György
16 °C
24 °C

Kovács Bálint

újságíró Kult

Akkor még nem sejtettem, hogyBékaemberekkel fogok találkozni.

Az a gyanús, amiNem gyanús.

Nincs is jobb, mint a jéghideg rettegés Nincs is jobb, mint a jéghideg rettegés

A Ghost Land rendezője pontosan tudja, mitől lesz iszonyú és zseniális egy horrorfilm. Tíz év után megint elrettentene mindenkit az élettől.

tegnap, 11:28

Kerényi Miklós Gábor: Abba kötök bele, akit szeretek Kerényi Miklós Gábor: Abba kötök bele, akit szeretek

Az Operettszínház zaklatási vádak miatt kirúgott korábbi igazgatója szerint stílusában van, ami túlzás, de a legtöbben szeretik, ahogy az emberekhez közeledik. A seggre csapás igaz, a megmogyorózás nem. Ráadásul sikert hoz, hogy bármeddig elmegy az előadás sikeréért.

április 22. 08:29

Egy biztos: az ilyen emberek nagyon nehéz jellemek Egy biztos: az ilyen emberek nagyon nehéz jellemek

Zorro, az Almodóvar-filmek vagy a Shrek-sorozat cuki macskája után most olyan valakit játszhat el, aki gyerekkora óta sokat jelent neki. És mivel épp Magyarországon forgatott, beszélgettünk is Antonio Banderasszal.

április 21. 10:28

Persze a meditáció sikerességéhez elengedhetetlen, hogy közben még véletlenül se dühöngjön a magyar közállapotokon, a tömegközlekedés infrastrukturális kihívásain, ne hasonlítsa össze egy buszpark felújításának vagy lecserélésének árát egy Takonyhátapáti-külsőn felhúzott stadion árával, és amúgy is, ne gondoljon semmi ilyen demagóg hülyeségre.

Csak koncentráljon olvasónk, Attila felvételére, aki a Budapestről Egerbe tartó Volán-járaton vette fel a két ablaktábla közé beszivárgott, tetemes mennyiségű víz táncát, hogy azt megossza a lazítani vágyó közönséggel.

 

Ugyanis megvan Az Univerzum Legjobban Öltözött, Futóversenyen Résztvevő Úriembere, és ahogy elnézem az MTI fotóját az április 15-i Vivicittá Városvédő Futásról Budapesten, ezt a címet úgysem veheti el tőle soha többé senki.

Rövid, kemény, de igazságos verseny volt.

akku

"Mától új, elegáns, lendületes honlapunkon lehet tájékozódni narrált, feliratozott és jelnyelvi tolmácsolással kísért eseményeinkről. Na és persze rólunk" - írja az AKKU, azaz Az Akadálymentes és Korlátlan Kultúráért Egyesület. Az új honlap ráadásul egy ingyenes, nagyon jófej felajánlásból készült el, a White Elephant Media jóvoltából. Úgyhogy most már egy kicsit könnyebb a dolguk azoknak, akik látás- vagy hallássérültként szeretnék élvezni a színdarabokat, filmeket, múzeumokat vagy sporteseményeket. Az új honlap ide kattintva érhető el.