Fábián, Sebestyén
-2 °C
3 °C

Lovas Gergő

újságíró Sport rovat

A 3-as metró pótlása miatt jöhet bérfejlesztés a BKV-nál

Több buszvezetőre van szükség.

január 18. 15:48

Saját minisztert kaptak a magányos brit emberek

9 millió magányos ember én Nagy-Britanniában, az idősek helyzete a legaggasztóbb.

január 18. 14:21

A KDNP 1,2 millió forintnyi közpénzt költött lekvárra A KDNP 1,2 millió forintnyi közpénzt költött lekvárra

De vettek gerincerősítő széket is. A 168 Óra kikérte a pártok 2017-es költségeit.

január 18. 13:57

Több mint tizenhatezer kilónyi húsból rittyentettek BBQ-bulit vasárnap Uruguayban, amivel persze rögtön Guinness-rekordot is döntöttek, mert hát ez volt a cél. 

A Minas nevű városban több mint száz ember dolgozott hosszú órákon át azon, hogy a húsok szépen megsüljenek, és végül lenyomják az argentinok által tartott 9160 kilós csúcsot. 

Az uruguayiak 16 510 kilóval állították fel az új rekordot, van egy videó is, hogy nézett ki a vasárnapi BBQ-orgia. 

 

A madeirai reptér horror Ronaldója után azt gondoltuk, nehéz lesz nagyot gurítani elcseszett sportolószobrokban, de Indiában majdnem sikerült: felavatták ugyanis Diego Maradona egész alakos szobrát.

Azt most hagyjuk, hogy Kolkatában miért állítanak egy 3,5 méteres (HÁROM ÉS FÉL!!) szobrot az 1986-os világbajnoki címet a vb-trófeával ünneplő Maradonáról, inkább nézzék meg a végeredményt. 

Az eseményről készült videón egyébként maga Maradona is meglepettnek tűnik egy kicsit, aztán a jótékonysági eseményen elmondta, hogy ő sosem tartotta magát futballistenségnek, csak egy mezei sportolónak. (Szerkesztőnket a szobor feje egy magyar színészére emlékezteti gyerekkorából, talán egy Ötvös Csöpi-filmből – önt kire? Ha beugrik egy ismerős arc, írja meg, hátha rá gondoltunk.)

Frissítés: Bobby, Bobby Ewing! Hát persze, a Dallas csodálatos hőse. Köszönjük olvasónk, Korcskutya megfejtését!

Kit ábrázol a szobor?

  • 1316
    Bárki mást
  • 236
    Maradonát

Mindenki szereti a pingvineket, erre alapozott egy kínai állatkert is, ami nemrég azzal kezdte el hirdetni magát, hogy a látogatókra a különleges állatok mellett különleges élmény is vár a nagyjából ezer forintnak megfelelő belépőért cserébe. 

A különleges részt maradéktalanul sikerült teljesíteni, ugyanis a látogatókat az alábbi "pingvinek" fogadták. 

A felfújt pingvinek mellett felsorakoztattak néhány libát egy pár négyzetméteres ketrecben, de volt még néhány kakas és egy teknőst is sikerült valahonnan szerezni. Pazar lenne ugyanezt meglépni dinoszauruszokkal is. 

(via)