Eufrozina, Kende
5 °C
15 °C

Klág Dávid

Tetoválások2

Megbánt tetoválások0

Létezhet-e barátság egy 31 éves férfi és egy 14 éves lány között? Létezhet-e barátság egy 31 éves férfi és egy 14 éves lány között?

Két híres ember egymással csetelget fiúkról, és úgy köszönnek el egymástól, hogy mennyire hiányzik a másik. Mi járhat Drake fejében?

26 perce

Megmutatták magukat a magyarok Amszterdamban Megmutatták magukat a magyarok Amszterdamban

A legfontosabb rendezvényre jutottak el magyar fotósok. Versenyszerű úszást, a rossz kérdéseket feltevő tudományt, és Sziszüphosz mítoszát vitték magukkal.

tegnap, 13:58

Oda van írva, hogy bűn az élet Oda van írva, hogy bűn az élet

Hermann Ildi fotós nem állt le a strandos tetkók gyűjtésével. Lemmy, Himnusz, Kárpátalja, és combpisztoly lebarnult testeken. Nagykép.

szeptember 18. 23:14

Takeout-Candle-1 1024x1024

Egész pontosan az Amerikában házhozszállított kínai kajának. 25 dolcsi, itt lehet megrendelni. Ha jól értem, 100% szójaviaszból készült.

https%3A%2F%2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com%2Fupload

És miért? Hát ezért, mert ilyen arcokat vágott Trump beszéde közben, főleg akkor, amikor az amerikai elnök egy hülye hasonlatot mond:

 

 Szegény annyira elvonta a figyelmet, hogy egyszerűen eltávolították onnan:

 

 #plaidshirtguy egyébként nem mást, mint a 17 éves Tyler Linfesty, aki egy egyszerű középiskolás, és a Daily Beast szerint egy kalapból húzták ki a nevét, nem trollkodni ment Trump mögé. De végül is sikerült neki.

Mint minden filmfesztivál a 2018-ban, a velencei filmfesztivál díjátadóját is lehet online követni, amit azért is érdemes, mert simán ott van az esélyesek között Nemes Jeles László Napszállta című filmje, aminek speciel a világpremierje is ott volt. Nálunk majd szeptember 27-től lehet megnézni. A nemzetközi kritikusok, azaz a FIPRESCI-díját már megkapta, elvileg 7-től lehet szurkolni itt, hogy mást is hozzá vágjanak.