Elemér
-4 °C
9 °C
Index - In English In English Eng

Joób Sándor

Tisztifőorvos: Nálunk influenzajárvány van, 70 embert teszteltek koronavírusra Tisztifőorvos: Nálunk influenzajárvány van, 70 embert teszteltek koronavírusra

Sok ember jelentkezik háziorvosánál lázzal és száraz köhögéssel.

tegnap, 11:00

Meghalt a spanyol légierő pilótája, amikor a tengerbe zuhant a gépe Meghalt a spanyol légierő pilótája, amikor a tengerbe zuhant a gépe

A C-101-es a parttól egy kilométerre csapódott a Földközi-tengerbe.

február 27. 20:35

Kényelmes bőrfotelek és díszes faborítás látható a Magyar Honvédségnek vásárolt repülőn Kényelmes bőrfotelek és díszes faborítás látható a Magyar Honvédségnek vásárolt repülőn

Ez az, ami nem kormánygép és nem luxusgép. És ami Dubajban is járt, de titkosították, hogy miért.

február 27. 19:00

Virág János, Lukácsháza polgármestere a Facebookon jelentette be, hogy a WHO és a magyar népegészségügyi szerv ajánlásait is figyelembe véve a következő nehéz döntést hozták meg:

Nem tartjuk meg a VII. lukácsházi böllérversenyt és pincés kemencés napot. 

Pedig Kis Grófo is fellépett volna.

 

(Via 24.hu)

Kaptunk egy képet Szegedről. Nem a legjobb minőségű, de a fő arcvonások összetéveszthetetlenek: Csányi Sándor OTP-vezér és Lázár János fideszes politikus ülnek egymás mellett és vidáman csevegnek az Újszegedi Sportcsarnokban, ahol együtt nézik a Pick Szeged-PSG kézimeccset.  

A kép már csak azért is érdekes, mert a két nagy ember viszonyát korábban finoman szólva is inkább az ellentmondásos, mint a baráti jelzővel lehetett illetni. 2013-ban Lázár János az ország első számú uzsorásának nevezte az OTP vezérét, amire Csányi csak annyit mondott: Lázár Jánosról úgy hallja, tehetséges fiatalember, nézzük meg például, hogy a trafikügyet is milyen ügyesen elintézte. Lázár erre azzal válaszolt, hogy ha az OTP elnöke a tehetségén tréfálkozik, azt tudomásul veszi "bárhogy is páváskodik a devizahitelesektől szerzett milliárdjaival".

Persze ez régen volt. Csányi Sándor azóta is az ország és a régió legnagyobb bankjának elnöke, Lázár János pedig éppen parkolópályán van. Azt már tudtuk, hogy mindketten szeretnek vadászni, ezek szerint a kézilabda is közös szenvedélyük, a barátsághoz pedig nem árt, ha közös az emberek érdeklődési köre. 

Frissítés: Az MTI is kiadott egy képet a  lelátóról. Íme! 

Nehéz ellenállni az olyan kéréseknek, amikor diákok keresik meg az embert azzal, hogy segítsünk egy iskolai feladat megoldásában. A budapesti Lauder Javne Iskola ma ünnepli fennállásának 30. évfordulóját, a feladat pedig az, hogy a lauderes diákok kreatív feladatok keretében mutassák meg elhivatottságukat az iskolai közösség iránt, írta egy diák. 

A küldetésünk idén az, hogy juttassuk el minél több médiumba az örömhírt, hogy iskolánk immár harminc éve a nyitottság, a befogadás, az innovatív szemlélet és a zsidó közösség egyik legfontosabb budapesti képviselője.

Az osztályok egymással versenyeznek. A hír valószínűleg több helyen is megjelenik, de a diák azt írta nekem, hogy egy Indexen megjelenő hír megkapná a maximális 10 pontot. Nos, ezen ne múljon. 

Boldog harmincadikat, lauderesek!