Iván András

újságíró Politika

Indexes futócsapatban, versenyen megtett kilométerek száma összesen134,9

Az íróasztalon gyűjtött kupakokból van már700+

Leközvetített tenisz Grand Slamek száma33

Olyan kontinens, aminek országaival nem foglalkoztamaz Antarktisz kimaradt eddig

Az egész világ azt figyeli, ahogy Kim Dzsongun átlépi a vonalat Az egész világ azt figyeli, ahogy Kim Dzsongun átlépi a vonalat

A legapróbb részletek is számítani fognak a két Korea közötti csúcstalálkozón, aminek a végére egy bejelentést ígérnek. A térség jövőjét meghatározó történelmi megbeszélés lesz, pedig ez még csak a felvezetés Kim és Trump találkozója előtt.

8 perce

Gyalogosok közé hajtott egy kisbusz Torontóban Gyalogosok közé hajtott egy kisbusz Torontóban

Legalább kilencen meghaltak, tizenhatan megsérültek. A sofőrt elfogták a rendőrök.

április 23. 20:06

WHO: Ebola miatt elkülönítőbe került egy laboratóriumi tudós Budapesten WHO: Ebola miatt elkülönítőbe került egy laboratóriumi tudós Budapesten

Azt nem tudni, fertőzött-e, tünetei nincsenek.

április 20. 17:22

A korábban sokáig top10-es, most világranglista 29. Richard Gasquet francia teniszező kedden a Szent István-bazilika előtti téren a szerdai Magyar Tenisz Napját népszerűsítette. A budapesti ATP-torna keretében megtartott rendezvényen 15 órától a KézenFogva Alapítvány és az ATP Charity közreműködésével a Magyar Tenisz Szövetség az érzékenyítés jegyében „szeretné közelebb hozni a fogyatékkal élők világát mindenkihez."

Barbara Bush volt first lady temetésén készült egy közös kép a megözvegyült George H. W. Bushról, George W. Bushról és a feleségéről, Laura Bushról, Bill Clintonról és Hillary Clintonról, Barack Obamáról és Michelle Obamáról, valamint Melania Trump mostani first ladyről.

Donald Trump nem volt jelen a temetésen, többek között biztonsági okokra hivatkozva. Azonban a Twitterre kiírta, hogy floridai golfkomplexumából élőben követte a ceremóniát. (USA Today)