Lendvai Zsolt

Szimós Zsolti

Ha valaha is érezted úgy, hogy átvágott a kontár karosszérialakatos, elemcsere helyett gittből építette fel újra az autódat vagy eltüntetett olyan íveket, amelyek korábban ott voltak, most légy erős. Egy új szakma születik:

 

A fenti videót olvasónktól kaptuk, ezúton is köszi, egyébként Karotta is megénekelte az egyik TC Híradóban. Szóval így lett a karosszéria-kőműves.

komuves

A szemetelésen eleve rettentően fel tudom húzni magam, történjen az bármilyen körülmények között. Autóból kidobálni egyenesen bicskanyitogató, mintha nem férne el a következő megállásig. De hogy valaki eleve bezsákolt hulladékot dobjon ki a kocsiból, az talán a legalja. Mindjárt el is mondom, miért, csak előbb nézzük meg a Magyar Közút videóját:

 

Igen, ez a türhő szépen megáll a furgonnal a leállósávon, majd négy zsákot küld be a szalagkorláton túli füves részre. És miért gondolom, hogy ez marhára a legalja? Mert valaki vette a fáradságot, hogy bepakolja a szemetet a kocsiba. Beül, elindul, égeti az üzemanyagot. De véletlenül sem egy legálisan működő lerakóba vezet az útja, pedig ha már úgyis megy, megtehetné. Nem, inkább simán kihajigálja bárhol: erdő szélén, szerpentinen, a város határában vagy a gyorsforgalmin.

szemet

Na, amíg ez van, addig gondolkodhatunk mi elektromos átállásban, meg akármiben. Magunk körül romboljuk szét a világot.

Forrás: Magyar Közút

...ezé az Audié. Az A5-össel sikerült úgy megállni, hogy rendesen belógjon az úttestre, ezzel aztán meg is csinálta az arra közlekedők napját, kerekedett egy kis dugó. A helyszín amúgy a Déli pályaudvar környéke, és hősünknek köszönhetően természetesen nem tud egymás mellett haladni a két sáv forgalma.

image 50435329

Ráadásul pont az Audi orránál kezdődik egy újabb sáv, és az oda átsorolást finoman szólva sem könnyíti meg egy ilyen akadály. Szóval oké, hogy még csak péntek van, de elég erős a pályamunka a hét legtaplóbb parkolása címért.

image 50436097