Árpád
-2 °C
4 °C

Kolozsi Ádám

Megsértődött, majd bemondott egy nem létező dolgot a miniszter Megsértődött, majd bemondott egy nem létező dolgot a miniszter

Hiába várták, Palkovics László nem ment el az Akadémia rendkívüli közgyűlésére, hogy nekik is elmondja a terveit. Helyette mondott egy olyat, amit egy órával később megcáfolt az Akadémia. Elég feszült a helyzet.

december 6. 17:28

Románok vagyunk, itt örökké urak maradunk Románok vagyunk, itt örökké urak maradunk

Dákoromán mics, kék-sárga-piros Hunyadi, szívcsakra román módra. Erdély elszakítását ünnepli Románia, megnéztük, milyen magyarként a buli.

december 2. 07:50

100 éve szakították el Erdélyt 100 éve szakították el Erdélyt

A románok közfelkiáltással megszavazták, a magyarokat nem kérdezték. Ünnepelheti egy magyar a román nemzeti ünnepet?

december 1. 08:08

115, az amerikai félidős választásokba összehangoltan beavatkozni próbáló Facebook- és Instagram-oldalt tett elérhetetlenné mark Zuckerberg birodalma hétfőn. A Facebook azóta tett újabb bejelentése szerint az oldalak a jelek szerint orosz kötődésűek,. Ugyanaz a moszkvai hátterű Internet Research Agency (IRA) állhat mögöttük, mint Trump megválasztásakor.

Egy parkban találták tavasszal Baltimore-ban a sérült teknősre: a mocsáriteknős-félék közé tartozó kis terrapene páncélja több helyen el volt törve. A Maryland állatkert orvosai azóta megműtötték, de hosszú lábadozás vár rá: a teknősök anyagcseréje lassú, így a gyógyulásuk is.

Mivel a páncél alsó része sérült, fontos volt, hogy ne érintkezzen a földdel. Az állatorvosok ezt egy spéci legó kerekesszékkel oldották meg: nagyon menő, jól néz ki, és lassabbnak sem tűnik, mint normálisan. Kerékre-lábra mindenki, ki a fényre!

Amit most egy képpel is el lehet mondani:

(A helyszín Sao Paulo, a főszereplő egy A320-as, a pilótája és egy érintetlen parkolófék. Meg a susnyás. Az utasok jól vannak.)

DoNgag XoAILAPz
Fotó: Twitter