Klaudia
-3 °C
3 °C

Lovas Gergő

újságíró Sport rovat

Trump új CIA-főnöke: kényszervallatás, bizonyítékok eltüntetése Trump új CIA-főnöke: kényszervallatás, bizonyítékok eltüntetése

Gina Haspel lesz az első nő, aki a CIA-t vezeti. Több mint harmincéves szolgálatát az ügynökség egyik legnagyobb botránya árnyékolja be, de illik Trumpék profiljába.

március 17. 15:13

A németek nem mernek az orosz vb-re menni

A címvédő országból csak 5000 jegyigénylést regisztráltak. Van még jegy bőven a futball vb-re.

március 14. 14:32

Mourinhónak a kiesésről az jutott eszébe, milyen jó edző Mourinhónak a kiesésről az jutott eszébe, milyen jó edző

Ő is kiverte már korábban az MU-t kétszer a BL-ben, és különben sem a világvége ez a kudarc.

március 14. 09:35

Percek óta dermedten nézem Yoigiról, a si-curól (vagy shih-poo) készült képet, mert egy ember arca néz rám vissza a képről, ami azért nincs egyáltalán rendben, mert ő egy kutya. De tényleg, olyan, mintha egy face-swap effektet ráeresztettek volna egy kutyára és a gazdájára, és ez lett a végeredmény, pedig nem. Nézzék meg a fejformát, a szemeket. 

Előbb redditen, aztán twitteren bukkant fel, és internet  meg van győződve róla, hogy igazi a kép, szóval a szerkesztőség fotosoppban jártas embereit is kifaggattam, hátha megnyugtatnak, hogy ez kamu, csak manipiláció. A képek viszont igazinak tűnnek.

A gazdi, Chantal Desjardins azt mondta a BuzzFeednek, hogy igazából sosem tűnt fel neki, hogy emberarcú kutyát etet, simogat, sétáltat, csak akkor eszmélt rá, amikor kiposztolta az képet az állatról, és sorra jönni kezdtek a kommentek, hogy valójában egy ember van a képen. 

Szerintem ez

  • 2707
    Kamu
  • 2309
    Igazi
  • 2308
    Rettegek

A holland Kramer három körrel a vége előtt robbantott, de az utolsó körben visszavett, végén hárman mentek az első helyért, de az utolsó kétszáz méteren már látszott, hogy a koreai Lee Szeung Hunt nem lehet megverni. 

A második a belga Swings, a harmadik a holland Verweij. 

Az utolsó kör nagyon pörgős lett, és végül Nana Takagi hajrázott a legjobban, ezzel övé az olimpiai bajnoki cím. Kim Bo Rum szállította a koreai ezüstöt, a holland Irene Schouten a bronzérmes.