Edina
-12 °C
-3 °C

Joób Sándor

újságíró Politika

Hogy lehet fenyegető jelenség, ha beszélgetni akarunk a minket érintő kérdésekről? Hogy lehet fenyegető jelenség, ha beszélgetni akarunk a minket érintő kérdésekről?

Több ezer diák tüntetett a Kossuth téren egy jobb, jövőre felkészítő oktatásért. Szerintük a hatalom már mindenki bérencének bekamuzza őket, csak hogy ne kelljen érdemben reagálni a követeléseikre. Március 15-re újabb tüntetést jelentettek be.

február 23. 17:56

Orbán Viktor nem válaszolt, a parlamenthez vonulnak a diákok Orbán Viktor nem válaszolt, a parlamenthez vonulnak a diákok

Megint középiskolások szerveznek tüntetést. Jobb és modernebb oktatást akarnak.

február 23. 13:23

Most a Merkel-terv fenyegeti Magyarországot Most a Merkel-terv fenyegeti Magyarországot

A magyar gazdaság eddig az uniós támogatásokból pörgött. Merkel szerint azonban a szolidaritás nem egyirányú dolog. 2020 után több pénzt adna annak, aki befogad menekülteket.

február 23. 09:42

Elindítottuk az Index Ígéretszámlálóját .

Akkurátus ügygonddal leírjuk, ki mit ígér a kampányban, hogy később leellenőrizhessük: csak a levegőbe beszélt vagy tényleg meg is valósítja, amit ígér. Az ígéretek összegyűjtéséhez alaposan átböngésztük a pártok eddigi közleményeit, amelyekben egyre többször szerepel "a kormányra kerülésünk után" fordulat. Itt már látható, kit mit kezdene egyes ügyekben. Az erről szóló  cikkben azt is olvashatja , melyik pártnak van, és melyiknek nincs választási programja. 

orb

Mestermunka! (A táncos-macskás coub most készült, de a szuper remix már 2017 márciusában megvolt, az eredetit itt hallgathatja meg.)

 

 

Hat hónapos lett Fiona, a Cincinatti Állatkert vízilova, aki tényleg hasonlít a Shrekből megismert Fionára. A kis víziló szülinapjára egy dalt kapott.