Etelka, Aletta
-3 °C
1 °C

Koroknai Gergely

-kg-
Holtan találták a Vine társalapítóját Holtan találták a Vine társalapítóját

Colin Kroll 34 éves volt.

21 perce

Trump nagy elégedettségére megszűnik a The Weekly Standard hetilap

Az elnököt bíráló, Bush idején befolyásos lap 1995 óta működött.

2 órája

Meghalt a strasbourgi lövöldözés ötödik áldozata

Egy lengyel állampolgárságú strasbourgi lakos az újabb áladozat.

2 órája

Nem láttuk pontosan, mi történt, de alighanem csak sorcsere volt a székház bejárata előtt álló sorfalban, bár most már inkább úgy tűnik, hogy a tömeg mögé is állítottak egy sorfalat – ahogy azt a Kossuth téren is tették. A rendőrök békésen vonultak át a tömegen, de ahogy szép tömött sorban tették ezt, az erődemonstrációnak is jó volt.

Nem a brexit most a legnagyobb probléma mindenki számára Nagy-Britanniában. Legalább biztos, hogy azoknak van nagyobb baja is, akiknek nem érkezik meg karácsonyig a segély a Universal Credittől, vagyis az általános, rászorultsági alapú juttatásokat utaló szervezettől.

Éppen ezért egy West Yorkshire-i hentes, David Jones úgy döntött, hogy ingyen ünnepi vacsorával lepi meg azokat, akik szorult helyzetbe kerültek, és egy pulykasültből, tésztába csavart virslivel és disznóhúsos pitével járul hozzá a karácsonyi menühöz.

fef94dcbad43f032690f215006e39735 400x400
Fotó: Dave Jones / Twitter

Jones a Sky Newsnak beszélt arról, hogy szemmel láthatóan sokaknak gondot okoz a pénzügyi helyzet, illetve az, hogy késhet a segély, így elhatározta, nem hagyja, hogy karácsonykor éhezzenek a családok. Jones karácsony mellett is rendszeresen gyűjt élelmiszerbankoknak.

A december 10-én, Twitteren közzétett felhívást 21 ezren like-olták és majdnem 8 ezren osztották meg.

A Soho Party csodaslágere, Az éjjel soha nem érhet véget is felcsendült egy refrén idejére, aztán visszaváltott skandálásba a tömeg az MTVA-székház előtt. A dal a 2016-os futball-Eb idején volt szurkolói sláger, valahogy nem lett belőle közönségkedvenc a Kunigunda útján, bár a mostani állás szerint lehet, hogy tényleg nem ér véget az éjjel a helyszínen.