Gellért, Mercédesz
12 °C
16 °C

Lovas Gergő

A Kodak véletlenül jött rá a világ legféltettebb katonai titkára A Kodak véletlenül jött rá a világ legféltettebb katonai titkára

1945-ben hirtelen sok lett a panasz a röntgenfilmek minőségére, elkezdtek nyomozni, és lebuktatták az atombomba első tesztrobbantásait.

3 órája

Megbukott az ellenfeleit börtönbe zárató maldív elnök

Az ellenzéki jelölt nyert a választásokon: változást, békét és igazságot ígért.

tegnap, 23:21

Gyurcsó duplázott a Hajduk Splitben

Négy perc alatt rámolta be a két gólt.

tegnap, 23:02

Az Egyesült Államok keleti partvidékén pusztító Florence hurrikán elvonult, és az áradások is kezdenek visszahúzódni, azonban így egyre inkább láthatóvá válik, hogy az emberáldozatok és az anyagi károk mellett a természet is komolyan megsínylette a hurrikánt.

42348540 10216264616835706 4791631567443197952 n
Fotó: Facebook

Egy észak-karolinai lakos töltötte fel az alábbi videót Facebookra, amin az látható, hogy az egyik helyi utat rengeteg döglött hal borítja. 

 

A halak halálát az okozta, hogy a víz túlságosan gyorsan visszahúzódott, az állatok pedig az utakon rekedtek. A helyiek szerint egyébként a szag is elviselhetetlen.

 

A U2-frontember Bono csütörtök esti madridi koncertjén Orbán Viktort emlegette Marine Le Pen és a svéd Jimmie Åkesson társaságában, vette észre a HVG.

Az történt, hogy az egyik szám felvezetéseként, az általa kitalált sátáni karaktert, MacPhistót alakítva arról beszélt, hogy új barátai vannak: Orbán Viktor Magyarországról, Jimmie Åkesson Svédországból, és Marie Le Pen Franciaországból. "MacPhistónak új játéka van, aminek Zooropa a neve, egy olyan játék, amit meg akar nyerni. Szavazz MacPhistóra, vagy menj a pokolba. És emlékezz Madrid, ha nem hiszel a létezésemben, akkor végeztem a legjobb munkát."

A videón 1:30 után kezdődik a rész. 

 
Untitled-1

Itt az újabb fejezet az Orbán Viktor furcsa találkozásai európai politikusokkal sorozatból: éppen interjút adott a kamerák előtt a salzburgi EU-csúcson, amikor beslattyogott a francia elnök, Emmanuel Macron, üdvözölt mindenkit, és rárakta a kezét Orbán hátára köszönésképp.

Orbán egy kicsit ki is esett a ritmusból, nem tudta, hogy most köszönjön vagy megálljon, aztán Macron kezet nyújtott egy hogy vagy Viktor kíséretében.