Eleonóra
-1 °C
2 °C

Kárpáti Márton

főszerkesztő-helyettes Lapvezetés

Kerekek száma2

Kerekek száma télen4

Macskák száma0

Élőben látott focimeccsek száma0

LMP-s visszalépések? Minden fán van rohadt alma LMP-s visszalépések? Minden fán van rohadt alma

Nem érti, hogy az LMP most akkor együtt fog-e működni a többi ellenzéki párttal? Nem csoda!

február 2. 05:13

Én meg ott álltam telefonnal a kezemben a pályán, mint egy disznó Én meg ott álltam telefonnal a kezemben a pályán, mint egy disznó

Ez valami duplacsavaros vicc, egy iróniaparódia, ahol azt mutatják be, hogy a létbiztonsághoz a fideszességen keresztül vezet az út?

január 14. 16:28

Tömegkarambol a Blahánál

Öt autó rohant egymásba.

január 13. 21:09

A Fogarasi úton lőtte egy olvasónk a képet.

Ezeknek a konténereknek az lenne a szerepük, hogy a lakosság le tudja adni használt ruháit, amik aztán eljutnának a rászorulókhoz. A kép azonban magáért beszél.

"Zsúfolt teremben, minden túlzás nélkül fantasztikus hangulatban, rengeteg fiatal előtt tartotta meg huszadik országértékelőjét Orbán Viktor miniszterelnök a Várkert bazárban. A beszédet hallgató tömegben ismert közéleti szereplők mellett feltűnően sok fiatal is feltűnt." Írja visszafogottan az origo. :D

Médiatörténeti pillanatnak lehettünk ma tanúi. Kiderült egy csomó részlet a miniszterelnök vejének volt cége elleni EU-s vizsgálatról. Röviden az a lényeg, hogy piszok nagy csalásokra és szervezett bűnözés gyanújára figyelmeztette az Elios közbeszerzései miatt Magyarországot az uniós pénzek elcsalása elleni független hivatal, az OLAF.

A kormánysajtó most megint Simicska Lajosra akarja kenni az egészet (volt már Bajnai is a felelős), miközben a vizsgált időszakban a cég vezérigazgatója Tiborcz István, a kormányfő veje volt. Legújabb cikkében az origo megszólaltatta az Elios konkurensét is. A céget, ami nem nyerte meg a pályázatokat. A céget, ami helyett Tiborcz István nyerte a gyanús pályázatokat. A céget, ami szinte örül, hogy a konkurense nyerte sorra a tendereket. És akkor jöjjön a beharangozott sajtótörténeti pillanat (szó szerint idézzük):

"- A saját piaci pozíciójából korlátozónak érezte-e ezen közbeszerzési kiírásokat?

- Mi több mint 10 éve közvilágítással foglalkozunk, ezen idő alatt számos referencia áll rendelkezésünkre, így nem hiszem, hogy ne tudtunk volna megfelelni a közbeszerzési felhívásoknak.

- Érzett-e ezen pályázati kiírásokra tekintettel a közvilágítási piacról való kiszorító hatást?

- A társaságunk fő profiljába tartozik a közvilágítás korszerűsítés, és nagyon sok projektet valósítottunk meg az elmúlt években, így nem érzem, hogy kiszorultunk volna a piacról. Majdnem 300 településen végeztünk korszerűsítést."

B E S Z A R Á S ! ! !