Gábor, Karina, Ders
-3 °C
6 °C

Kolozsi Ádám

újságíró Tech-Tudomány

Robbanás történt egy cseh vegyi üzemben: hat halott Robbanás történt egy cseh vegyi üzemben: hat halott

Egy olajfinomítóban történt a robbantás. Négy ember súlyosan megsérült.

március 22. 11:21

Kun Béla folyton sírt, a Lenin-fiúk cukiságkampányt csináltak Burzsuj kutyával Kun Béla folyton sírt, a Lenin-fiúk cukiságkampányt csináltak Burzsuj kutyával

Lekváros Margitsziget, szovjetsör és halálvonat: egy híján száz éve kezdődött a proletárdiktatúra.

március 21. 20:03

Hunok vagyunk vagy avarok, ez a kérdés, válasszatok! Hunok vagyunk vagy avarok, ez a kérdés, válasszatok!

Dúl a DNS-háború, de a genetikai adatokat minden kutató másképp értelmezi, ezért lehetünk hol hunok unokái, hol finnugorok. A magyar őstörténet kutatása messze túlmutat a tudományon.

március 17. 07:53

Új emojik jönnek az Apple-re, ha a jövő hónapban elfogadja ezeket az illetékes csoportjuk is, de miért ne fogadná el. Az új ikonok célja, hogy jobban reprezentálják a fogyatékkal élőket, lesz hallókészülék, vakvezető kutya, jelnyelven beszélő figura is többek között.

Fehérbotos fiú és lány:

apple-person-with-white-cane-emoji-emojipedia

És a többiek:

A világ egyik legjobban futó kortárs képzőművészének 2016-os New York-i kiállítása, a „Roots and Branches” anyaga is felkerült az egyik legjobb kiállítás-appra.

A Walter's Cube applikáció egyelőre csak telefonon működik, desktopos megoldás még nincs, de mobilról csak néhány kattintás (Google Play, App Store), vagy akár 3D-ben is járkálhatunk benne GR platformon, és ott lehetünk a Lisson Galleryben a kínai művész vaserdejében – vagy sok más kiállításon ízlés szerint.

Ausztráliában, a Dreamworld nevű, legnagyobb szórakoztató- és vidámságipari témaparkban, angolparkban, miegyébben, ahol állítólag olyan sokan szeretnek lógni.

A biztonsági rendszer krepált be, a hagyjállógva srácokat legalább a személyzet buzdította közben, hogy igazán bocsi, lehozunk majd titeket onnét tényleg. Annyira azért nem tűntek lelkesnek szegények.