Fábián, Sebestyén
-2 °C
3 °C

Kárpáti Márton

főszerkesztő-helyettes Lapvezetés

Kerekek száma2

Kerekek száma télen4

Macskák száma0

Élőben látott focimeccsek száma0

Én meg ott álltam telefonnal a kezemben a pályán, mint egy disznó Én meg ott álltam telefonnal a kezemben a pályán, mint egy disznó

Ez valami duplacsavaros vicc, egy iróniaparódia, ahol azt mutatják be, hogy a létbiztonsághoz a fideszességen keresztül vezet az út?

január 14. 16:28

Tömegkarambol a Blahánál

Öt autó rohant egymásba.

január 13. 21:09

Kikészül a kutyája, macskája a petárdázástól? Vessünk véget ennek! Kikészül a kutyája, macskája a petárdázástól? Vessünk véget ennek!

Sokan nem is tudják, milyen traumatizált állapotba kerülnek az állatok az év végi durrogásoktól. Mutassuk meg nekik.

2017. december 31. 13:33

Az egykor függetlenebb és szakmaibb napokat látott Figyelő friss számának ajánlója rámutat arra, hogy miért is akarhat a miniszterelnök még nagyobb befolyást a magyar sajtóban. (A Figyelő kiadójának Schmidt Mária a tulajdonosa, a főszerkesztő pedig Lánczi Tamás, a kormányközeli Századvég Alapítvány vezető elemzője.)

Kiderült, hogy az EU csalás elleni hivatala (OLAF) súlyos szabálytalanságokat talált az Elios Innovatív Zrt. által 2011 és 2015 között elnyert, uniós pénzügyi forrásokat felhasználó közbeszerzésekkel kapcsolatban. Ez a cég Tiborcz István, a miniszterelnök vejének tulajdonában volt a vizsgált időszakban, és egy csomó vidéki városban ők újították meg a közvilágítást. Ezeket vizsgálta és találta szabálytalannak az OLAF.

Nem fogják kitalálni, hogy ki ezért a felelős a kormány szerint: Gyurcsány és Bajnai, mert ők indították el a közvilágítást megújító programokat. :DDDDDDDDD

Az a miniszterelnök vejének nevét kínosan kerülő kormánysajtót és a kormányszóvivőt sem zavarja, hogy az OLAF vizsgálata a 2011 és 2015 között elnyert és megvalósult eliosos pályázatokat találta szabálytalannak. (2010 óta a Fidesz van kormányon.)

De a legjobb az origo, ami szerint az ügy egyértelműen politikai célokat szolgál, hiszen 

ürügyet szolgáltathat majd arra, hogy az ellenzék sorozatosan ebben az ügyben tartson sajtótájékoztatókat.

:DDDDDDDDD