Zsuzsanna
-1 °C
10 °C
Index - In English In English Eng

Klág Dávid

Tetoválások2

Megbánt tetoválások0

Agatha Christie szelleme végre méltóan kísért a moziban Agatha Christie szelleme végre méltóan kísért a moziban

A Tőrbe ejtve egy nagyon szórakoztató krimi lett azoknak, akiknek már elegük van a Poirot-ismétlésekből, és kíváncsiak, mire képes a műfaj manapság.

9 órája

Visszatért a gumiarcú Jim Carrey Visszatért a gumiarcú Jim Carrey

De miért pont a teljesen középszerű Sonic, a sündisznóra tartogatta magát? A kék sün kalandjairól szóló film olyan, mint a cukorsokk, gyorsan távozik a szervezetből.

tegnap, 04:59

Az internet egyszer el fog pusztulni Az internet egyszer el fog pusztulni

A Ludwig Múzeum kiállítása azt próbálja megmondani, mi lesz akkor, ha a világháló összeomlik. De sokszor inkább egy időutazást kapunk a 90-es évekbe.

február 16. 06:52

Az Odin Makes nevű Youtube-csatornán értelmszerűen egy Odin nevű muksó csinál dolgokat, a február 12-i videójában pedig ez a muksó megcsinálta a Half-Life 2 nevű videójáték ikonikus fegyverét, a Gravity Gunt. A játékban ezzel lehet bizonyos tárgyakat manipulálni, magunkhoz vonzani, kilőni, ezt mondjuk habszivacsból nem sikerült reprodukálni, de talán jobb is ez így. A videó viszont pompás 19 perces relaxáció azoknak, akik melóshangoktól és egy szépen artikuláló amerikai férfi hangjától szeretnek elszenderedni:

 

jason-momoa-coloring-book-maurizio-campidelli-10-5e464bc6934f9
Fotó: Amazon

Nem vagyok meglepve, szerintem a világ összes híres emberéről már készítettek kifestőt, vagy színezőkönyvet, Úgyhogy az Aquamanből és Trónok harcából ismerhető izmos-tetkós férfi is kapott magának egyet, az a címe, hogy Crush and Color: Jason Momoa: A Coloring Book of Fantasies With an Epic Dreamboat, és ezen a linken akár meg is lehet rendelni, bár ahogy írom a posztot, sajnos nincsen raktáron az Amazonnál.

(Bored Panda)

Nagyon szépen köszönjük, hogy olvastatok minket, minden lényeges információt ebben a cikkben megtaláltok az idei gáláról, tessék elmenni megnézni az Élősködőket, megjegyezni Bong Joon Ho (vagy hivatalos magyar átírás szerint Pong Dzsunho) nevét, és megnézni a korábbi filmjeit is. A csapat nevében jó pihenést minden olvasónak, jövőre ugyanitt.