Rafael
18 °C
32 °C

Joób Sándor

újságíró Politika

Elegük lett abból, hogy lyukak tátonganak a német határon Elegük lett abból, hogy lyukak tátonganak a német határon

Mindenkit befogadnak, és átlagosan havonta száz olyan embert fognak el Németországban, akit egyszer már kiutasítottak. A német politikai válságnak nincs vége, csak elnapolták a június végi uniós csúcsig.

június 18. 17:51

Mit látott volna Orbán Viktor a kórházban, ha kivárja a sorát? Mit látott volna Orbán Viktor a kórházban, ha kivárja a sorát?

Ismerik a viccet, amikor Orbán Viktor megkérdezi az előtte álló beteget, hogy előreengedi-e a rendelőbe?

június 13. 11:20

A korrupcióellenes ügyészség ellen tüntettek Romániában

Titkosszolgálati lehallgatásokról, párhuzamos államról beszéltek a kormánypárti tüntetésen.

június 9. 23:15

A gyereknapon adták át a Szegedi Vadaspark új  elefántházát, amiben öt állat lakhat. Az építkezés 480 millió forintba került.

tuz

Szabályosan pokoli állapotok uralkodtak Lengyelországban péntek éjszaka, ahol a Varsótól 130 kilométerre fekvő Zgierzben 50 ezer tonna illegális szemét gyulladt fel. Minden elérhető tűzoltót a helyszínre vezényeltek, napokig is eltarthat, amíg teljesen meg tudják fékezni a lángokat. Ezen a helyen Németországból, Olaszországból és Svédországból származó szemetet tároltak, amelyet elvileg újra akart hasznosítani egy cég. A cég szerződése azonban április végén lejárt, a szemetet viszont ott hagyta. Azt nem tudni, mi okozta a tüzet. A közelben lévő üzemet egy időre leállították, a lakosságot időben értesítették és kitelepítették. 

 

A National Geographic tette közzé azt a videót,  amin egy lajhár próbál meg elcsenni valamit egy Costa Rica-i kávézóból. Az egy dolog, hogy nagyon lassú volt, de végül nem is tudott elvinni semmit.