Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Karip Timi

A férfiak magukkal vitték, hogy bárki kedvére használhassa A férfiak magukkal vitték, hogy bárki kedvére használhassa

Román és moldáv nők, férfiak és gyermekek ezrei válnak emberkereskedelem és az abból származó szex- és kényszermunka áldozatává. Bántalmazó szülők és házastársak, nyomor és kiszolgáltatottság Annie Ling fotóriportján. Nagykép.

szeptember 20. 10:37

Világháborús roncsokat is felszínre hozott az aszály Világháborús roncsokat is felszínre hozott az aszály

Extrém alacsony a Duna vízállása, mi pedig arra kértük olvasóinkat, hogy küldjenek nekünk látványos fotókat. Ezekből válogattunk.

augusztus 19. 16:34

Ez nem a vadnyugat, ő pedig nem az FBI Ez nem a vadnyugat, ő pedig nem az FBI

Alig néhány nap alatt több mint ötven ember halt meg az 1992-es Los Angeles-i zavargásokban. A világ hamar elfordította a fejét, egy holland fotós azonban több mint húsz éven át fényképezte az itt élőket.

július 4. 23:30

Olvasónk, László hívta fel a figyelmünket a Péterfy Sándor utcai Kórház Alsó erdősor utcai bejáratánál lévő hirdetőtáblára: úgy tűnik itt is munkaerőhiánnyal küzdenek. Egyébként minden rendben van.

A Celebeszt sújtó földrengés és szökőár után ennyi maradt a palui hídból: mintha csak egy szétesett legóhíd szerepelne a fotón. 

A prágai városháza teljes rekonstrukciójának részeként januárban leszerelték a világhírű órát, melynek restaurálása befejeződött, mától újra láthatják a városban járók. Az Óvárosi téren álló óra 1410 óta működik, 1597 óta reggel 9 és este 9 között minden órában elvonulnak az apostolok a felső részében lévő ablakban.