Salamon
0 °C
13 °C

Korcsmáros Felícia

Sírás, tánc és Bosszúállók az X-Faktor harmadik adásában Sírás, tánc és Bosszúállók az X-Faktor harmadik adásában

Nagyon hosszú három óra volt, amiben a kötelező mikrofondobálást is kipipálhattuk.

2 órája

Meghalt a Jászai Mari-díjas színművész, Venczel Vera Meghalt a Jászai Mari-díjas színművész, Venczel Vera

A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja 75 éves volt.

tegnap, 20:41

A Dűne egy félbehagyott előjáték, ami csak ígéri a kielégülést A Dűne egy félbehagyott előjáték, ami csak ígéri a kielégülést

Olyan lett, mint egy két és fél órás trailer.

tegnap, 09:52

Robin Test Footage Scene
Robin Test Footage Scene
Fotó: Jamie Costa / Youtube

Jamie Costa színész a napokban töltött fel egy mindössze 5 perces videót a YouTube-ra „ROBIN Test Footage Scene” címmel, amelyben Robin Williams bőrébe bújt. Costa meggyőző hitelességgel és lenyűgöző pontossággal testesítette meg a hét éve elhunyt színészt. A videót csak négy napja publikálta, de már majdnem négy és fél milliós nézettséget produkált, aminek oka valószínűleg az, hogy játékával pár percre feltámasztotta Williamst, amivel megérintette a rajongók szívét.

A pár perces kisfilmben azt láthatjuk mikor Williams az Egy úr az űrből (Mork & Mindy) forgatásán megtudja a hírt, hogy jóbarátja, John Belushi drogtúladagolásban meghalt.

 

Az Oscar- és hatszoros Golden Globe-díjas Robin Williams 63 évesen halt meg, az elmúlt hét évben pedig többször felröppent a hír, hogy életrajzi filmben örökítenék meg emlékét, ám eddig mindig alaptalan pletykának bizonyultak ezek az információk. A Robin munkacím alatt leforgatott Costa videó viszont pár nap alatt olyan számokat ért el, ami megerősítheti a producereket abban, hogy a hollywoodi nevettetőről érdemes lehet filmet forgatni.

A Lelki Egészség Világnapját 1992 óta tartják, hogy felhívják a figyelmet a mentálhigiéné fontosságára, és azért, hogy a mentális problémákkal küzdő emberek kevésbé legyenek stigmatizálva a média és a társadalom megítélése által.

A Facebook több újdonságot hozott létre ennek érdekében. A WHO támogatásával készült kisegítő kártyák, tippekkel és pozitív üzenetekkel támogatják a felhasználókat. Az útmutatók, amiket a BIPOC (black, indigenous, and people of color) fejlesztett ki, különböző bőrszínű kisebbségeknek nyújt pszichológiai és terápiás segítséget, miközben lehetőséget ad közösség építésre is – írja a Facebook hivatalos informáló oldala. Emellett új matricák is megjelennek a felületen, amiket szabadon használhatunk majd üzenetben és a posztok alatt is, segítve a figyelemfelkeltést egy fontos ügyben.

A példát más közösségi média platform is követi, a Pinterest külön táblát hoz létre mentális egészség témakörben “Digital Haven” címmel, ami bárki számára elérhető lesz, ha szeretne elmerülni a témában.

A Mörk legújabb All Alone című számában a dél-londoni rapper és költő Brother Portrait hallható. Az alapvetően funk-soul-jazz vonalon mozgó zenekar világától bár elsőre távolinak tűnhet ez a vonal, de az All Alone című track lüktetése, mintha kifejezetten egy költői rapbetét után kiáltott volna.

A művésznév mögött rejlő Hadiru Mahdi teljes bizalmat és szabad kezet kapott a zenekartól és nagyon sajátos módon szőtte tovább a mondanivalóját.

Az All Alone a negyedik kislemez a novemberben megjelenő, második, In the Golden Hour című nagylemezről, amelyet a közönség november 5-én hallhat először a MüPában. Többek között az album felvételéről az index nemrég a zenekar frontemberével, Zentai Márkkal beszélgetett egy interjúban.