Róbert
15 °C
26 °C
Index - In English In English Eng

Koroknai Gergely

-kg-
Volt, amikor a magyar sportlap 100 évvel megelőzte a korát Volt, amikor a magyar sportlap 100 évvel megelőzte a korát

Már az 1920-as években tudták azt, ami az internetkorszakban terjedt el igazán.

tegnap, 09:09

Mugello, Imola, Hockenheim: bővítené az F1 az európai etapot Mugello, Imola, Hockenheim: bővítené az F1 az európai etapot

Vietnám, Azerbajdzsán, Szingapúr és Japán is kieshet, Szocsi duplázhat.

június 4. 12:10

Már vége annak, hogy kussolj és kosarazz! Már vége annak, hogy kussolj és kosarazz!

Sok szurkolónak még mindig elfogadhatatlan, ha egy sportoló kiáll a nézetei mellett. A George Floyd halála után indult tüntetéssorozatra érkező reakciók alapján viszont úgy tűnik, a sportban egyre tudatosabban viszik tovább Muhammad Aliék szellemi örökségét.

június 3. 16:37

A 2018-as majdnem 13 millió fontos profit után tavaly pont ugyanennyit veszítettek, elhagyta őket a főszponzor, fogynak az opciók. Kérdés persze, találnak-e vevőt.

 

Súlyos, akár a bajnoki cím sorsáról is döntő büntetést kapott az osztrák futballbajnokságot eddig vezető linzi LASK, amelytől 12 pontot vontak le, amiért az osztrák karanténintézkedéseket megszegve engedély nélkül tartottak csoportos edzést. A csapatot két, rejtett kamerákat felszerelő maszkos férfi buktatta le – erre reagálva közölte a linzi klub, hogy gazdasági kémkedés áldozatává váltak, hiszen a két maszkos férfi a stadionba betörve rejtette el a kamerákat.

Radikálisan átdolgozott versenynaptárral, csak európai helyszínekkel készülnek a koronavírus-járvány idejére a túraautó-világkupa szervezői, akik szeptembertől hat helyszínen összesen 16 futamot tartanának meg. Jó hír, hogy a WTCR címvédője, Michelisz Norbert így újra versenyezhet hazai pályán – együtt a kétszeres kamion Európa-bajnok Kiss Norberttel és az ETRC mezőnyével, , és a WTCR visszatérhet a legendás nürburgringi 24 órás versennyel együtt a Nürburgring Nordschleifére is. Új helyszínként lép be az olaszországi Adria versenypálya.