Benedek
-4 °C
5 °C

Klág Dávid

újságíró Kult

Jeremy Renner cimborái 30 éve fogócskáznak Jeremy Renner cimborái 30 éve fogócskáznak

És temetéseken sem hagyják abba. Igaz történet alapján készült a Tag, aminek itt az első, komikusokkal teli előzetese.

tegnap, 14:48

Arabul nyomták pólóra, hogy Budapest, vissza kellett vonniuk Arabul nyomták pólóra, hogy Budapest, vissza kellett vonniuk

A gyártó jobbnak látta levenni a polcokról a ruhákat. A kínai és orosz feliratokkal nem volt gond, az arabra érkeztek rasszista megjegyzések. Megszólalt a cég.

március 19. 14:40

Minden család tele van legendákkal Minden család tele van legendákkal

Magócsi Márton a sorozatában összeházasította a családja történetét a mai jelenével. 2017 magyar mindennapjai, mintha évtizedekkel ezelőtt történtek volna.

március 18. 15:31

Elég béndzsán, meg nyilván a minősége is pocsék lenne, de a Squirrel Monkey nevű társaság elképzelte egy kilencvenes évek ósdi technológiájából viccet csináló videóban:

 

 

Sok filmet én nem tudok csak ebből azonosítani, de az biztos, hogy köztük lesz magyar premier előtt Wes Anderson kutyás bábfilmje, a Kutyák szigete, illetve a francia impresszionista western/thriller, a Hullák a napon. A fesztivált április 4. és 13. között rendezik.

A kollégáim nevében is köszönjük a közös éjszakázást, és kicsit sajnáljuk, hogy kicsit érdektelen volt az egész Oscar-gála, legalábbis én akkor lepődtem meg a legjobban, amikor a reklámból visszatérve, minden átvezetés nélkül azt láttam, hogy Wes Studi színész a vietnami katonaságáról beszél. A közvetítésnek, ahogy a díjátadónak, ezennel vége, találkozunk jövőre, ahol tuti, hogy a következő Nemes Jeles László film versenyben lesz. Jó alvást/munkát!