Orbán
10 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Kovács Dávid

Isten0

Haza1

Család1

Pofonok az élettőlTúl sok

Már hivatalosan sem ajánlott kipát viselni Németországban Már hivatalosan sem ajánlott kipát viselni Németországban

Az antiszemitizmus elleni kormánybiztos korábban azt hirdette, bárki bárhol viselhet kipát, de 2019-re megváltozott a véleménye.

34 perce

Ferenc pápa bérgyilkossághoz hasonlította az abortuszt Ferenc pápa bérgyilkossághoz hasonlította az abortuszt

Szerinte az abortusz akkor sem megengedhető, ha a gyermek súlyos fogyatékossággal jönne világra.

2 órája

11 áldozat még mindig kórházban a lyoni robbantás után 11 áldozat még mindig kórházban a lyoni robbantás után

A legsúlyosabb sérült testéből fémdarabokat kell eltávolítani.

2 órája

Tíz tőkés réce kelt ki a Mavir (Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító) budapesti székházának udvarán, tudta meg az örömhírt az Index.

A zárt udvarban (ahol se kutya, se macska, se más egyéb őket veszélyeztető állatfaj) egytől egyig biztonságban vannak, de a Madártani Egyesület még szerdán kimegy hozzájuk az Anikó utcai székházba, hogy mihamarabb valamilyen természetes víz közelébe kerüljenek – úgy tudjuk, a Duna partján találnak majd új otthont.

Tavaly májusban Zách Dániel totalcaros kollégánk asszisztált egy hasonlóan népes kacsacsalád megmeneküléséhez, miközben egy rendőr a misszió sikere érdekében leállította a forgalmat. A HÉV vonalához érve aztán kiderült, hogy a kiskacsák nem tudják megmászni a síneket, ezért végül kartonpapírdarab segítségével pakolták át őket a síneken. A hepienddel záruló történet kalandos részleteit ebben a cikkünkben olvashatják.

Újvidéken született, Franciaországban tinisztár lett, találkozott Bob Dylannel, Salvador Dalítól kapta az első csókját, Alain Delon pedig piros rózsával próbálta meghódítani. Ő Ildy Lee, aki jelenleg egy óceánparti villában él Los Angelesben, az itteni életéről tudósít YouTube-csatornáján, állítása szerint azzal a céllal, hogy felvidítsa a magyar embereket.

A magyar emberek történelmileg hajlamosak a búslakodásra, negatív gondolkodásra és sokszor a depresszióra. Tudom, a világot nem tudom megmenteni, de az életem hátralevő részét arra akarom szentelni, hogy mosolyt csaljak az emberek szemébe és szívébe, megmutassam nekik az utat arra, hogyan lehet elérni a harmóniát, boldogságot és a sikert. Ez az én ajándékom nektek. Ezt mind szívből teszem, hiszen két év múlva 80 éves leszek. Mivel nincs sok időm hátra, nekem nagyon fontos, hogy minél több emberhez eljussanak a segítő gondolataim

– írta nekem a vlogról szóló levelében Ildy Lee, aki állítása szerint a barátai és a követői biztatására vágott bele a munkába. A vlog két nyelven készül, angolul és magyarul. "A francia idő hiányában még nem indult el" – teszi hozzá.

Az első részt itt lehet megnézni, a másodikat itt.  Ildy Lee életéről és pályájáról ebben a cikkünkben írtunk részletesebben.

Szerencsére esélyem sincs, hogy spoilerezzek, hiszen nem láttam a Trónok harca új részét. Viszont akik látták (és elég szemfülesek voltak), már tudják, hogy a forgatáson valami egészen idegen tárgy keveredett a díszletek közé: egy starbucksos kávéspohár, amit valamelyik színész felejthetett az asztalon.

D53MxvKX4AEM67V
Fotó: Twitter / @NehalMahran

Sütőtökös lattét valószínűleg még sosem kaptak fel ennyire.

Van róla videó is:

(via The Verge)