Zsuzsanna
-1 °C
10 °C
Index - In English In English Eng

Kárpáti Márton

km

Kerekek száma2

Kerekek száma télen4

Macskák száma0

Élőben látott focimeccsek száma0

Fullba nyomja az agymosást a köztévé Fullba nyomja az agymosást a köztévé

Néhány száz menekült békésen letáborozott az ország déli határánál. A közmédia nem óvatoskodik.

február 6. 18:52

Pár száz menekült elindult a magyar–szerb határhoz Pár száz menekült elindult a magyar–szerb határhoz

A szerb rendőrök elengedték őket a magyar határig, amit közben lezártak.

február 6. 16:40

A teljes interjú Vitézy Dáviddal A teljes interjú Vitézy Dáviddal

Élő adásunk eheti vendége Vitézy Dávid volt, akit nemrég neveztek ki a Budapesti Fejlesztési Központ élére. De egyáltalán mi ez a központ és miért jó? Vitézy ezzel valójában árnyékpolgármesterré vált? Miért nem indult el a főpolgármesteri székért?

február 5. 18:52

Van egy csomó ügy, ami miatt az ember csak vakarja a fejét, hogy akkor most mi is az állítás, mi az igaz, mihez kell igazodni, stb. Hiába mondta a miniszterelnök jó pár évvel ezelőtt, hogy ne azt figyeljék, amit mond, hanem azt, amit tesz. Szeretjük Európát, de folyamatosan Brüsszelezünk, a Nyugat a szövetségesünk, de Kelet felé többet hajbókolunk, minden rendben a sajtószabadsággal, de a nem baráti sajtót semmibe vesszük, rengeteg példa van. 

Varga Judit igazságügy-miniszter arról híres, hogy vehemensen áll bele a kormánynak fontos ügyekbe, és hát ilyenkor óhatatlanul keletkezhet zavar a rendszerben. Az Azonnali.hu számolt be a miniszter egyik fórumáráról, ahol sikerült egymás után a következőket mondania: 

A jogállamiság terén szerinte a kormány legnagyobb teljesítménye "a jogállamiság folyamatos tiszteletben tartása". A következő gondolatkörben pedig ezzel totálisan ellentétes szellemiségben arról beszélt, hogy „a munka tisztelete előremutatóbb, mint különböző perek, amik csak a megosztottságot szítják a társadalomban.” Jogállamiság, mi? 

A ferihegyi Liszt Ferenc repülőtéren mutatták be a koronavírus miatt életbe léptetett fertőtlenítési biztonsági intézkedéseket. Ez az egyik mosdóban készült.

Alig, hogy végleg túlélte az ellene zajló impeachmentet, zavarba ejtő videóval ünnepelte meg magát az amerikai elnök a Twitteren. A pörgő évszámok arra utalnak, sőt, ugye a végén arra vannak kifuttatva, hogy örökké elnök lesz. Több ezer év múlva is. Lássuk be, jó kezekben van Amerika!