Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Libor Anita

Lefutott kilométerek száma1569 km

Üres hely az IPhone-on88 Mb

Nem kaptam olyan visszajelzést, hogy rossz irányba megyünk Nem kaptam olyan visszajelzést, hogy rossz irányba megyünk

A macskát nem utaztatják magánrepülőn, és nem szól bele, hogy miket posztol a felesége. A médiabirodalmát pénzért adta el, de a TV2-t megtartja. Andy Vajna szerint pont annyi történelmi film készül, ahány jó ötletet a magyar producerek beadnak, a kormánysajtó támadásait pedig az irigység motiválja.

december 10. 07:22

Táncoljunk, a zene úgyis jön majd Táncoljunk, a zene úgyis jön majd

A Palace legújabb klipjében megjelenik Puskás Peti, Varga Viktor és Siklósi Örs, az AWS énekese is. Premier a Stenken.

november 16. 11:11

Felébredni egy álomból Felébredni egy álomból

Tíz év angolul éneklés után magyar dallal jelentkezett Norbert Kristóf. Premier a Stenken.

november 15. 15:06

Golan Gurfinkel, Izrael egyik legmenőbb szakácsa több, mint húsz ország nagykövetét látta vendégül a Szigeten az ország hetvenedik születésnapja alkalmából.

LRM EXPORT 20180810 155826

Négy különböző étel szerepelt a menün, mind helyi különlegességből készült. A program után a nagykövetek maradnak a fesztiválon bulizni is. 

A Buharov testvérek új játékfilmjét támogató koncert az A38 Hajón július 12-én csütörtökön lesz, fellép a Gentry Sultan és a Bujdosó János Trió. 

A Buharov testvérek, Igor és Ivan Buharov, a magyar független film fontos alakjai: a rendezőpáros tucatnyi jellegzetes, alapvető, minimál-költségvetésű, de annál hatásosabb filmet készített, a legutóbbiról, az Itt élő lelkekről itt írtunk hosszabban

A Buharov fivérek nyár elejétől ősz végéig forgatják az ötödik, egész estés nagyjátékfilmjüket, A melegvizek országa címmel, amelyhez a filmszeretők támogatását kérik. Igor és Ivan Buharov az új filmjüket is a lehető legfüggetlenebb módon, közösségi finanszírozással és produceri összefogással valósítják meg. 

"Az örök szándékmező hangolás nyomvonalán mindenkit a tiszta elhatározás felindítására buzdítanak a soron következő nagyjátékfilmjükkel, amely többek között foglalkozik a szív intuíciójával, a növényi bioinformáció által alternatív kommunikációs csatornák kidolgozásával, és a szabadság előtt álló végső akadály legyőzésével, akár a jó vélemény anachista páholy segítségével is."  

Az eseményre elővételben 1500 Ft-ért, a koncert napján a helyszínen 2000 Ft-ért vásárolható jegy, de 7500 Ft, illetve 15 000 Ft értékben lehet támogatói jegyet is váltani.

A július 5-8 között tartó VéNégy Fesztiválról azt írtuk, hogy olyan lesz mint a Sound, csak éppen Vácon. Lesz egy csomó népszerű együttes, strand meg buli, és közben egy színházi találkozó is a környező országok társulataival.

Sötétedés után érkeznek a látványosabbnál látványosabb ukrán utcaszínházi előadások, úgy mint:

  • az Álmok, amely "álomszerű képekkel, tűzzel, vízzel és lézerjátékkal ötvözött érzelmes verselőadás", 
  • élőzenével és fényes színjátékkal robog be a Vonat Lembergből, amely a 20-as 40-es évek nosztalgikus visszaemlékezéseire épül, 
  • a Találkozás Prosperóval négy Shakespeare egyben, a Rómeó és Júlia, a Szentivánéji álom, a Hamlet és A vihar.  
    To meet Prospero3
  • a Cseresznyéskertj pedig valódi cseresznyéskertté varázsolja az alkalmi nézőteret.