Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Kovács Bálint

újságíró Kult

Akkor még nem sejtettem, hogyBékaemberekkel fogok találkozni.

Az a gyanús, amiNem gyanús.

Fantasztikusan menetel A Viszkis és a Testről és lélekről Fantasztikusan menetel A Viszkis és a Testről és lélekről

Bár a hétvégén a legtöbben még mindig a Jumanjit nézték, a Testről és lélekről átlépett, A Viszkis pedig megközelített egy hatalmas mérföldkövet.

január 15. 17:25

#MeToo: Deneuve egy kicsit bocsánatot kért, Margaret Atwood is megszólalt #MeToo: Deneuve egy kicsit bocsánatot kért, Margaret Atwood is megszólalt

Margaret Atwood is megszólalt, cikkének címe: Rossz feminista lennék?

január 15. 15:09

Teljesen máshogy ért volna véget a Star Wars – Az ébredő erő Teljesen máshogy ért volna véget a Star Wars – Az ébredő erő

Csak egy apró változásról van szó az utolsó jelenetben, de ez az egész következő részt megváltoztatta volna.

január 13. 07:47

Helen Mirren, A királynő Oscar-díjas színésznője Ellen DeGeneres talk show-jában járt, ahol a beszélgetés egy pontján elejtette, hogy hetvenhárom éves. Mire a műsorvezető kijavította, hogy csak 72. Ezen kialakult egy kisebb vita köztük, de aztán Mirren végül csak elhitte, hogy egy évvel fiatalabb, mint amit eddig hitt magáról. "Épp most nyertem egy egész évet!" - kiáltott fel, épp olyan cukin örülve a nyereségnek, mint ha nem egy, hanem hatvanegy évvel lenne fiatalabb 73 évesnél.

 

(via Neverordinary)

Na jó, csak az Európa legjobb színésznőjének járó díj. Ahogy azt megírtuk, Borbély Alexandra, a Testről és lélekről főszereplője megnyerte az Európai Filmdíjat a játékáért, és amikor interjúztunk vele a gála utáni éjszakán, még nála is volt a trófea, de aztán le kellett adnia, hogy rágravírozzák a nevét. És Berlinből mostanra hozta el a posta Magyarországig a díjat, amiről a színésznő gyorsan készített is egy fotót ágyban, párnák közt.

"A nadrág nélküli metrózási akcióban résztvevő fiatalok a prágai metró egyik vonalán 2018. január 7-én. Az évenkénti akciót New Yorkban kezdeményezték 2002-ben és azóta világszerte több nagyvárosban követőkre talált."

Mindössze ennyit fűzött az MTI a fenti, teljesen értelmetlen képhez, és hát én sem nagyon tudok mit hozzáfűzni, legfeljebb még a Wikipedia alapján azt, hogy a nadrág nélküli metrózás napja nemcsak totális hülyeségnek tűnik, hanem totális hülyeség is, és senki ne gondolja, hogy lenne mögötte bármilyen gondolat, mittudomén, a nemi egyenjogúság népszerűsítéséről vagy ilyesmi. Nem, a nadrág nélküli metrózás egyetlen célja, hogy metrózzunk nadrág nélkül.

Hát jó.