Gerzson
-3 °C
9 °C
Index - In English In English Eng

Kovács Dávid

Isten0

Haza1

Család1

Pofonok az élettőlTúl sok

Bíróságra menne Szakács Árpád állításai miatt egy irodalmi szervezet vezetője Bíróságra menne Szakács Árpád állításai miatt egy irodalmi szervezet vezetője

A kultúrharc kirobbantója a tavaly elhunyt Bart Istvánt is korrupcióval vádolta, miközben megpróbálta leleplezni a magyar kultúra ellenségeit.

tegnap, 17:05

1 év 8 hónap felfüggesztettet kapott a debreceni tömegszerencsétlenség okozója

A villamos vezetője egy piroson áthaladva ütközött busznak 2018-ban. Az egyik utas maradandó fogyatékosságot szenvedett.

február 20. 01:21

20 éves korában megölték Pop Smoke-ot 20 éves korában megölték Pop Smoke-ot

Otthonában végeztek az amerikai rapperrel. A fegyveres elkövetők elmenekültek.

február 19. 23:40

Végül a rendőrök nyugtatták meg azt a nagytestű, ingerülten ugató kutyát, akinek idős gazdája magatehetetlenül feküdt egy családi ház udvarán Nyúlon. A környékbeliek hiába próbáltak a férfi segítségére sietni, a házőrző senkit nem engedett a gazdája közelébe.

A Police.hu híre szerint a földön fekvő férfi mellett egy felborult járókeret volt, segítségért kiabált, ám a kutya dühös ugatással támadt az udvarra lépőkre. A kutyát végül két rendőr nyugtatta meg, majd miután az állatot sikerült bezárniuk a házba, az idős férfihez siettek.

lead Nyúl udvar
Fotó: Police.hu

Az idős úr hosszabb időt tölthetett a fagyos talajon, nehezen beszélt és nagyon fázott, ezért a kiérkező mentősök a győri kórházba vitték.

Pécs: lefagyott járdák... Vigyázzanak magukra! - Nekem nem sikerült

– üzente a fideszes politikus a kórházi ágyából, amikor szombat délután megosztott egy fényképet a bekötözött karjáról a hivatalos Facebook-oldalán.

Hoppál egy későbbi hozzászólásából az is kiderült, hogy az esés után a politikust műteni kell. "Most várok a műtétre. Csavarok, altatók, laborok, para" – üzente az érte aggódóknak, valamint az állapota iránt érdeklődőknek.

(via 444)

Claire Boucher – azaz Grimes – szerdán az Instagramon jelentette be, hogy várandós: előbb egy félmeztelen képet töltött fel magáról, amelyen egy magzat sejlett fel a hasánál, majd egy rajongói kommentre reagálva írásban is megerősítette, hogy terhes.

Az eredeti posztot a kivillanó mellbimbók miatt az Instagram hamarosan eltávolította, ezért Grimes végül egy cenzúrázott verziót töltött fel újra a profiljára. Grimes egyébként 2018 óta jár Muskkal, akivel most első közös gyermeküket várják.

Grimes tehát izgalmas időszak előtt áll, hiszen februárban régóta várt új albuma, a Miss Anthropocene is megjelenik. Előző lemezét, a 2015-ös Art Angelst a megjelenésekor lelkes kritikában veséztük ki.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Censored for insta haha - almost got away w it *

Grimes (@grimes) által megosztott bejegyzés,