Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Koroknai Gergely

-kg-
LeBron James és a keserűség kenyere LeBron James és a keserűség kenyere

Meddig jut Lebron a Lakersszel? Ki állítja meg a Warriorst? Görög vagy szlovén csodagyerekről szól majd a szezon? Indul az NBA-szezon, mindenre választ adunk az új podcastünkben.

tegnap, 21:01

Az olimpiai sebesség elég nagy csalás az NFL-ben Az olimpiai sebesség elég nagy csalás az NFL-ben

Aki bemutatja: a 49ers-es Marquise Goodwin.

tegnap, 09:51

Ifjúsági olimpia: bronzérmes a tornász Balázs Krisztián

Nyújtón szerzett érmet, 4. helyen Magyarország az éremtáblán.

tegnap, 09:15

2016-ban adták át a Minnesota Vikings NFL-csapat új stadionját, az elég vagányra sikerült üvegfelületekből álló U.S. Bank Stadiumot Minneapolisban (ez volt egyébként az idei Super Bowl helyszíne is), lehet viszont, hogy elég nagy baj van a nyugati pályafél 27-es yardvonalával:

minden jel arra mutat, hogy a vonal el van átkozva.

Legalábbis két súlyos áldozatot már szedett a pálya ezen pontja:

  • most vasárnap a Minnesota Vikings 2018-as drafton kiválasztott elsőkörös játékosa, a védő Mike Hughes szenvedett térdszalag-szakadást, amikor a lába aláfordult.
screen-shot-2018-10-15-at-4-42-11-pm-copy?w=1000&h=569
  • Egy évvel korábban ugyanitt szenvedett ugyanúgy térdszalag-szakadást a Vikings 2017-es draft első körében kiválasztott játékosa, a futó Dalvin Cook.
screen-shot-2018-10-15-at-4-26-46-pm-copy?w=1000&h=563

Vagy az átok, vagy pedig a nagyjából százmilliárd az egyben esély, hogy két elsőkörös draft pick ugyanolyan sérülést szerezzen a pálya ugyanazon pontján. Tehát nyilván az átok.

via FTW

Beugrott a vasárnapi Jacksonville Jaguars-Dallas Cowboys NFL-meccsre az MMA-sztár Conor McGregor a texasi csapat meghívására, a meccs előtt kicsit nekiállt dobálni is, és hát villámgyorsan kiderült az ír bunyósról, hogy még életében nem próbálkozott hasonlóval.

DpgLzxZV4AAkGUq

Hanyatt is dől dobás közben, a varrásra sem fog rá, hogy jobban irányítsa a labdát, amit súlylökésbe illő mozdulattal taszajt el.

De legalább jó kedve volt, ez is fontos!

 

Az egyetemi amerikaifutball-csapatok igyekeznek jobbnál jobb műsorral előállni a szünetre. A műfaj egyik nagy királya az Ohio State, ahol a rezesbanda minden hazai meccsen valamilyen tematikus műsort húz elő, de most szombaton nem nekik, hanem az Iowa State-nek sikerült a műfajban örökre maradandót és verhetetlent alkotnia, amikor

több tucat T-rex-jelmezes emberkével táncoltak a rezesbanda által játszott Jurassic Park-főcímre.

 

Az már csak bónusz, hogy az Iowa State Cyclones meglepetésre 30-14-re verte az erősebbnek tartott West Virginiát.

iowa-state-t-rex.png