Emőke
6 °C
20 °C

Joó Gábor

Az olimpiai bajnok 16 évesen világbajnok is lett Az olimpiai bajnok 16 évesen világbajnok is lett

Megvan az orosz Zagitova még hiányzó korcsolyatrófeája.

tegnap, 15:35

Tényleg kockás lesz a Barca-mez, de egy váltótrikó kárpótolhat Tényleg kockás lesz a Barca-mez, de egy váltótrikó kárpótolhat

De egy váltómez talán kárpótolja a fanyalgókat.

tegnap, 14:45

Perceken múlott Európa legördögibb terrortámadása Perceken múlott Európa legördögibb terrortámadása

Egy olasz iskolabuszt akart felgyújtani a sofőr, hogy bosszút álljon a földközi-tengeri átkelés közben vízbe fulladt gyerekekért. Az olasz rendőrök hihetetlenül gyorsan reagáltak, de az egész egy egyiptomi bevándorló fiún múlott.

tegnap, 12:21

A kedd esti torinói Juventus-Atletico Madrid Bajnokok Ligája-meccs egyik vissza-visszatérő látványossága volt egy Jászberény-feliratos magyar zászló, ami a meccs alatt végig fel-fellelhető volt a Juve-stadion tribünjén.

Sőt, a lobogó bekerült a futballtörténelembe is, ugyanis az egyik Cristiano Ronaldóról készült gólünneplős fotón feltűnik a háttérben - ha nem is teljes egészében, de jól kivehetően - a magyar trikolor.

berény

Európa nagy futballstadionjaiban egyébként sokkal könnyebb összefutni magyar zászlóval, mint magyar futballcsapattal: a hazai drukkerek szívesen utaznak a minőségi játékért 2-3000 kilométert is. Látszódott már a tévében zászlónk közvetítésben a barcelonai Nou Campból, a madridi Bernabeu-ból vagy München, Manchester és London arénáiból is.

Magyar klubcsapatok sokkal ritkábban jutnak el ezekre a helyekre az utóbbi 25 évben.

94. perces, balhés videóbírós büntetővel verte ki a Manchester United a Bajnokok Ligájából a PSG-t. A meccs hajrájában az angolok edzője, Ole-Gunnar Solskjaer többek között fiatal csatárát, Marcus Rashfordot is az oldalvonalhoz rendelte néhány utasításra, egy kis cetliből mutogatta neki a tennivalókat.

A 21 éves srác volt az, aki később berúgta a döntő 11-est, így beindultak a mémek, az egyik zseniálisan fedi fel azt a stratégiai tanácsot, ami Solskjaer papírján állhatott:

rashford

És akkor most nézzük meg, hova is rúgta Rashford a labdát a tizenegyesnél:

 

Romina Sala, az eltűnt futballista, Emiliano Sala húga rakta ki még szombaton az alábbi képet Facebookra:

Nala is vár rád

- írta alá.

Vasárnap aztán megtalálták a játékos repülőgépét a La Manche csatorna fenekén.

Hétfőn azt is közölték, hogy  a gépben egy holttestet lehet látni , azt még nem tudják, kiét.