Klotild
8 °C
22 °C
Index - In English In English Eng

Jenei Miklós

Itt a jövő évi költségvetés Itt a jövő évi költségvetés

Kevés tartalékkal és rengeteg bizonytalansággal fut neki a jövő évnek a kormány. Jelentős növekedésre, javuló helyzere számítanak, ahol több pénz megy az egészségügyre, és sokat költünk majd nagy állami beruházásokra is.

május 26. 10:07

Felmentettek két helyettes államtitkárt

Az Igazságügyi Minisztériumban két vezetőt is cseréltek.

május 16. 00:05

82 milliárdot elvesznek a Gazdaságvédelmi Alapból, és a Budapest-Belgrád-vasútvonalra fordítják 82 milliárdot elvesznek a Gazdaságvédelmi Alapból, és a Budapest-Belgrád-vasútvonalra fordítják

Minden idők legdrágább magyar vasúti beruházása készül, és nem látszik, hogy a kínaiakon és Mészáros Lőrincen kívül kinek lesz jó üzlet.

május 15. 23:38

A korábban tervezetthez képest egy hét késéssel, kedden délelőtt adta át Varga Mihály pénzügyminiszter a 2021-es év költségvetéséről szóló elképzeléseket Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének.

A CSÚSZÁS ÖNMAGÁBAN IS JELZI: A KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY OKOZTA BIZONYTALANSÁG, A NAPRÓL NAPRA VÁLTOZÓ KILÁTÁSOK NEM KÖNNYÍTIK MEG A JÖVŐ ÉV TERVEZÉSÉT.

Egy esetleges második körös kijárási korlátozás, a vártnál nagyobb leépítési és csődhullám, egy-egy elhalasztott gyárépítés, a forint további romlása, fontos külkereskedelmi partnereink gyengélkedése: számos tényező átírhatja még, hogy mire mennyi pénzt is kell költeni a közösből.

Miközben az egész bolygó az új koronavírus terjedése ellen küzd, az Antarktisz maradt az egyetlen kontinens, amely mentes az új koronavírus okozta Covid-19-betegségtől, köszönhetően elsősorban a szigorú biztonsági előírásoknak és a szerencsének.

A Magyarországi Református Egyház Elnökségi Tanácsa május 11-i ülésén hozott állásfoglalásában azt kéri, hogy nyissák ki a vidéki templomokat.