Cecília
4 °C
6 °C

Kolozsi Ádám

300 gyereket öltek meg ciános üdítővel, majd öngyilkos lett az egész falu 300 gyereket öltek meg ciános üdítővel, majd öngyilkos lett az egész falu

Este még mindenki mosolygott, másnap 900 halott feküdt a dél-amerikai őserdőben: 40 éve volt Jonestown, a modern történelem legnagyobb tömeges szektaöngyilkossága.

november 17. 23:58

Egy ciprusi hotelszobában találták meg Rákosi személyes iratait Egy ciprusi hotelszobában találták meg Rákosi személyes iratait

Kémtörténetekbe illő felfedezés, ami Ungváry Krisztiánhoz került: Rákosi sorsának ismeretlen részletei és a száműzött diktátor levelezése egy rejtélyes műbőr táskából.

november 15. 17:21

Kulturális ellenforradalmat lovagol meg Trump és Orbán Kulturális ellenforradalmat lovagol meg Trump és Orbán

Mi történik, ha az elit a nép abszolút hatalmát követelve váltja le a másik elitet, mi a szélsőliberálisok felelőssége a populizmusban? Vadhajtások és ellensúlyok az Eötvös Csoportban.

november 15. 11:30

115, az amerikai félidős választásokba összehangoltan beavatkozni próbáló Facebook- és Instagram-oldalt tett elérhetetlenné mark Zuckerberg birodalma hétfőn. A Facebook azóta tett újabb bejelentése szerint az oldalak a jelek szerint orosz kötődésűek,. Ugyanaz a moszkvai hátterű Internet Research Agency (IRA) állhat mögöttük, mint Trump megválasztásakor.

Egy parkban találták tavasszal Baltimore-ban a sérült teknősre: a mocsáriteknős-félék közé tartozó kis terrapene páncélja több helyen el volt törve. A Maryland állatkert orvosai azóta megműtötték, de hosszú lábadozás vár rá: a teknősök anyagcseréje lassú, így a gyógyulásuk is.

Mivel a páncél alsó része sérült, fontos volt, hogy ne érintkezzen a földdel. Az állatorvosok ezt egy spéci legó kerekesszékkel oldották meg: nagyon menő, jól néz ki, és lassabbnak sem tűnik, mint normálisan. Kerékre-lábra mindenki, ki a fényre!

Amit most egy képpel is el lehet mondani:

(A helyszín Sao Paulo, a főszereplő egy A320-as, a pilótája és egy érintetlen parkolófék. Meg a susnyás. Az utasok jól vannak.)

DoNgag XoAILAPz
Fotó: Twitter