Judit
2 °C
7 °C

Jávor Bence

Átolvasott sportfejlesztési programok száma572

Legtöbb egyszerre megnyitott böngészőfül52

A német síző oxigénmaszk miatt bukhatja élete első világkupa győzemét

Luitz megszakította az olimpiai bajnok Hirscher győzelmi sorozatát óriás-műlesiklásban. Vagy mégsem.

december 7. 17:28

Ájulásig tolták a kéjgázt Özilék az Arsenal-játékosok privát buliján Ájulásig tolták a kéjgázt Özilék az Arsenal-játékosok privát buliján

A The Sun videója szerint Özil vitte a prímet, és volt, aki csúnyán túlba futott. Milliós italok és habpatron, így mulatnak az Arsenal sztárjai.

december 7. 15:41

A kézilabda-Eb-t is megzavarta a francia tüntetéshullám

A közpdöntő két szombati meccsét is el kellett halasztani a tervezett tüntetések miatt.

december 7. 15:41

Az Atalanta Bergamo szurkolói közt óriási szeretet és elismerés övezi a csapat 27 éves holland válogatott középpályását, Marten de Roont. Akkora, hogy nemrég az alábbi felirat jelent meg a lelátón:

Amióta itt van de Roon, nem nézek YouPornt

 

A jelenség egyben arra a régóta ismert sejtésre is tökéletes bizonyíték, hogy az olasz futball szerelmeseinek a védekezésre áll fel.

De Roonnak ugyanis abszolút a védekezés a specialitása, fő erőssége, hogy kitűnően helyezkedik és nagyon jó érzékkel szerez labdát, amit máshol tán nem értékelnének annyira, mint az olaszoknál, ahol egy okos szereléstől képes örömmámorban úszni a lelátó. Persze néha azért el is tud sülni az a láb.

 

Az izraeli bajnokság hétvégi fordulójában született az alábbi csodálatosan karmikus találat. A videón a Netanya-Petah Tikva (0-1) meccs győztes gólja látható, és különösebben nem kell magyarázni, hogy miért volt különleges. Habib Habibou épp az ellenfél kapuja előtt fekvő sérült csapattársát ápolta, amikor elé került a labda, és ha már így esett, belőtte a gólt.

 

 A furcsa körülmények ellenére a meccs vége előtt mindössze 3 perccel lőtt gól teljesen szabályos volt, mivel a játékvezető nem szakította meg előtte a játékot és a passz pillanatában a gólszerző nem volt lesen. Instant karma, ahogy mondani szokás. Az pedig már tényleg hab a tortán, hogy a Habib név jelentése "szeretett, kedves", és arabul a legáltalánosabban használt kifejezés a jóbarátra.

Az indiai bajnokság (ISL) vasárnapi Goa-Pune City mérkőzésén a vendégek védője mindent, de mindent feláldozott, hogy eltakarítson egy labdát a kapuja elől. A videót nézni is fáj, az meg külön targikus, hogy teljesen felesleges volt a hősiesség, mert a lövés – ha kicsivel is – de elsuhant volna a kapufa mellett. Nem úgy a játékos, aki viszont tökéletesen telibe találta, jaj.

 

És még ki is kapott a csapata 4-2-re. 

kapufa
Fotó: streamja.com