Alajos, Leila
20 °C
34 °C

Matalin Dóra

mdor

újságíró Kult

Jól elszúrták Travolta maffiafilmjét Jól elszúrták Travolta maffiafilmjét

Bár a színész mindent beleadott, a Gotti egy kusza forgatókönyvből készült, bénán rendezett film lett.

június 18. 05:03

Beveretné a fejét, hogy szépnek lássa magát? Beveretné a fejét, hogy szépnek lássa magát?

Amy Schumer új filmjében, a Túl szexi lányban egy fejsérülés miatt bombázónak hiszi magát. Viccesen hangzik? Sajnos nem az.

június 15. 19:55

Ősszel láthatjuk a Cannes-i díjnyertes magyar filmet

Szilágyi Zsófia Egy nap című filmje november 8-tól látható a magyar mozikban.

június 12. 16:04

Úgy tűnik, hogy bevált a CBA-nak a tavalyi ötlet: boltjaik kínos valóságát a lehető legszürreálisabb szem-, és fülgyilkos reklámokkal elfedni. Első ilyen éneklő reklámarcukat, Kasszás Erzsit nemrég váltotta Icuka, akit Bach Szilvia alakít.

Ahogy azt sejteni lehetett, az Icuka nevével fémjelzett támadás nem állt meg egy reklámnál. Korábban már beharangozták, most itt van: Icuka az új videóban nem egyedül, hanem a szebb napokat látott Ganxsta Zolee-val "mutatja be a színvonalat". Csak saját felelősségre:

Nemrég jelentették be, hogy a Los Angeles Clippers 221 centis, őrült nagy kezekkel megáldott szerb centere, Boban Marjanović mellett az Oscar-díjas Halle Berry is játszik a John Wick-trilógia befejező részében. A filmet most forgatják New Yorkban, és már azt is tudjuk, hogy fog kinézni a színésznő benne. Hát, elég jól. Az öltözéke alapján úgy tűnik, hogy ő is bérgyilkos lesz, hiszen talpig feketében van. És a bőrgatya mellé jár két kutya is. Ha Wicknek egy van, akkor Berrynek minimum kettő ugye.

A John Wick 3 premierje jővő májusban lesz.   

Elkezdődött Felméri Cecília első nagyjátékfilmje, a Spirál forgatása. A  a négy évszakon átívelő film helyszíne a sződligeti horgásztó, főszereplői az Oscar-jelölt, Arany Medve-díjas Testről és lélekről Európai Filmdíjas főszereplőnője, Borbély Alexandra, az Anyai szív című filmmel Arany Medve-díjat nyert Bogdan Dumitrache román művész és Kiss Diána Magdolna. 

A Spirál egy thrillerelemeket tartalmazó, de azért humoros lélektani dráma, melyben egy furcsa háromszögtörténet bontakozik ki egy férfi és két nő között. A film az emberi kapcsolatokról, konfliktusokról, a változás nehézségeiről és az elengedésről szól. A tervek szerint ősszel és télen is forgatják majd, és valamikor jövőre kerül a mozikba. Addig is itt egy kép Borbély Alexandráról a filmből: