Sámuel, Hajna
19 °C
30 °C
Index - In English In English Eng

Jávor Bence

Átolvasott sportfejlesztési programok száma572

Legtöbb egyszerre megnyitott böngészőfül52

Pogba kihagyott büntetővel válaszolt Neves bombájára, csak ikszelt a ManU Pogba kihagyott büntetővel válaszolt Neves bombájára, csak ikszelt a ManU

A Wolverhampton fenséges szögletvariációját elhűlve nézték a manchesteriek.

augusztus 19. 23:28

Stollár Fanny a selejtező első fordulójában búcsúzott a US Openen

1 óra 20 percig tartott a magyar teniszező kalandja egyesben az amerikai nyílt teniszbajnokságon.

augusztus 19. 21:36

Az olasz futballmágnás szerint az angolok a legrasszistábbak a világon Az olasz futballmágnás szerint az angolok a legrasszistábbak a világon

Mario Balotelli leigazolása alkalmából tartott érdekes sajtótájékoztatót a Brescia tulajdonosa.

augusztus 19. 20:25

A figyelmesebb szurkolóknak már bizonyára  feltűnt, hogy a Ferencváros egyetlen árva magyar mezőnyjátékossal futott ki este a Groupama gyepére, Lovrencsics Gergő személyében. Mellette még a kapuban álló Dibusz Dénes képviseli hazánkat a bajnokcsapatban, a többiek légiósok.

Mivel a közvetítésben erről szóló adatot – ha volt is – nem hallottunk, gyorsan megnéztük, hogy áll ezen a téren az ellenfél. Az derült ki, hogy a Valletta kezdője lényegesen jobban megőrizte máltaiságát. A kapus mellett a mezőnyjátékosok fele máltai volt a kezdő sípszónál a  vendégeknél, azaz összesen hat hazaival álltak fel a Fradi ellen (az eredménybe honosított játékost nem számoltunk bele).

Így a magyar bajnokság legutóbbi kiírásának ezüstérmese 5-1-es összesítéssel lépett túl a Zetán, és jutott be az Európa Liga-selejtezőinek következő fordulójába.

A Fehérvár FC labdarúgói érett teljesítményt nyújtva megőrizték az idegenben gyűjtött négygólos előnyt, és a montenegrói 5-1-es győzelem után egy hazai pályán kivívott 0-0-s döntetlennel léptek tovább az Európa-liga következő selejtezőkörébe.