Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Klág Dávid

Tetoválások2

Megbánt tetoválások0

Robert Pattinson most aztán nyakig van az űrslamasztikában Robert Pattinson most aztán nyakig van az űrslamasztikában

Új filmjében a lopott spermájával termékenyítenek meg egy nőt egy űrhajón, ami tele van egy csomó bitanggal. És közben mennek egy fekete lyuk felé.

október 13. 06:23

Egy csúf trollnak is kijár a szex Egy csúf trollnak is kijár a szex

Trollok, pedofilok, és egy nagyon-nagyon fura párzási jelenet egy filmben, amit Cannes-ban díjaztak, és nálunk is bemutatnak.

október 13. 06:22

A meggyilkolt újságíró miatt világcégek bojkottálják Rijádot A meggyilkolt újságíró miatt világcégek bojkottálják Rijádot

Richard Branson felfüggeszti az üzleti kapcsolatait Szaúd-Arábiával, az amerikai pénzügyminiszter még kivár.

október 12. 21:48

Egy mukkot sem értek az eljárásból, de a lényeg, hogy a vörösen izzó, gigantikus démontengert mutogató borító alapján csináltak egy pár másodperces videót arról, hogy milyen lenne a Doom, ha jobban hasonlítana arra a bizonyos dobozra:

 

West nemrég Trump elé járult audenciára, és sok konkrétum nem derült ki, a beszélgetésből, de az igen, hogy a rapper telefonos jelkódja nem túl bonyolult: hat darab nulla egymás után.

 

A Saturday Night Live című műsorban Trump-kampánysapkában parádézó, egyre rizikósabb nyilatkozatokat tevő, bevallottan mentális betegséggel küszködő zenész törölte magát a szociális felületeiről.

Ez nem az első alkalom, egyébként, 2017 májusától kezdve majdnem egy évig nem volt aktív ezeket az oldalakon. A TMZ szerint Kanye állítólag Afrikába megy, hogy ott fejezze be a novemberben várható albumát. Idén már kihozott egyet, plusz egy közöset Kid Cudival, plusz három másiknak volt producere is.