Ágnes
-1 °C
2 °C

Jávor Bence

újságíró Sport rovat

Átolvasott sportfejlesztési programok száma572

Legtöbb egyszerre megnyitott böngészőfül52

Csak szopogatta a földigilisztákat a Burnley edzője Csak szopogatta a földigilisztákat a Burnley edzője

Mivel vádolhatták meg Sean Dyche-t, ha ezzel védekezett?

tegnap, 12:30

A Bánki család közelében landolt az egymilliárdos röplabdás tao-támogatás A Bánki család közelében landolt az egymilliárdos röplabdás tao-támogatás

Bánki Erik taós sportot csinált a röplabdából, ügyvédjének fia meg kapott egymilliárd forintot egy strandröplabdaközpontra.

január 19. 14:26

Fuck you, Babos! Fuck you, Babos!

Rekordbüntetés a Babos Tímeát ribancozó amerikai teniszezőnek az AusOpenen.

január 19. 11:15

A nemzeti sportlap mai címoldalán Hosszú Katinka szerepel, akit a dániai rövidpályás Európa-bajnokság ürügyén egy kis hableányba oltottak.

A megvalósítás csillagos ötös, ha az volt a cél, hogy mindenkit kirázzon a hideg. Legutóbb talán Bol-dog volt ennyire zavarba ejtően viszolyogtató jelenség. 

nemzeti sport címlap

Ezt aztán hiába küldené vissza Orbán Viktor az ágyból kivasalni Anikó asszonynak.

Miniszterelnökünk az EU-s csúcsra menet videóüzenetben jelentkezett be Ferihegyről, és azt mondta, hogy kétmillió háromszázezer honfitársunk véleményét viszi hátizsákjában. Utalva ezzel a nem létező Soros-tervről szóló Nemzeti Kommunikáció ellenőrizhetetlen mennyiségben visszaküldött helyes megoldásainak számára.

Ha az előző bekezdés valamennyi állítása igaz volna, akkor Orbán Viktor panyókára vetett hátizsákjában úgy 15 köbméternyi és legalább 12 tonna súlyú papír lapul (ha itthon hagyta a borítékokat).

Ekkora túlsúly kifizetése még neki is komoly gondokat okozna, hacsak Mészáros Lőrinc ki nem segíti.

Az Országos Mentőszolgálat posztolta Facebookjára az utóbbi idők egyik legszürreálisabb hírét. Egy bolti árufeltöltő annyira szétcsapta magát egy közelebbről meg nem nevezett droggal, hogy Kasszás Erzsi dalát kezdte énekelni ordítva és közben bemutatta a reklámból jól ismert teljes tánckoreográfiát is a bolt döbbent vevőközönségének. 

A gyorsan kiérkező mentők maguk is tanúi lehettek a produkciónak, és mivel félő volt, hogy az önkívületben lévő férfi kárt tesz magában, rövid rábeszéléssel meggyőzték a műsorszám befejezéséről, amit a közönség tapssal és ovációval díjazott.

Mielőtt bárki kedvet kapna hasonló mutatványokhoz, gyorsan idézzük a mentőszolgálat bejegyzésének végét is.

"A férfi elmondta, hogy tudatmódosítószert fogyasztott ez okozhatja a zavartságot. Nem meglepő, hogy a rendkívüli felszabadultságát pillanatok alatt halálfélelem és szorongás váltotta fel. Bajtársaink bár megnyugtatták a férfit, mégis csak hosszas beszélgetés után tudták rávenni a gyógykezelésre. Végül rendőri kísérettel szállították ellátás után toxikológiai osztályra a szerencsétlenül járt fiatalt. Mielőbbi felépülést kívánunk!"