Ilona
15 °C
29 °C
Index - In English In English Eng

Marczisovszky Márton

mm

Személyesen megtekintett brit királyi esküvők száma1

TÉVÉSTÁBOK BÍRÓSÁGI TUDÓSÍTÁSAIBA VÉLETLEN BESÉTÁLÁSOK SZÁMA

Általános reakció típusanooooooooo.

Mestermágus alsószomszédok száma1

Nyolc katona vesztette életét a kasmíri határvillongásokban

Legalább három pakisztáni és öt indiai katona esett el csütörtökön határvillongásokban.

augusztus 15. 20:45

Meghalt egy motoros a 82-es úton Nyúl közelében

A motoros lesodródott az útról és az árokba csapódott.

augusztus 15. 20:22

Péni István a világcsúcsnál jobb eredménnyel nyert a svájci lövészversenyen Péni István a világcsúcsnál jobb eredménnyel nyert a svájci lövészversenyen

Nyolc kört vert rá a második helyezettre.

augusztus 15. 17:35

Az USA-ban csúfos kudarc lett a Woodstock fesztivál ötvenedik évfordulójából, ugyanis elmaradt a megemlékezőfesztivál. De nem úgy Magyarországon! Nálunk több helyszínen is felidézik a hippikorszak legendás tripjét, Szegeden és Budapesten biztosan, és a budapestiről már most simán ki lehet jelenteni, hogy a valóság szürreálisabb, mint bármilyen pszichedelikus utazás.

Az eseményen fellépett ugyanis Suga János, a Market Építő Zrt. stratégiai vezérigazgató-helyettese. A Market Építő Zrt. olyan nagyívű és jól sikerült magyar beruházásokról lehet ismert, ahol a Market Építő Zrt. volt a fővállalkozó.

Ez már önmagában elég király lenne, de Suga János nem akárki, hanem a mostanában kissé megtépázódott hírnevű Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatójával, Christopher Mattheisennel állt közösen színpadra.

Egyébként én élek valószínűleg kő alatt kicsit, mert némi keresgélés után kiderül, hogy Bonus Track Band néven Sugának és Mattheisennek már tíz éve van közös zenekara, a Woodstock 50-re pedig úgy kerültek, hogy ez az egyébként kevesebb mint ezer Facebook-lájkkal rendelkező zenekar adta a megemlékezőfesztivál énekeseinek a zenét.

41688178 1963184810409633 3093269368230903808 n
Fotó: Facebook

Egy 89 éves amerikai nagymama arra panaszkodott az unokájának, hogy sajnálja, hogy nem utazott többet életében. Az unokája, Brad Ryan ezért úgy döntött, hogy elviszi a Great Smoky Mountains Nemzeti Parkba. Annyira bejött a nagymamának a túra, hogy kitalálták, mennek még együtt. A lelkes unoka elindított egy közösségi finanszírozási kampányt azért, hogy összeszedjenek elég pénzt arra, hogy meglátogassák az USA mind a 61 nemzeri parkját.

 

A terv bejött, azóta már útra is keltek, a nagy utazásról vezetett Instagramjuk alapján már 29 nemzeti parkot bejártak.

A Sziget első napjának legnagyobb durranása a gigantikus teltházat csináló Ed Sheeran volt, de azért akadt még néhány dolog rajta kívül is a fesztiválon.

A Sláger FM színpadán évek óta a legretróbb magyar előadókkal lehet találkozni éjfél után, nem volt ez másként most sem. Idén Betty Love indította be a retrórakétákat.

Az éjjel soha nem érhet véget a Szigeten sem

Simán teltházat csinált a sátornál, a közönség pedig úgy énekelte a slágereit, hogy azt az előtte kicsit odébb fellépő Ed Sheeran is megirigyelhette volna. A félórás szettjében kétszer is elhangzott Magyarország nemhivatalos himnusza, a Soho Party (aminek ő volt anno az énekese) Az éjjel soha nem érhet véget című száma.

A Sláger Fm színpadról külön videót is készítünk az idei fesztivál során, keressétek majd a hétvége környékén!