Etelka, Aletta
3 °C
4 °C

Lovas Gergő

újságíró Sport rovat

Indul a kéthétnyi amerikaifutball őrület Indul a kéthétnyi amerikaifutball őrület

37 meccset zavarnak le január elsejéig.

tegnap, 16:31

Újabb egymilliárd dollárral vágnák meg a tokiói olimpia költségvetését

Megszaladtak a költségek, ezért ismét csökkentenek.

december 13. 14:01

Nagyot kaszálnak a német futballisták, ha megnyerik a vb-t

Fejenként 350 ezer euró jár a címvédésért.

december 13. 11:41

Több mint tizenhatezer kilónyi húsból rittyentettek BBQ-bulit vasárnap Uruguayban, amivel persze rögtön Guinness-rekordot is döntöttek, mert hát ez volt a cél. 

A Minas nevű városban több mint száz ember dolgozott hosszú órákon át azon, hogy a húsok szépen megsüljenek, és végül lenyomják az argentinok által tartott 9160 kilós csúcsot. 

Az uruguayiak 16 510 kilóval állították fel az új rekordot, van egy videó is, hogy nézett ki a vasárnapi BBQ-orgia. 

 

A madeirai reptér horror Ronaldója után azt gondoltuk, nehéz lesz nagyot gurítani elcseszett sportolószobrokban, de Indiában majdnem sikerült: felavatták ugyanis Diego Maradona egész alakos szobrát.

Azt most hagyjuk, hogy Kolkatában miért állítanak egy 3,5 méteres (HÁROM ÉS FÉL!!) szobrot az 1986-os világbajnoki címet a vb-trófeával ünneplő Maradonáról, inkább nézzék meg a végeredményt. 

Az eseményről készült videón egyébként maga Maradona is meglepettnek tűnik egy kicsit, aztán a jótékonysági eseményen elmondta, hogy ő sosem tartotta magát futballistenségnek, csak egy mezei sportolónak. (Szerkesztőnket a szobor feje egy magyar színészére emlékezteti gyerekkorából, talán egy Ötvös Csöpi-filmből – önt kire? Ha beugrik egy ismerős arc, írja meg, hátha rá gondoltunk.)

Frissítés: Bobby, Bobby Ewing! Hát persze, a Dallas csodálatos hőse. Köszönjük olvasónk, Korcskutya megfejtését!

Kit ábrázol a szobor?

  • 1307
    Bárki mást
  • 235
    Maradonát

Mindenki szereti a pingvineket, erre alapozott egy kínai állatkert is, ami nemrég azzal kezdte el hirdetni magát, hogy a látogatókra a különleges állatok mellett különleges élmény is vár a nagyjából ezer forintnak megfelelő belépőért cserébe. 

A különleges részt maradéktalanul sikerült teljesíteni, ugyanis a látogatókat az alábbi "pingvinek" fogadták. 

A felfújt pingvinek mellett felsorakoztattak néhány libát egy pár négyzetméteres ketrecben, de volt még néhány kakas és egy teknőst is sikerült valahonnan szerezni. Pazar lenne ugyanezt meglépni dinoszauruszokkal is. 

(via)