Hella
16 °C
28 °C

Lovas Gergő

újságíró Sport rovat

A törzs, ami 60 ezer éve senkivel nem akar barátkozni A törzs, ami 60 ezer éve senkivel nem akar barátkozni

A kőkorszaki körülmények között élő szentinelézekkel hiába próbált kapcsolatba lépni bárki, mindig nyílzápor volt a válasz.

május 14. 05:11

Ránézésre seggfej, közelebbről szupertehetség Ránézésre seggfej, közelebbről szupertehetség

Játékostemetőbe érkezik az NFL-draft első helyén kiválasztott irányító, Baker Mayfield. A Cleveland Browns vitte el, előélete nem a legfényesebb. Furcsa is, hogy őt választották, mert már befürödtek egy balhés irányítóval, de teljesen érthető is.

április 29. 20:11

Történelmi NFL-draft, meglepő 1/1-gyel Történelmi NFL-draft, meglepő 1/1-gyel

A top 10-ben négy irányítót draftoltak a csapatok, és egy szupertehetséges futó is elkelt.

április 27. 10:21

Előre szólok, hogy ebben a posztban több olyan kifejezés lesz, ami sokaknak teljesen értelmezhetetlen lesz, úgyhogy bocsánat. 

Szóval a szerkesztőségben több, már gyógyulófélben lévő World of Warcraft-függő van, ezért volt igazán fájdalmas, ami péntek délelőtt, kicsivel tíz óra után történt: megjelent többünk emailjei között az alábbi felirat: 

Get 7 Free Days of WoW Now!

Vagyis a még mindig rohadt népszerű online szerepjátékot üzemeltető Blizzard cég így próbálja visszarángatni azokat, akik éppen nem előfizetők, és maguk mögött tudják életük legsötétebb korszakát.

Tíz perccel az email után Hancu kollégával már arról beszélgettünk, hogy a 12 évvel ezelőtt milyen felszereléseket gyűjtöttünk, hogy warlock-karaktereink faszán nézzenek ki a játékban, Flachner kolléga pedig bedobta a kétnapos Alterac Valley-k irtózatos emlékét, ami nagyjából arról szólt, hogy kétszer negyven embert eresztettek össze egy online csatatéren, és az ütközet kifinomult taktika hiányában akkoriban még a végtelenségig nyúlt. Ma már 30 perc alatt le lehet zavarni.  Egy neve elhallgatását kérő munkatársunk csak annyit írt, hogy éppen szabin van, de alig várja ő is, hogy jövő héten benevezzen az ingyenes hét napra.

Tényleg nincs rosszabb, mint egy csapat ex-WOW-os junkie, mert ha összegyűlik néhány ilyen, akkor órákig tudnak olyan beszélgetéseket folyatni, amiből már egy átlagember egy árva szót nem ért. Szurkoljanak nekünk, hogy maradjunk erősek, mert ahogy Hernádi Levente kollégánk írta egy WoW-os bejelentéssel kapcsolatban fél éve

Nekem azóta családom van meg gyerekeim. Miért teszi ezt velem a Blizzard?

Az MTI-ben jött a hír, hogy Óbudán a tánc világnapján Guinness-rekordot akarnak felállítani olyan kategóriában, amit olvasni is gyönyörű: 

a legnagyobb létszámú szépkorú korosztályba sorolható párok által bemutatott közös tánc csúcsának felállítása a cél

Ennél specializáltabb kategória aligha létezik, sok sikert. 

Kollégánk jelentette a Parlamenttől, hogy nagyjából ötvenen diktátoroztak, demokráciáztak, amíg a rendőrök ki nem hajtották őket a térről. A tüntetők aztán a rakparton megkerülték az épületet, és az Andrássy-szobornál kezdtek mocskos fideszezni.