Gábor, Karina, Ders
-3 °C
6 °C

Lovas Gergő

újságíró Sport rovat

A fél NFL kíváncsi a visszatérésén dolgozó Manzielre A fél NFL kíváncsi a visszatérésén dolgozó Manzielre

A botrányhős irányító két éve csinálta ki magát a ligából, most nagyon vissza akar térni.

tegnap, 14:01

Újabb súlyos térdsérülést szenvedett az újpesti Simon Krisztián

A bal térdében pótolni kell a keresztszalagot. Legalább fél évre kidőlt.

tegnap, 12:35

61 pontos KO: ritkán van ekkora győzelem az NBA-ben

A Hornets 140-79-re nyert.

tegnap, 09:12

Percek óta dermedten nézem Yoigiról, a si-curól (vagy shih-poo) készült képet, mert egy ember arca néz rám vissza a képről, ami azért nincs egyáltalán rendben, mert ő egy kutya. De tényleg, olyan, mintha egy face-swap effektet ráeresztettek volna egy kutyára és a gazdájára, és ez lett a végeredmény, pedig nem. Nézzék meg a fejformát, a szemeket. 

Előbb redditen, aztán twitteren bukkant fel, és internet  meg van győződve róla, hogy igazi a kép, szóval a szerkesztőség fotosoppban jártas embereit is kifaggattam, hátha megnyugtatnak, hogy ez kamu, csak manipiláció. A képek viszont igazinak tűnnek.

A gazdi, Chantal Desjardins azt mondta a BuzzFeednek, hogy igazából sosem tűnt fel neki, hogy emberarcú kutyát etet, simogat, sétáltat, csak akkor eszmélt rá, amikor kiposztolta az képet az állatról, és sorra jönni kezdtek a kommentek, hogy valójában egy ember van a képen. 

Szerintem ez

  • 2710
    Kamu
  • 2315
    Rettegek
  • 2313
    Igazi

A holland Kramer három körrel a vége előtt robbantott, de az utolsó körben visszavett, végén hárman mentek az első helyért, de az utolsó kétszáz méteren már látszott, hogy a koreai Lee Szeung Hunt nem lehet megverni. 

A második a belga Swings, a harmadik a holland Verweij. 

Az utolsó kör nagyon pörgős lett, és végül Nana Takagi hajrázott a legjobban, ezzel övé az olimpiai bajnoki cím. Kim Bo Rum szállította a koreai ezüstöt, a holland Irene Schouten a bronzérmes.