Huba
17 °C
33 °C
Index - In English In English Eng

Lovas Gergő

lovas
Egész különleges horrorkaravánt fogtak a rendőrök Egész különleges horrorkaravánt fogtak a rendőrök

Egyedileg gyártott vontatóeszközzel próbálkozott valaki az M1-esen pénteken.

augusztus 17. 10:14

Egyetlen mozdulattal három védőt fektetett el az NFL-ben próbálkozó rögbis Egyetlen mozdulattal három védőt fektetett el az NFL-ben próbálkozó rögbis

Christian Wade egy elkapás után villogott az NFL előszezonjában.

augusztus 17. 09:21

Nyolc autó ütközött az M7-esen a Balaton felé Nyolc autó ütközött az M7-esen a Balaton felé

Több mint ötkilométeres volt a torlódás.

augusztus 17. 08:12

foo.PNG

Gigakoncertet adott a Sziget utolsó napján a Foo Fighters (kritikánk itt): összesen két és fél órát zúztak, és a show alatt többször is kivetítőkre került egy kerekesszékes srác, akit aztán Dave Grohl frontember felhívott az utolsó szám előtt a színpadra. Egyébként úgy a koncert közepén szúrta ki először, oda is szólt neki, hogy milyen klassz, ahogy az emberek fölé emelve tombol. 

Szóval miután előre adogatták, és ölelkezett a színpadon egy nagyot a frontemberrel, a befejező szám után a banda biztatása mellett ő vágta oda a színpadhoz Grohl gitárját, ami nagyjából tökéletes lezárása volt a maratoni tombolásnak. 

 

Összesítésben 7-1-gyel ment tovább az olasz első osztályban szereplő Torino, tényleg volt ennyi különbség a csapatok között. Ezzel a Debrecennek befejeződött a nemzetközi kupaszereplés. 

Még egyet lőnek a végén az olaszok: Zaza kapott jó indítást a leshatáron, üresen mehetett, de lapos lövését védte Nagy, a kipattanót viszont már átfejelte fölötte Millico. Összesítésben 1-7.