Timót, Xénia
-4 °C
2 °C

Kolbert András

újságíró Tech-Tudomány

Sajtóperek1

Megnyert sajtóperek0,8

Megvett, de soha ki nem próbált Steam játékok138

Civilization V-tel töltött órák149

Nem ez lett a létező világok legójobbika Nem ez lett a létező világok legójobbika

A Lego Worlds megpróbálta egyesíteni a Minecraftet a No Man's Sky-jal, de az ilyesmi azzal is jár, hogy az ember átveszi a problémákat is. És különben is, ki akar bármit építeni legóból?

2017. március 24. 19:41

Iszlámellenes vagy utasvédő a laptoptilalom? Iszlámellenes vagy utasvédő a laptoptilalom?

Egyik napról a másikra tiltották ki a Közel-Keletről és Észak-Afrikából érkező repülők fedélzetéről a tableteket és notebookokat. Vajon ez Trump újabb politikai haszonszerző húzása vagy valós veszély áll a háttérben?

2017. március 22. 21:04

Ne legyen az a seggfej, aki pénzt dobál az állatoknak Ne legyen az a seggfej, aki pénzt dobál az állatoknak

Elpusztult a levesteknős, akiből 900 érmét operáltak ki. Na, ezért baromság a pénzdobálós babona.

2017. március 21. 10:35

De komolyan, mi lehet rosszabb annál, mint egy össze-vissza felszeletelt torta? Á, tudom, a rosszul elkezdett cellux. Vagy a nem tökéletes karikákra szeletelt paradicsom. Vagy! A csálén félbehajtott A4-es lap! A MACSKARAJZOLÁS KÖZBEN ELCSÚSZÓ SABLON!

tanyer.gif

Persze dehogy, valójában a rosszul megpucolt tojás. A lényeg, hogy ez a videó zseniálisan gyűjti össze az élet gerincvelő-bodorító bénázásait.

 

Valójában persze de, tök egyedül van, de baromi vicces kép készült arról, hogy az egyik kerekébe belekapaszkodott egy marsi kövecske, és most egy darabig valószínűleg együtt utaznak majd. Mondjuk ez legfeljebb néhány tucat métert jelent, de az internet máris nevet adna neki, de olyat ám, ami vagy egy mókuskerékben pörgő mókusra utal, vagy olyat, ami azt az érzést írja le, mikor kavics megy a cipőnkbe.

 

De a címben olvasható csak egy az eheti failválogatás emlékezetes, tanulságos és persze vicces pillanatai közül.