Jusztina
3 °C
16 °C

Jávor Bence

Átolvasott sportfejlesztési programok száma572

Legtöbb egyszerre megnyitott böngészőfül52

Búcsú a stadiontól, aminek építésénél a kis Puskás Ferenc is tolta a taligát Búcsú a stadiontól, aminek építésénél a kis Puskás Ferenc is tolta a taligát

Szombaton búcsúztatta a Honvéd a legendás kispesti stadiont.

szeptember 22. 14:32

Kenukapitány: Elegem van azokból, akik langyos vízben akarnak ülni Kenukapitány: Elegem van azokból, akik langyos vízben akarnak ülni

Fél tucat épkézláb kenusra vadászik a válogatott, a kapitány radikális változtatásokat akar.

szeptember 18. 15:50

Urbán Flórián a svájciaknál talált menedéket a NER elől Urbán Flórián a svájciaknál talált menedéket a NER elől

"Ide már nem ért el a kezetek" – üzente haza Orbán egykori edzője.

szeptember 18. 09:41

Bár ezt elsőre talán nehéz elhinni, de a képen nem egy furcsa büfé vagy teleshop látható, hanem a mexikói Chivas futballcsapatának edzője tart éppen sajtótájékoztatót. A szemérmetlen termékhalmozás szomorú magyarázata, hogy a csapatnál idén anyagi gondok ütötték fel a fejüket, de ezt kétségbeesett fotóból talán maguktól is kitalálták.

 

A belgák elleni bronzmeccsen Anglia leginkább csak Danny Rose sportszárával hívta fel magára a figyelmet. A kezdőcsapatba kerülő játékos sportszárán ugyanis ementálit idéző lyukak tátongtak. Ez persze a közvetítésben is tökéletesen látszott, így hamarosan elözönlötték a találgatások a szociális médiát, hogy mégis mi lehet a dolog értelme.

A válasz pedig az, mint Bale esetében is volt, nevezetesen hogy vannak játékosok, akik zavarónak érzik a túlzottan szoros sportszárat, illetve attól tartanak, hogy az izmok összenyomása görcsök kialakulásához vezethet. Ezért lukakat vágnak az anyagba, mert úgy jobban nyúlik.

Az 57 éves zaporozsjei férfi egy hete kómában volt, miután egy 30 éves orosz turista megverte egy antalyai nyaralóhelyen. A két férfi a július 7-én játszott Horvátország-Oroszország elődöntőt követően vitatkozott össze, amin a rendező ország válogatottja kiesett.

Az orosz férfi később a szállásán is felkereste az áldozatot, és úgy megverte, hogy elveszítette az eszméletét, és többé már nem is tért magához. Az ukrán Interfax hírügynökség jelentése szerint mindketten ittasak voltak az eset idején. Az orosz férfi a török rendőrség által kiszabott 800 dolláros büntetés megfizetését követően szabadon távozhatott az országból.