Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Jávor Bence

újságíró Sport rovat

Átolvasott sportfejlesztési programok száma572

Legtöbb egyszerre megnyitott böngészőfül52

Három áldozatot szedett az elhagyott teniszcipő az AusOpenen Három áldozatot szedett az elhagyott teniszcipő az AusOpenen

Dolgopolovval, a bíróval és egy nézővel is nagyon elbánt egy fél pár cipő az AusOpenen.

6 órája

Mata elesett, és reklamált a bírónál, hogy ne fújjon Mata elesett, és reklamált a bírónál, hogy ne fújjon

Fair play vagy menteni akarta a bőrét?

9 órája

Ohh yeah: a közönség a teniszezővel nyögött az AusOpenen Ohh yeah: a közönség a teniszezővel nyögött az AusOpenen

Oltári bunkóság, vagy itt volt már az ideje?

11 órája

A nemzeti sportlap mai címoldalán Hosszú Katinka szerepel, akit a dániai rövidpályás Európa-bajnokság ürügyén egy kis hableányba oltottak.

A megvalósítás csillagos ötös, ha az volt a cél, hogy mindenkit kirázzon a hideg. Legutóbb talán Bol-dog volt ennyire zavarba ejtően viszolyogtató jelenség. 

nemzeti sport címlap

Ezt aztán hiába küldené vissza Orbán Viktor az ágyból kivasalni Anikó asszonynak.

Miniszterelnökünk az EU-s csúcsra menet videóüzenetben jelentkezett be Ferihegyről, és azt mondta, hogy kétmillió háromszázezer honfitársunk véleményét viszi hátizsákjában. Utalva ezzel a nem létező Soros-tervről szóló Nemzeti Kommunikáció ellenőrizhetetlen mennyiségben visszaküldött helyes megoldásainak számára.

Ha az előző bekezdés valamennyi állítása igaz volna, akkor Orbán Viktor panyókára vetett hátizsákjában úgy 15 köbméternyi és legalább 12 tonna súlyú papír lapul (ha itthon hagyta a borítékokat).

Ekkora túlsúly kifizetése még neki is komoly gondokat okozna, hacsak Mészáros Lőrinc ki nem segíti.

Az Országos Mentőszolgálat posztolta Facebookjára az utóbbi idők egyik legszürreálisabb hírét. Egy bolti árufeltöltő annyira szétcsapta magát egy közelebbről meg nem nevezett droggal, hogy Kasszás Erzsi dalát kezdte énekelni ordítva és közben bemutatta a reklámból jól ismert teljes tánckoreográfiát is a bolt döbbent vevőközönségének. 

A gyorsan kiérkező mentők maguk is tanúi lehettek a produkciónak, és mivel félő volt, hogy az önkívületben lévő férfi kárt tesz magában, rövid rábeszéléssel meggyőzték a műsorszám befejezéséről, amit a közönség tapssal és ovációval díjazott.

Mielőtt bárki kedvet kapna hasonló mutatványokhoz, gyorsan idézzük a mentőszolgálat bejegyzésének végét is.

"A férfi elmondta, hogy tudatmódosítószert fogyasztott ez okozhatja a zavartságot. Nem meglepő, hogy a rendkívüli felszabadultságát pillanatok alatt halálfélelem és szorongás váltotta fel. Bajtársaink bár megnyugtatták a férfit, mégis csak hosszas beszélgetés után tudták rávenni a gyógykezelésre. Végül rendőri kísérettel szállították ellátás után toxikológiai osztályra a szerencsétlenül járt fiatalt. Mielőbbi felépülést kívánunk!"