Etelka, Aletta
-3 °C
1 °C

Kovács Bálint

Akkor még nem sejtettem, hogyBékaemberekkel fogok találkozni.

Az a gyanús, amiNem gyanús.

A legimádnivalóbb társasok karácsonyra A legimádnivalóbb társasok karácsonyra

Az elmúlt egy-két évben magyar nyelven is megjelent egy csomó jó játék. Kiválogattunk közülük ötöt, amikkel nem nagyon lehet mellélőni.

11 órája

Átadták a legjobb európai filmek díjait, amire két magyar film is esélyes volt Átadták a legjobb európai filmek díjait, amire két magyar film is esélyes volt

A legjobb film a Hidegháború lett, és nyert még négy másik díjat is. A magyar Egy nap és az Egy nő fogságban díj nélkül maradtak.

tegnap, 22:57

Sandra Bullockkal talán a legrosszabb is megtörténik Sandra Bullockkal talán a legrosszabb is megtörténik

Az Érkezés Oscar-jelölt szerzője újra természetfeletti filmet írt: most Sandra Bullock retteg gyerekei és a saját életéért, mégpedig bekötött szemmel.

december 13. 05:06

nomoreplastic
Fotó: Martin Dorey / instagram

Egy kicsit kiakadt Martin Dorey, amikor meglátta, hogyan jött ki a nyomdából az új könyve. Nem volt semmi gond a formátummal, a tipográfiával, a borítóval, semmivel, szépen ott szerepelt a fedlapon az ELÉG LEGYEN A MŰANYAGBÓL cím, alatta az alcím, miszerint Mit tehetünk, hogy megváltozzanak a dolgok?, meg a hashtag, ami gyors és egyszerű megoldásokat ígért az értelmetlen és környezetszennyező műanyagfelhasználással kapcsolatban. Ráadásul mindezt környezetbarát, újrafelhasznált papíron.

És az egészet szépen, akkurátusan becsomagolták műanyagba.

Ami annyira szépen alátámasztja a szerző állításait a megszokásból való, teljesen értelmetlen plasztikhasználatról, hogy az embernek az is eszébe jut, esetleg csak egy nagyon ügyes médiahackről van szó, ami miatt még egy magyar lap is az amúgy tök ismeretlen író új kötetéről ír. De persze simán lehet, hogy valaki tényleg ennyire hülye volt. Mindenesetre azóta már nejlon nélkül árulják a könyvet.

(via Bors)

 

És ön mit szólna, ha csak békésen meg akarná ünnepelni a szülinapját, erre Stohl András a bulin eljegyezné a barátnőjét? Szegény Till Attilával ugyanis látszólag ez történt: összehívta barátait, hogy megünnepeljék a születésnapját, erre Stohl András nem eljegyezte a barátnőjét?! De valójában persze mindenki nagyon örült a hírnek, legalábbis így tűnt Tilla Instagram-oldala alapján:

 

Csakhogy aztán Tilla megbánta a több meghívott által továbbadott poént, amit természetesen a bulvársajtó is azonnal lehozott, hiszen a világ 2018-ban úgy működik, hogy sztárok az Instagramon jelentik be életük fontos történéseit, minthogy ez a hivatalos kommunikációjuk egyik legfontosabb fóruma. Szóval amit Tilla "álhírnek" nevez, az semmiképp nem álhír, legfeljebb egy médiahack ellenőrizetlen átvétele - persze ez se jó dolog, az tény.

 

a4-ja
Fotó: A4_es_ország / Facebook

Az A4_es_ország Facebook-csoport legfőképp hétköznapi böszmeségeinkről ad hírt: azokról a nyomtatott vagy kézzel írt, általában helyesírási hibákkal és indulatokkal teli A4-es lapokról, amelyekre felháborodott (metaforikus vagy tényleges) házmesterek írnak ki szemétségeket vagy ritkábban jogosan felháborodott panaszokat, illetve amelyek akarva-akaratlanul egy-egy intézmény rossz működését leplezik le. 

  • KÉRLEK SZÉPEN NE HUGYOZZ IDE
  • KÉRJÜK NE A SZÓRAKOZÓHELY TERÜLETÉN PRÓBÁLD MEG RENDBE RAKNI A NYOMORULT ÉLETED
  • Kedves Vendégeink! Ebben az időszakban a liftkezelő a presszóban tartózkodik! Kérjük szíveskedjenek a jelzőgombbal jelezni és a leérkezéséig (kb. 2 perc) várakozni.

Ilyen és ehhez hasonló hirdetményekkel van teli az oldal, és persze az ország is. Kivéve, amikor valakinek eszébe jut József Attila, és az ő ihletéséből készít apróhirdetést az utcán, telefonszám helyett az életrajzi dátumokkal. Ehhez kell ám a tiszta szív!