Judit
2 °C
7 °C

Kárpáti Márton

km

Kerekek száma2

Kerekek száma télen4

Macskák száma0

Élőben látott focimeccsek száma0

Egyetlen életben maradt pályázattal Magyarország (ki más, ugye?) nyerte a 2023-as atlétikai világbajnokság rendezési jogát. Hurrá!

Ennek viszont senki más nem tud úgy örülni, mint a kormánydöntések és a kormányhoz közeli történéseket folyamatosan ilyen jelzőkkel ünneplő origo. Kollégánk kigyűjtötte a rendezés elnyeréséről készült cikkük leglényegesebb pontjait, jó szórakozást:

Szenzációs, legrangosabb, legmagasabban jegyzett, elképesztő, hatalmas, óriási világcsúcsesőt hozó, mérföldkő, zseniális, legendás, elismert, minden képzeletet felülmúló, hihetetlen érzékkel és eleganciával, szent cél, siker, konstruktív, büszke, legjelentősebb, a világ vezető gazdasági és sporthatalma, csatát nyert meg, elképzelhetetlen volt, sikeres, bármilyen volumenű, egészen elképesztő, nagyon komoly trófeákat, még komolyabb eredményekkel, az öreg kontinens megszégyenítő, már-már szemtelenül fiatal, elképesztően kiélezett, nagyon magas színvonalú, elképesztő eredménysort, extraklasszis eredménye, elképesztő, hihetetlenül nagy versenyt, kitenni magáért a hazai közönség előtt.

És még 5 év van az eseményig.

Olvasónk szerint a fotó a Villányi Művelődési ház és Könyvtár ablakán és ajtaján van kifüggesztve:

Ebben a cikkben kipróbáltak és a legkülönbözőbb szempontok alapján osztályoztak 100 tollat, hogy megkeressék A Legjobbat. A cikk angolul van, de az osztályzatokat és a helyezéseket nyilván az is megérti, aki nem beszél angolul. Lenyűgöző az ötlet és a cikk is, bár az eredményekkel valószínűleg mindenki tudna vitatkozni, én például a harmadik helyezettel egy mondatot se tudnék leírni, de a kilencedik se lenne túl kényelmes a vékonysága miatt. Jó böngészést!