Lázár, Olimpia
-6 °C
-3 °C

Joób Sándor

Elfogták a brazil csodadoktort, aki orális szexszel adta át gyógyító energiáit Elfogták a brazil csodadoktort, aki orális szexszel adta át gyógyító energiáit

A 76 éves João de Deus a depressziót kezelte sajátos módszerével. Több száz nőt erőszakolhatott meg.

9 órája

Az egyik tolvaj táncolt, a másik mobilt lopott Az egyik tolvaj táncolt, a másik mobilt lopott

Mindez Debrecenben egy átlagos hétköznap délelőtt.

10 órája

Nemrég az Állatkertnél jártam, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy az Európa legjobb szabadidős épületének választott biodóm már nemcsak egy látványterv, hanem maga az acélszerkezetes valóság. Biztosan nem ez életem legjobb fotója, sietnem kellett, így nem volt időm megfelelő szöget keresni, ezért szavakkal próbálom meg érzékeltetni, hogy milyen is lesz ez az építmény. Röviden: gigantikus és izgalmas. Ha kész lesz, ebben a 17 ezer négyzetméteres buborékban lehet majd megtekinteni a pannon ősvadon növény- és állatvilágát, itt lesz Közép-Európa legnagyobb akváriuma, amihez látogatóközpont, szabadtéri állatkifutó és röpde is kapcsolódik.

Ahogy helyszíni tudósításunkban is olvashatják, a párizsiak már nem lepődnek meg azon, ha egy tüntetésen betörik a kirakatokat, hanem megelőző intézkedéseket tesznek. Így történt ez a sárgamellényesek felvonulása előtt is. A kirakatok bedeszkázása azonban fáradságos és költséges művelet. Ennek a párizsi Operaház melletti üzletnek a tulajdonosa nem deszkákkal, nem lécekkel, hanem valami egész mással, sárga mellényekkel igyekezett védeni a kirakatüvegét. Köszönjük a videót Tamásnak Párizsból. 

Azt hiszem, mindent leírtam a címben arról, ami az imént történt Hamburgban, ahol a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új elnökét fogják megválasztani Merkel helyére. Merkel 18 évig volt a CDU elnöke, mondott egy beszédet, aztán elindult a taps és nem akart megállni. Merkel háromszor ült vissza a helyére, aztán újra felállt, de a tapsnak csak nem volt vége.

Azt vártuk itt a szerkesztőségben, mikor csap át az egész olyan észak-koreai értelemben vett ütemes tapsba, ami Kim Dzsongunnál alap, de ez szerencsére itt nem következett be.

Pedig voltak olyan idők, amikor azért tapsoltak az emberek ennyit, mer' kell

- robbantotta fel ekkor a hátam mögött a helyzethez leginkább passzoló szóviccpetárdát az egyik kollégám. Nézzék meg a tapsot itt, amin nem látható az egész, mert egy idő után visszaadják a hangot a stúdiónak. Mi körülbelül 10 percet számoltunk: