Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Klág Dávid

újságíró Kult

Ő az, akit soha nem fog játszani a Petőfi Ő az, akit soha nem fog játszani a Petőfi

Egy habókos figura olyan számokat énekel, amik alapján azt hihetnénk, hogy csak viccel. Amit Korb Géza művel, az itthon furcsaság, de az interneten már elég nagy menőség.

január 14. 16:22

A töpörített Matt Damontól ne várjunk sok viccet A töpörített Matt Damontól ne várjunk sok viccet

A Kicsinyítés egy zavaros szatíra, ami addig szinte jó is, amíg át nem megy saját maga paródiájába.

január 12. 13:21

Méltó búcsú egy legendás színésztől Méltó búcsú egy legendás színésztől

A kilencvenéves Harry Dean Stanton már nem érte meg a Lucky premierjét, pedig láthatta volna, hogyan adják meg neki a legnagyobb tiszteletet.

január 10. 16:31

iglokapitany

A nálunk Iglo néven futó angol Birds Eye bemutatta az új kapitányát, és hát ő már nem az a télapószerű, szakállas bácsi, hanem egy, a Twittert megőrjítő pasi. Akit egyébként az olasz, 56 éves Riccardo Acerbi alakít. A BBC-től azt is megtudtam, hogy az idők során ő a hetedik Iglo kapitány Nagy-Britanniában.

 

Az internetes vicces videóknak az az átka, hogy sosem tudom a kontextust, szóval akkor csak így kontextus nélkül itt egy videó, amiben egy szegény postás kiesik az autójából, ami nekihajt egy növénynek, majd az utánaeredő fickó majdnem óriásit perecel a járdán:

 

peuxfgazfjidm1m3yun5

A Daily Mailt nagyon ritkán mi is szoktuk forrásként használni, de azért óva intjük egymást, hogy figyeljünk, mennyire vesszük komolyan. De azt el kell ismerni, hogy a magyar bulvársajtó a kanyarban sincs ahhoz képest, amit címadásként művelnek: a botrányos szavakat csupa nagybetűkkel írják, a címeik nevetségesen hosszúak, és ők is előszeretettel használnak olyan kérdéseket, mint például "te felhelyeznél egy őrölt darázsfészket a vaginádba?"

A lényeg: a Jezebel összeszedett nagyon-nagyon sok ilyen csodás címet a Daily Mail 2017-es cikkeiből, érdemes végigpörgetni.