Emőke
-4 °C
9 °C

Kárpáti Márton

főszerkesztő-helyettes Lapvezetés

Kerekek száma2

Kerekek száma télen4

Macskák száma0

Élőben látott focimeccsek száma0

Gyurcsány: Ne őrüljünk már meg, kollégák Gyurcsány: Ne őrüljünk már meg, kollégák

Új téma van az ellenzék napirendjén: mi legyen Polt Péterrel és Orbánnal a választások után.

tegnap, 14:13

Kósa: Valósnak tűntek a papírok, de németül voltak Kósa: Valósnak tűntek a papírok, de németül voltak

A miniszter azt állítja, az őt csőbe húzó nő ragaszkodott ahhoz, hogy közokirat rögzítse az ügyüket.

március 13. 22:12

Graffitisek miatt állt az egész 3-as metró

Állítólag lekapcsolták a feszültséget, hogy a Pöttyös utcánál összefesthessenek egy metrót.

március 13. 21:15

A külképviseleti névjegyzékbe mintegy 40 ezren regisztráltak már, ez 11 ezerrel meghaladja a négy évvel ezelőtti számot. A legtöbben továbbra is Londonban szavaznának, 6400-an, Münchenben 3200-an, Stuttgartban 2300-an, Hágában 1700-an. A külképviseleti névjegyzékbe március 31-én 16 óráig lehet jelentkezni.

Az átjelentkezők száma is nő, már 66 200-an jelezték, hogy nem a lakóhelyükön, hanem egy másik magyarországi településen szavaznának. Az átjelentkezésekre április 6-án 16 óráig van lehetőség. Négy évvel ezelőtt 128 ezren jelentkeztek át.

A levélben szavazók regisztrációja március 24-én zárul, eddig 372 ezren regisztráltak. (MTI)

Határozottan cáfolja a Kormányzati Ügyfélkapuval kapcsolatban megjelent híreket a Belügyminisztérium. Azok egyértelműen kampánycélú hazugságok. A pártok által kiküldött leveleknek, emaileknek semmi köze az ügyintézést segítő ügyfélkapuhoz, írja a Belügyminisztérium a gyanús emailes spammelésre.

Péntek délután lejár a határidő, de még mindig nagyon kevés, alig 5,5 ezer delegáltat jelentettek be a jelöltek és a jelölőszervezetek a szavazatszámláló bizottságokba az országgyűlési választásra - mondta a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján.

Pálffy Ilona közölte, a szavazatszámláló bizottságokba a választókerületben induló, valamint országos listát állító jelölőszervezetek küldhetnek két-két delegáltat, míg az országgyűlési egyéni választókerületekben a választókerületben induló jelöltek egy-egy tagot bízhatnak meg.

Hozzátette: eddig a 10 286 szavazókörbe 5500, a 106 egyéni választókerületi választási bizottságba mintegy 250 delegáltat jelentettek be. (MTI)