Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Iván András

Indexes futócsapatban, versenyen megtett kilométerek száma összesen188,5

Az íróasztalon gyűjtött kupakokból van már700+

Leközvetített tenisz Grand Slamek száma36

Olyan kontinens, aminek országaival nem foglalkoztamaz Antarktisz kimaradt eddig

Bajorországról szavaznak, de ez Merkel jövőjére is hatással lehet Bajorországról szavaznak, de ez Merkel jövőjére is hatással lehet

Vasárnap kiderül, mennyire díjazzák a választók az Orbán Viktorral barátkozó és Angela Merkelt kormányon belülről támadó bajor Keresztényszociális Unió (CSU) politikáját. A történelmi mélyponton álló CSU és SPD leszereplése kiszámíthatatlan folyamatokat indíthat el Merkel nagykoalíciójában.

október 13. 18:06

Egy rejtélyes eltűnés, ami az egész világot foglalkoztatja Egy rejtélyes eltűnés, ami az egész világot foglalkoztatja

Egy kormánykritikus szaúdi újságíró bement az isztambuli főkonzulátusra, és többé nem került elő. Török források szerint hangfelvételek bizonyítják, hogy a férfit meggyilkolták. Lehet, hogy végül egy Apple okosóra szolgál bizonyítékokkal. A török nyomozás még tart, a szaúdiak pedig mindent tagadtak, de egyre nagyobb rajtuk a nemzetközi nyomás az ügyben.

október 13. 11:22

A legnépszerűbb politikus börtönben, a választás esélyese késelés miatt kórházban A legnépszerűbb politikus börtönben, a választás esélyese késelés miatt kórházban

Megkezdődött az elnökválasztás Brazíliában, ami az elmúlt évtizedek egyik legmegosztóbb választása lehet. Végeredmény két hét múlva, a második fordulóban lehet.

október 7. 12:53

A 40 győzelemmel álló Deontay Wilder bocsánatot kért, miután kiütött egy kabalafigurát a Nacion ESPN műsorában, amiben a WBC világbajnoka a december 1-jén Tyson Fury elleni, közelgő meccsét promotálta. A hírek szerint a jelmezben elterülő férfinak eltört az állkapcsa.

 

Wilder tagadta, hogy azért ütött volna ekkorát, mert nem gondolta, hogy egy élő ember van a jelmezben. Azt írta az Instagramján, hogy őszintén bocsánatot kér, és ha valóban megsérült a plüssember, akkor személyesen szeretné meghívni a decemberi meccsre. (BBC)

DeontayWilder.gif
Fotó: newcol / Twitter

Screen Shot 2018-10-11 at 16.17.44.png
Fotó: Twitter

A világelső Rafael Nadal is segített a helyreállításban a Mallorcán pusztító áradások után. Legalább tízen meghaltak, sokan pedig eltűntek, több út járhatatlan, az iskolák zárva tartanak.

 

Nadal Sant Llorenç des Cardassar városában takarította egy partvissal a sarat, és az utcákon felgyülemlő vizet. Nadalnak a közeli Manacorban van teniszakadémiája, amit felajánlott az átmenetileg otthon nélkül maradt károsultaknak. (CNN)

A rendőrség több bejelentést is kapott egy minnesotai kisvárosban, a lakosok részegnek tűnő madarak miatt telefonáltak. Az ittas repüléssel megvádolt madarak ablakoknak, autóknak repültek, és zavartan viselkedtek. Feltehetően az időjárás és az erjedt bogyók a felelősek a történtekért, úgyhogy a rendőrfőnök arra kéri az embereket, hogy ilyen ügyben lehetőleg ne hívják a hatóságokat. (Washington Post)