Bence
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Jenei Miklós

Macklemore is beugrott Martin Garrix szigetes bulijára Macklemore is beugrott Martin Garrix szigetes bulijára

A még mindig csak 23 éves dj lakossági EDM-mel, Tove Lo pedig sok-sok erotikával lopta be magát a közönség szívébe. Ilyen volt a Sziget pénteken.

augusztus 10. 11:48

Miről maradtam le, amíg a strandon áztam? Miről maradtam le, amíg a strandon áztam?

Iráni helyzet, török választás, Hableány, Liget-projekt, babahitel, szívágyas szoba: összefoglaltuk a fontosabb híreket.

június 23. 19:33

MTA SZTAKI: Tényleg volt egy ilyen szoba MTA SZTAKI: Tényleg volt egy ilyen szoba

Nem van, hanem volt, és nem ott, hanem egy utcával arrébb. De tényleg létezett egy szívágyas, sarokkádas szoba a kutatóintézetben, Azt mondják, nem kéjbarlangként működött.

június 22. 14:20

Elég izgalmas ez a térkép, amit a Land of maps tett ki.  Az alapján színezi be az országokat, hogy a fogyasztáshoz képest mennyire impotálnak vagy exportálnak élelmiszert. Magyarországon például az élelmiszeripari termelésünk egész nagy része elhagyja az országot.

 

53 ezer dollárért (15,3 millió forint) árverezték el az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő Fly Atlantic feliratú sötétkék melegítőfelsőjét, amelyet Richard Branson brit milliárdostól, a Virgin Atlantic alapítójától kapott ajándékba.

Forrás: Getty Images
Forrás: Getty Images

A ruhadarabot, amelyet sportolás közben gyakran viselt a hercegnő, Diana egykori személyi edzője, Jenni Rivett bocsátotta áruba, akinek a hercegnő több pulóvert is odaadott néhány hónappal 1997 augusztusában bekövetkezett halála előtt. (MTI)

A WEF most tette ki twitterre ezt az érdekes táblázatot, amelyben azt gyűjtik össze, hogy a lakosságra hol mennyi lőfegyver jut becslések szerint. Az USA-ban például száz lakosra egyenesen 120,5, de nem állnak rosszul a ranglistán az európai országok sem.

 

 A teljes anyagot itt érheti el, ezt még tavasszal közölte oldalán a WEF, nagyrészt a Small Arms Survey adataira épül, és még több statisztikát tartalmaz fegyverekről.