Irén, Írisz
5 °C
15 °C

Koroknai Gergely

-kg-
Megölték a férjét, vett egy tankot, hogy bosszúból nácikra vadászhasson Megölték a férjét, vett egy tankot, hogy bosszúból nácikra vadászhasson

A szovjet Marija Oktyabrszkaja rövid idő alatt őrmester lett a Vörös Hadseregben, végül a fronton halt meg.

7 órája

NFL: Rob Gronkowski 29 évesen visszavonul NFL: Rob Gronkowski 29 évesen visszavonul

Instagram-posztban jelentette be a Patriotscal 3-szoros bajnok Gronk. Tucatnyi rekordot hagy maga után.

tegnap, 23:31

Rettentő dögös kocsifestésre váltott Michelisz csapata Rettentő dögös kocsifestésre váltott Michelisz csapata

A M1RA 2019-es mintája szoros gyári kötődésről árulkodik.

március 22. 11:02

Meg az összes többi meccsen is, legalábbis a csoportkörben biztos, hiszen az egyenes kieséses szakaszra általában valami újítással készülnek. A 2020-as Eb labdáját kedden mutatta be az UEFA a csütörtök kezdődő selejtezők előtt. Ez a labda négyszer is felbukkan majd Budapesten a pályán, három csoportmeccset – azaz az F csoport meccseinek felét – és egy nyolcaddöntőt rendeznek majd az addig elkészülő új Puskás Ferenc Stadionban.

D2CPVDrWwAEUjS5
Fotó: UEFA

A torna kabaláját vasárnap mutatják majd be.

Csodás jegyvásárlásról számolt be az ESPN-től nemrég az Actionhöz igazolt sportgazdasági újságíró, Darren Rowell: egy szurkoló 6 970,5 dollárt fizetett illetékekkel együtt két jegyért a használtpiacon, hogy láthassa LeBron Jamest és Giannis Antetokounmpót a Los Angeles Lakers és a Milwaukee Bucks magyar idő szerint szerda hajnali meccsén.

Egy a baj: a két csapat jelezte, hogy legnagyobb sztárjuk kihagyja majd a találkozót.

Ezt hívják úgy, hogy pech.

A Westgate sportfogadó iroda közlése szerint az NBA-szezonban érkezett egy (na jó, valószínűleg elég sok, de a mostani esetet tekintve) meglehetősen furcsa fogadás hozzájuk, amin valaki 67 ezer dollárt tett fel azért, hogy a végén 670 dollárt nyerhessen.

A rettentő alacsony hozamot a Golden State Warriors rájátszásba jutásával szerezte meg az illető, aki már megnyugodhat, hiszen Curryék biztosan ott lesznek a playoffban.

via Las Vegas Review-Journal