Fülöp, Evelin
15 °C
27 °C

Klág Dávid

újságíró Kult

Személyesen tömtem meg Kálomista Gábor pénztárcáját Személyesen tömtem meg Kálomista Gábor pénztárcáját

Elindult a magát első magyar streaming-szolgáltatóként hirdető Wowster, sovány tartalommal. Igaz, Michel Gondry is van.

tegnap, 14:15

Van, aki komolyan veszi Trump pisiszexes videóját?

A Diane védelmében című sorozat például igen. Olyan sorozatokat ajánlunk a Kultrovat podcast új adásában, amikért tűzbe mennénk. Barry, Homeland, The Americans és társaik.

május 24. 05:21

Uborkanyállal venné be a nyarat a Sprite Uborkanyállal venné be a nyarat a Sprite

Nem lenne rossz az uborkás Sprite Zero, de tönkrevágja az édesítőszer. Szerkesztőségi teszt.

május 23. 05:04

Egy hír, amiről egészen biztosan kiderül, hogy valami orbitális kamu, de addig is megosztom: középkorú tehetős amerikai háziasszonyok mostanában azzal szórakoznak, hogy olyan sajtpartikat szerveznek, aminek során MDMA-val feldobott brie-t esznek.

A Metro cikkében egy ötvenes hölgy szólalt meg, akinek a gyermeke adott neki a kábóból, aztán annyira megtetszett neki, hogy szerzett a barátnőinek is, és az ilyen sajtpartik során hatalmas érzelmes beszélgetésbe torkollik az este. Állítólag már több ilyen partiba is hívták, mióta elkezdte a sajtozást, de vannak olyanok is, akik kínai palacsintába tekerik a cuccot.

A végére itt hagynám ezt az idézetet:

Legutóbb egy csomó anyuka átjött egy civilizált vacsorára, aminek az lett a vége, hogy az egyik betekerte magát a selyemfüggönnyel, a másik a fürdőszoba falánál hallucinált, a többiek meg 90-es évekbeli rave-re táncoltak a nappaliban, és közben verték a bongót.

Egyenesen a pusztító erejű, energiaitalt alkohollal vegyítő, szép emlékű Four Loko hatásához hasonlítja éppen az amerikai sajtó a pár dollárért kapható Capriccio Bubbly Sangria nevű italt.

Ami a nevéhez híven tényleg annyi, hogy szénsavas sangria, de állítólag kettő, pár decis üveg elfogyasztása után az amerikai vásárlók úgy megfekszenek tőle, mintha egész este Péter Pál-kevertet ittak volna.

A leggyakoribb panasz/dicséret az, hogy egész egyszerűen kidől a fogyasztó, elájul, és semmire nem emlékszik, pedig alig ivott valamit a sangriából. Szakértők azzal magyarázzák ezt, hogy ennek a típusú sangriának úgy 14 százalék körül lehet az alkoholtartalma a borok átlagos 11 százalékához képest, és az ember a gyümölcsös íz miatt egyszerűen nem érzi, hogy mi történik vele.

Ha valami magyar disztribútor szeretné importálni azt a terméket, először azért nekünk szóljon.

(The Takeout)

Emlékeznek még a Vanity Fairnek arra a borítójára, amin olyan helyeken jelentek meg mindenféle végtagok, ahol nem kellett volna, és ezen röhögött az internet? A GQ legújabb, komikusokról szóló számában ebből csinált hülyét, tessék megnézni:

5afda9a91e000043008e5d50?cache=5inoljcam9&ops=scalefit 720 noups