Koronavírus adatok

2021. nov. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Taksony
1 °C
4 °C

Lucza Mária

Saját magát vette feleségül egy ausztrál nő Saját magát vette feleségül egy ausztrál nő

Patricia Christine szerint önszeretet nélkül nincs boldogság. Sajátos esküvőjével cáfolja, miszerint a nők csak férfiakkal lehetnek boldogok.

tegnap, 15:14

Így lett bombanő a nőből, aki szülés utáni depressziója miatt az evésbe menekült Így lett bombanő a nőből, aki szülés utáni depressziója miatt az evésbe menekült

Ciara Martinez több mint 100 kiló volt. Sokszor azért ette rosszullétig magát, hogy szorongását és depresszióját enyhítse.

tegnap, 10:55

Ezek a gyerekek 6 és 13 évesek, de a szüleiknél is idősebbnek néznek ki Ezek a gyerekek 6 és 13 évesek, de a szüleiknél is idősebbnek néznek ki

Anjali és öccse, Keshav, az úgynevezett 'cutis laxa' nevű genetikai betegség miatt jóval idősebbnek néz ki koránál.

november 27. 14:55

Igazi világszenzációval ért fel az, amikor idén augusztusban Sinka Dotti a fogaival húzta el Arnold Schwarzenegger 2700 kilós autóját. A tízéves kislány kilenc méter hosszan vontatta a legendás színész járművét, amellyel világrekordot döntött.

Az Elite World Records pedig most hitelesítette is Sinka Dotti rekordját.

A tízéves kislány a legfiatalabb ebben a sportban, és a 2700 kilós autó a valaha volt legnehezebb jármű, melyet kiskorú foggal húzott el. Ezt a járgányt vezeti Schwarzenegger, ha Magyarországra érkezik. Erre a rekordkísérletre Dotti egyébként a Bors című napilap szerint négy éve készült, és egy 500 kilós Minivel kezdte.

A kislány az édesapjától, Sinka Zsolttól, azaz Popeytől örökölte az extrém sportok szeretetét. A gigászi erejű, többszörös világcsúcstartóról korábban is olvashatott már az Indexen. A szentesi izomember 2012 óta űzi a különös sportot; legutóbb egy 42 tonnás tankot, azt megelőzően pedig három kamiont húzott el foggal. A rekordkísérlet előtti edzésen az Index is faggatta Popeyt. Lapunknak az erőművész azt is elárulta, mi a legnehezebb a foggal húzásban.

A járműveket megmozdítani a legnehezebb. Mindenki azt mondja, ha már elkezd gurulni, onnantól nagyon könnyű. Ha nem mindenhol egyenletes az aszfalt, a kamion egyből megáll, és akkor is, ha nem folyamatos az erőkifejtés. A foggal húzáshoz a nyaki izmokat kell nagyon megerősíteni, és a gerinctartó izmot, a széles hátizmot, valamint a lábizmot. A legfontosabb tehát az edzőtermi munka

– magyarázta Popey, akinek lánya a nyomdokaiba lépett.

Dotti is ezzel foglalkozik, Arnold Schwarzenegger első Cadillacjét húzta el nem is olyan régen. Ki szerette volna próbálni, pontosabban fel akarta mérni az erőszintjét, de ő nem ebben a sportágban jeleskedik. Versenyszerűen úszik az Emírségekben. Az ottani válogatott csapatban is benne van

– mesélte kislányáról Popey. Nagyon közeli a kapcsolatuk.

Rengeteg dologban hasonlítunk, például abban is, hogy mindkettőnknek nagy kedvence a színész és testépítő Arnold Schwarzengger. Így külön motiváció volt, hogy az ő autóját húzom el

– emelte ki a Borsnak korábban Dotti.

Nagy az izgalom Rácz Jenőék háza táján. A Michelin-csillagos séf és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra ugyanis hamarosan szülői örömök elé néznek.

A Konyhafőnök című gasztroreality sztárséfje körül az utóbbi időben alaposan felpörögtek az események. Szerelme, Dóra kezét azt követően kérte meg, hogy megnyerték a Nyerő Páros című sztárpárshow-t. Életüket idén nyáron kötötték össze hivatalosan is, most pedig az első közös gyermeküket várják. A fiatal szépség egy kislányt hord a szíve alatt, akinek már a nevét is kiválasztották:

Kamillának fogják hívni a csöppséget.

A Life TV-n futó Ébredj velünk! című műsorban az is kiderült, miért éppen erre a keresztnévre esett Ráczék választása.

Nekem a második nevem Kamilla, és amikor kettő hónapja voltunk még csak együtt Jenővel, valamit kérdeztem, hogy mit csinálnál, ha a gyerekünk ezt meg ezt csinálná. Csak így viccből. Mondta, hogy rászólnék, hogy »Rácz Kamilla, azonnal menj a szobádba!« Mondom, Rácz Kamilla?! Úgyhogy ő ezt már kitalálta akkor. A férjem folyamatosan meglep, mióta együtt vagyunk

– magyarázta Rácz-Gyuricza Dóra, akinek akkor vált gyanússá, hogy esetleg várandós lehet, amikor rövid időn belül már harmadszor kívánt meg egy fűszeres, indiai ételt.

 

Meglepő dologról rántotta le a leplet Stefani Germanotta, azaz Lady Gaga. Az Oscar-díjas énekes-színésznő elárulta, hogy a nem mindennapi ruhaköltemény, amelyet Joe Biden amerikai elnök januári beiktatásán viselt, golyóálló volt.

Kétségtelen, hogy a különc stílusáról is elhíresült énekes-színésznő minden tekintetet magára szegezett, amikor idén januárban elénekelte az amerikai himnuszt az Egyesült Államok 46. elnökének beiktatásán Washingtonban. Lady Gaga a ceremónián egy impozáns, fekete és piros színű, Rose Rose által tervezett Schiaparelli ruhában jelent meg. Az öltözék nem csupán a puffos szoknya miatt keltett nagy feltűnést, hanem a felsőrészen díszelgő, aranyozott, olajágat hordozó békegalamb miatt is.

Biden beiktatására rendkívüli biztonsági intézkedések mellett került sor.

Ezt bizonyítja az is, hogy az énekesnő ruhája golyóálló volt, ám ezt az információt csak most hozta nyilvánosságra – írja a People magazin.

Eddig senki nem tudta, de golyóálló volt. Ez az egyik nagy kedvencem az összes ruha közül, amelyet valaha viseltem. Amikor pedig megláttam az aranyozott békegalambot, rögtön tudtam, ez a lehető legjobb választás

– magyarázta a brit Vogue-nak adott interjújában Lady Gaga.