Sámuel, Hajna
19 °C
30 °C
Index - In English In English Eng

Koroknai Gergely

-kg-
Mi történne, ha az összes tűzijátékbomba egyszerre robbanna fel? Mi történne, ha az összes tűzijátékbomba egyszerre robbanna fel?

Tudta, hogy az olaszoknak legalább annyit köszönhetünk a tűzijátékok kapcsán, mint Kínának? És miért épp a kék tűzijáték az iparág Szent Grálja?

tegnap, 08:17

Papírmasé tortából mászott elő ütni a 109 centis játékos Papírmasé tortából mászott elő ütni a 109 centis játékos

Viccnek indult, de a profi baseball legszomorúbb története lett. A törpenövésű Eddie Gaedelt nézőcsalogató cirkuszi attrakcióként igazolták le egy meccsre 1951-ben. Pár percet játszott, de rögtön sztár lett. Utána azonnal minimális magassági korlátot vezettek a ligában.

augusztus 19. 22:02

Amerika legveszélyesebb versenypályája megint lecsapott Amerika legveszélyesebb versenypályája megint lecsapott

Óriási balesettel indult az amerikai formaautós széria, az IndyCar poconói futama. Öt pilóta is érintett volt.

augusztus 19. 14:53

Ezzel egyébként ez a legvalószínűbb végeredmény a fogadóirodáknál. Ami a továbbjutási esélyeket illeti, a Dinamo továbbjutását 1,53-as oddsszal adják, a Fradi sikere 2,37-szeres pénzt fizet. Ennek ellenére a Dinamo rendes játékidős továbbjutása a legvalószínűbb, 1,72-szeres pénz szerint már a 90 perc végén ünnepelhetnek a horvátok – ugyanez 2,62-szeres esély a magyar bajnoknál.

A balhátvéd posztján változtatott Szerhij Rebrov, aki Heister helyett az egy hete csereként beálló Čivićet nevezte.

A horvátoknál a felállás és az UEFA közlése alapján a taktika is változott, 4-3-3 helyett 4-2-3-1-gyel állhat fel a Zagreb a Groupama Arénában. A védelembe visszatért a korábbi Fradi-játékos Dilaver, előrébb pedig a múlt héten még csere Moro került be a kezdőbe.

Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics, Blažič, Dvali, Čivić – Sigér, Haratin, Škvarka – Nguen, Szihnyevics, Zubkov.

Dinamo Zagreb: Livaković – Stojanović, Dilaver, Perić, Leovac – Moro, Ademi – Hajrović, Dani Olmo, Oršić – Petković.

A Dinamo Zagreb vezetőedzője, Nenad Bjelica arról beszélt a keddi mérkőzés előtt, hogy egyértelműen a győzelem a céljuk, bár a Zágrábban remekül játszó Fradit nem becsülik le. Bjelica kiemelte, hogy a játékosai számára nem jelent problémát a telt ház, mert hozzá vannak szokva a jó hangulatú mérkőzésekhez.