Edina
0 °C
7 °C
Index - In English In English Eng

Kolozsi Ádám

Szovjet szakértő hozta létre a magyar gulágot Szovjet szakértő hozta létre a magyar gulágot

40 ezer embert internáltak bizonyítékok nélkül, a hortobágyi rizsföldeken akarták megtörni az elitet. Elő kell venni a sárga csillagot? Február 25. a kommunizmus áldozatainak emléknapja.

február 24. 23:28

Nálam van egy algoritmus, egy megoldóképlet Nálam van egy algoritmus, egy megoldóképlet

A nemzetbiztonság is vizsgálódik a szüleitől elvett kisbaba ügyében, a szálak a Köztársasági Őrezred botrányos körülmények között távozott volt pszichológusához vezettek. Posta Imre mindenhol cionistákat lát, ellenkormányt hozott létre és úgy érzi, Orbánék elkezdték átvenni a szövegeit. Konteós portré.

február 17. 08:06

Próbálták inteni őket, hogy ne vizeljenek szembe a széllel Próbálták inteni őket, hogy ne vizeljenek szembe a széllel

A gyámhivatal és a rendőrök elvettek egy csecsemőt a szülőktől, akik azért nem anyakönyveztették a kicsit, mert szerintük Magyarország egy New Yorkban bejegyzett izraeli cég. Bizarr konteó, egy szakrális csoport és egy szélsőséges katona a dusnoki családi dráma mögött. A hatóságok a fényevő tragédia után szigorítottak, nem lesz könnyű visszakapni a gyereket.

január 29. 07:46

Egy hónapon belül öt embert ölt meg a tigris Dél-Szumátrán. Azt nem tudják a hatóságokat, hogy egyazon vagy több tigris támadta meg az embereket. Az indonéz tartomány vadvédelmi hatósága szerint a szaporodó konfliktusok oka az ember, aki egyre többet foglal el a vadak élőhelyéből.

Nem zavarhatjuk el a tigriseket az őserdőből, mert ez az otthonuk, ezért az embernek kell tartania a távolságot

– idézi az MTI a szervezet vezetőjét.

A legutóbbi áldozat egy 30 éves nő, akit Padang Bindu falu egyik közfürdőjénél marcangolt halálra a vadállat pénteken. Az áldozat édesanyja a helyi sajtónak elmondta, hogy lánya reggel a fürdőbe ment, és azt tervezte, hogy utána duriánkertjét fogja gondozni, ám délután nem tért haza.

„Hazaérkezett viszont kávéültetvényéről a testvérem, és elmondta, hogy tigrissel találkozott, amelyik két méter hosszú volt” – mondta az asszony. A falusiak egy csoportja azonnal a fiatal nő keresésére indult, és megtalálták megcsonkított holttestét a fürdő közelében.

A szumátrai tigris a Természetvédelmi Világszövetség súlyosan veszélyeztetett fajokat nyilvántartó vörös listáján szerepel. Az indonéz erdészeti minisztérium szerint körülbelül 600 egyede él vadon.

cica
Fotó: ingatlan.com

Utcai bejáratos üzlethelyiségként hirdeti saját tulajdonában álló pincéjét a XV. kerületi önkormányzat. A Rákospalota, Pozsony utcai bérlemény havi 33 ezer forintért már meg is kapható, nem egy nagy összeg, ez alapján nincs is sok csodálkozni való azon, hogy az állapota a képek alapján hagy némi kívánnivalót maga után, javasolják is felújítani. Na de ki az, aki képes egy foszlófélben lévő szerencsétlen macskát a meghirdetett helyiségben premier plánban lefotózni, a tetemet nyilván ott hagyni, majd a fotót így ahogy van, feltenni az internetre?

Innen csak az menjen tovább, aki az ilyesmit tényleg kifejezetten szereti.

pihen
Fotó: ingatlan.com

Figyelem!

Ne kattints

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

57 évesen elpusztult a világ legidősebb példányaként számon tartott orrszarvúja. A nőstény, de életét borjú nélkül leélő Fausta (a gyermektelenség a biológusok szerint hozzájárulhatott hosszú életéhez) Tanzániában, egy állatmenhelyen pusztult el. A kelet-afrikai keskenyszájú orrszarvúhárom éve megromlott egészsége, meggyengült látása és a hiénák támadásai miatt került oda, egészen addig azonban természetes élőhelyén, a Ngorongoro kráterben élt, ahol 1965-ben, hároméves korában észlelték először. A világ legnagyobb természetes állatkertjeként is emlegetett Ngorongoróban az Index is készített egy kisvideót.