Szilárda
-4 °C
2 °C

Kovács Dávid

Isten0

Haza1

Család1

Pofonok az élettőlTúl sok

Olyan volt a kigyulladt erdő, mint egy szibériai hóvihar negatívban Olyan volt a kigyulladt erdő, mint egy szibériai hóvihar negatívban

Duke Bluebeard kiadójánál jelenik meg, és a Stenken hallható először Aluphobia új EP-je.

december 12. 16:33

The mistery of the heartless Hungarian mummy The mistery of the heartless Hungarian mummy

The mistery of the Hungarian mummy with a missing heart might be close to its solution.

december 12. 10:11

Ettől a filmtől tiltotta el Nicole Kidman a gyerekeit Ettől a filmtől tiltotta el Nicole Kidman a gyerekeit

Óriásit alakít a Pusztítóban, de nem szeretné, hogy így lássák a lányai. A film magyar nyelvű előzetese az Indexen látható először.

december 12. 05:36

Ez az új, karácsonyi Deadpool-különkiadás, a Once Upon a Deadpool legújabb promójából derül ki, amiben Ryan Reynolds annyira kifakad Fred Savage Nickelback-szapulásán, hogy öröm nézni. De a végére minden jól alakul, és egymás kezét fogva éneklik a kanadai zenekar This Is How You Remind Me című slágerét. Csodás az egész!

Cardi B egy Instagramon közzétett videóban jelentette be, hogy elhagyja a Migos hip-hop trióból ismert férjét, Offsetet.

Tavaly szeptemberben házasodtak össze, titokban, júniusban lett hivatalos a kapcsolati státuszuk, júliusban pedig kislányuk is született.

Cardi B szerint még mindig szeretik egymást, a kapcsolatuk azonban megváltozott, inkább barátként tekintenek egymásra.

"Már hosszú ideje nem működtek a dolgok kettőnk között, és erről senki sem tehet" – mondja a videóban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

There you go..peace and love

CARDIVENOM (@iamcardib) által megosztott bejegyzés,

Az esernyős-cilinderes fickót láthattuk már többek között a Szabadság híd, a Szent Gellért-szobor, a Budavári Palota vagy a Deák téri óriáskerék tetején, legutóbb azonban nem a magasba vágyott, hanem egyenesen a Dunába, méghozzá úgy, mintha a víz felszínén szobrozna.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Umbrella Man turned on the God Mode! He didn’t climb to high, just walking on the water *! // Az Esernyős Ember bekapcsolta a God Mode-ot! Most nem mászott fel sehova, csak járt a vízen! ————— Follow us on @umbrellance insta page! Sponsored by @myactioncam @salomon . . . . . . #budapest #hungary #hellohungary #umbrellaman #balanceproject #umbrellance #drone #drones #dronestagram #dronephotography #photography #droneoftheday #dronefly #dji #djicreator #seethebiggerpicture #picoftheday #photooftheday #art #artoninstagram #artofvisuals #aov #bevisuallyinspired #artoftheday #wanderlust #vsco #urbanphotography #travelphotography #natgeoyourshot #beautifuldestinations ———— @hellomagyarorszag @hello_hungary @welovebudapest @budapestairport @budapestpark @thisisbudapest @budapestsnap @budapest_hungary @ariahotelbudapest @jamiesitalianbudapest @hiltonbudapest @boscoloofficial @budapestboscolo @wizzairhungary @ig_budapest @_igeuropa @ignant @ig_myshots @ig_hungary

Peter Kallo (@kallopeter) által megosztott bejegyzés,

A képeket készítő Kálló Péter a Blikknek elárulta a trükköt is: "Az eredeti verzió szerint egy kaszkadőr technika segítségével képes a vízen járni, valójában azonban megvártuk, hogy a Duna vízszintje pont olyan magasságot érjen el, amelynek köszönhetően rá tudott állni a pesti oldali pilon egy részére."

Az Esernyős Ember pedig nem áll meg: felkészül a Parlament és a gellérthegyi Szabadság-szobor.