Ilona
17 °C
33 °C

Kovács Bálint

újságíró Kult

Akkor még nem sejtettem, hogyBékaemberekkel fogok találkozni.

Az a gyanús, amiNem gyanús.

Mi a franc az az internet, és hogy lehet lezúzni?

A baromi vicces nosztalgia-rajzfilmhős Rontó Ralph tudja a választ. Jónak tűnik a folytatás is az előzetes alapján.

augusztus 14. 04:59

Az óriáscápa a magyar vizekben is leharapta Tom Cruise lábait Az óriáscápa a magyar vizekben is leharapta Tom Cruise lábait

Tom Cruise bármitől megmenti a világot, de azzal ő sem tud mit kezdeni, hogy az embereket jobban érdekli nála egy kihalt őscápa.

augusztus 13. 16:51

 

Ezt a képet posztolta Sylvester Stallone, arra utalva, hogy készül az ötödik Rambo-film, annak ellenére, hogy úgy volt, már elbúcsúzott a sorozattól. Aztán Cannes-ban mégis bejelentették, hogy jöhet a folytatás, a cím pedig az lesz, hogy Rambo V: The Savage Hunt – erre utal a képaláírás. Az új film már Délkelet-Ázsiában, hanem az amerikaimexikói határvidéken fog játszódni; erről korábban már mi is írtunk.

 

simpsons-the-great-phatsby-1-920x584

Legalábbis a Wall Street Journal úgy tudja, már "magas szinten" zajlanak a tárgyalások a Family Guy-filmről, a Simpson-film folytatásáról, sőt, egy harmadik rajzfilm-adaptációról, a Bob Burger Falodájáról is. A filmekben váltakoznának az élőszereplős és a rajzolt részek, viszont egyelőre semmi mást nem lehet még róluk tudni.

repulo

Ha az a kérdés, hogyan is lehet minél ártatlanabbul, igazán felzaklató jelenetek, vér, veríték és könnyek nélkül illusztrálni, hogy miért érdemes akkor is becsatolt biztonsági övekkel ülni egy repülőn, amikor amúgy már kialudt az ezt kötelezővé tevő jelzőfény, akkor az alábbi videó a legjobb válasz. Amelyen néhány ártatlan croissant, jobb sorsra érdemes szőlő, szerencsétlen szendvics és pórul járt csipsz mutatja meg, milyen turbulenciákra lehet bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül számítani bármelyik repülőjáraton.

A felvétel az American Airlines Miamiból Buenos Airesbe tartó járatán készült, amikor valószínűleg olyan hirtelen került turbulenciába a gép, hogy az utaskísérőknek nem volt idejük rögzíteni az utasok reggelijét, mindenki legnagyobb bánatára. Nehéz is belegondolni, ki lehetett rosszabb helyzetben: aki éhesen érkezett Buenos Airesbe, akinek össze kellett szednie a sok kaját a földről, vagy akinek közölnie kellett az utasokkal, hogy bocs, de az uzsonnájuk szörnyet halt egy kegyetlen balesetben. Ami amúgy tényleg elég kis ár, történt már olyan, hogy a plafonig röpültek a fémszekrények, és olyan is, hogy utasok sérültek meg a kiömlő forró kávétól, ahhoz képest ez semmi.