Eszter, Eliza
15 °C
28 °C

Kárpáti Márton

főszerkesztő-helyettes Lapvezetés

Kerekek száma2

Kerekek száma télen4

Macskák száma0

Élőben látott focimeccsek száma0

A Parlamentben tart istentiszteletet a Fidesz A Parlamentben tart istentiszteletet a Fidesz

Azt mondják, így akarják megőrizni az alakuló ülés méltóságát.

May 7. 21:19

Csak sima farokméregetés volt Csak sima farokméregetés volt

Az egyik több ízt is ismer, a másik az áldozata belsőségeit akarta megenni. És hogy kozmetikázzák a magyar foci nézőszámait?

May 6. 18:13

Több újdonságot is hozott a kormányellenes tüntetés Több újdonságot is hozott a kormányellenes tüntetés

Rengetegen voltak, konkrét dolgokat is megfogalmaztak, üzentek az az ellenzéknek is. Hiába riogatott a kormánymédia, béke volt.

April 14. 21:41

Rogán Cecília és Sarka Kata volt ma a TV2 Mokka című műsorának vendége. Egy rendezvény miatt kellett meghívniuk Rogán miniszter úr feleségét és üzlettársát Andy Vajna kormánybiztos úr kereskedelmi tévéjébe. Az egész beszélgetésről üvölt, hogy nem a fontossága miatt kellett beszuszakolni a műsorba, de nem is ez a lényeg. Hanem hogy Rogán Cecília (jobbra) egy diszkrétnek nem nevezhető felsőben jelent meg az adásban. A hatalmas feliratú bodyt 613 euróért (nagyjából 200 ezer forint) vesztegetik, és hivalkodóbb csak akkor lehetett volna, ha az árcímkét is rajta hagyja.

cili

Childish Gambino (eredeti nevén Donald Glover) dobta le a művészeti/szórakoztató atombombát. A This is America című klipjét 2 nap alatt több mint 15 millióan látták, és én sem tudok mást ajánlani: mindenki - akit nem zavar a filmes erőszak - nézze meg, mert ilyet tényleg ritkán látni.

 

Az egész úgy indul, mint egy lightos nyári sláger, a félmeztelenül táncoló énekessel, langyos, popos dallammal. Aztán jön az őrület első szakasza (konkrétan hátulról fejbe lő egy ülő, csuklyás embert), utána megint egy kis nyugalom, táncolás a díszletként szolgáló ipari területen, hogy aztán egy egész templomi kórust irtson ki a legváratlanabb pillanatban. Aztán megint minden megy tovább a nyugodt mederben, táncol végig félmeztelenül, mintha semmi nem történt volna.

Minden szempontból rendhagyó a klip, nagyon mozgalmas, elég nagy az érzelmi amplitúdója, és nagyon szépen is néz ki, jó a koreográfia, végig leköti az ember figyelmét. Annyira sokkoló és érdekes, hogy én zsinórban 3-szor megnéztem. És azóta még ugyanennyiszer. És amúgy a szám is rendben van.