Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

Lovas Gergő

lovas
Nyomokban punk: megnyitott a BrewDog Budapesten Nyomokban punk: megnyitott a BrewDog Budapesten

A kézműves söreiről ismert kultikus skót sörfőzde a belvárosban nyitotta első kelet-európai helyét. Az árakat kicsit túllőtték, a sörök is ismerősek, mégis lesz miért benézni időnként.

tegnap, 17:02

Ütötték-verték egymást a képviselők a Srí Lanka-i parlamentben Ütötték-verték egymást a képviselők a Srí Lanka-i parlamentben

Már megint. Két napja már összeverekedtek. Most repültek a könyvek, volt, akinek csiliport szórtak az arcába.

tegnap, 14:29

Előrehozott választás lesz Izraelben

Nem lesz kormányátalakítás, már csak az a kérdés, mikor rendezik az előrehozott választást.

tegnap, 14:23

A nemzetközi tárgyalások helyett inkább az alvást választotta a Fülöp-szigeteki elnök, Rodrigo Duterte a Délkelet-Ázsiai Országok Szövetségének találkozóján, ezt az elnök szóvivője erősítette meg, miután többen bedobták, hogy mégis mi az oka a távolmaradásnak. 

Később a 73 éves elnök maga is megvédte a pihentető programját, azt mondta:

Mégis mi a gond azzal, hogy szunyókálok?

A lemondott vagy kihagyott találkozók miatt egyre többet lehet hallani, hogy gondok vannak Duterte egészségével, ám szóvivője szerint erről szó nincs, top formában van az elnök. 

(BBC)

101 darabból áll és egy Make America Great Again-sapkás Trump figurával felszerelve érkezik annak a konzervatív webáruháznak az építőjátéka, amit a karácsony közeledtével dobtak piacra. 

Az sem semmi, hogy milyen szöveggel árulják az inkább felnőtteknek szánt játékot:

10 ezer fős közép-amerikai csőcselék közelít Mexikón keresztül a texasi határ felé, El Pasóhoz. A mexikói határőrök sikertelenül próbálták megállítani őket, ezért a falat meg kell építeni, hogy Amerika biztonságos és erős maradhasson.

Hozzáteszik, megértik, miért menekülnek el Közép-Amerikából, és akarnak a világ legjobb helyén élni.

A szett iránt akkora volt az érdeklődés, hogy kifogytak a készletekből, úgyhogy egyelőre csak előrendelni lehet 30 dollárért.

DsB-Q7LXcAAjtQm
Fotó: CNN / Twitter

Még a hétvégén történt Egyesült Államokbeli Mississippi államban, hogy egy huszonnyolc éves férfit őrizetbe vettek, miután pickupjával belehajtott egy helyi bíróság épületébe.

Az amúgy részeg Keith Cavalier elmondta, ez volt a terve, mármint, hogy szándékosan belehajt az épületbe, mert szerinte így közölhette a leghatékonyabban azt, hogy valaki ellopta a drogozáshoz használt szettjét. 

A helyszínen őrizetbe vették, azóta a megyei börtönben tölti idejét.