Fábián, Sebestyén
-2 °C
3 °C

Matalin Dóra

mdor

újságíró Kult

Folytatódik az öldöklés John Wick 3-ban Folytatódik az öldöklés John Wick 3-ban

Kiderült, hogy kik lesznek Wick ellenfelei a folytatásban. A forgatás egy hónap múlva indul.

január 18. 15:23

Szerelmi történet egy mindenre allergiás nőről

Kocsis Ágnes, a Cannes-ban díjazott Pál Adrienn rendezője új filmet forgat Éden címmel.

január 18. 14:34

Újabb testrészek a Valami Amerika 3-ban Újabb testrészek a Valami Amerika 3-ban

Kijött a második előzetes a filmhez, Nagy Ervin a farkát, Oroszlán Szonja a melleit igazgatja.

január 18. 13:54

Az olaszországi Rockin' 1000 produkció cesenai akciója sikerén felbuzdulva szegedi rockzenészek és több civil szervezet úgy döntött, hogy tavasszal Szegeden is lebonyolítanak egy hasonló zenei eseményt. A cél, hogy az élőzenét és a rockzenét népszerűsítsék. A tömeges közös zenélésre a kisgyerekektől az idősekig mindenkit várnak, a képzett zenészek mellett olyanokat is, akik csak otthon játszanak.

A résztvevők két külföldi és két magyar számot adnak elő. A zenészek online jelentkezhetnek már a szegedrocks.hu oldalon, egy video beküldésével. A rendezvényen egyébként nem csak a négy dal hangzik el a több száz zenész előadásában, több másik koncert is lesz.

A Comedy Central élőszereplős videóval tiszteleg a Family Guy új évada előtt. A kultikus rajzfilmsorozat karaktereink szinkronhangjai beöltöztek a szereplőknek, és magyarul énekelték el a sorozat főcímdalát. Íme:

Nem szűnik meg az érdeklődés Enyedi Ildikó szerelmes filmje iránt: bár március elején mutatták be, még mindig nem tudják levenni a mozik a műsorukról. Sőt, a filmre egyre többen kíváncsiak, így most több moziban játsszák, mint pár hete. Már 95 ezer nézőnél jár, ami egy művészfilmtől komoly teljesítmény. Január 23-án kiderül, hogy bekerült-e az Oscarra jelölt öt legjobb idegen nyelvű közé. 

A Testről  és lélekről a negyedik legnépszerűbb film volt a mozikban 2017-ben, teljes listánkat a hazai filmek teljesítményéről itt lehet megnézni.