Eszter, Eliza
10 °C
21 °C
Index - In English In English Eng

Matalin Dóra

mdor
Meddig ájulunk még el a sorozatgyilkos Ted Bundy sármjától? Meddig ájulunk még el a sorozatgyilkos Ted Bundy sármjától?

Az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány a legalább 30 nővel végző gyilkos barátnőjének szemszögéből meséli el a borzalmas történetet.

10 órája

Kőkemény nők a Terminátor: Sötét végzet első előzetesében Kőkemény nők a Terminátor: Sötét végzet első előzetesében

Azért Arnold Schwarzengger is feltűnik a részben Magyarországon forgatott film trailerében.

tegnap, 16:03

Hatvan felett is be lehet állni pomponlánynak Hatvan felett is be lehet állni pomponlánynak

Legalábbis Diane Keaton új vígjátékában megteheti, aki erre vágyik. Itt a magyar előzetes.

tegnap, 15:58

Menő plakátot kapott a hatodik Terminátor mozi, a Terminator: Sötét végzet. A poszteren Linda Hamiltont, vagyis Sarah Connor látható, ahogy az országúton sétál golyóálló mellényben, egy shotgunnal a kezében. 

A részben Magyarországon forgatott film rendezője  a Deadpoollal befutott Tim Miller. A hatodik rész figyelmen kívül hagyja a Terminátor későbbi, gyengébb folytatásait, és ott veszi fel a fonalat, ahol a második rész befejeződött. Szerepel benne Arnold Schwarzengger is természetesen. A magyarországi bemutató október 31-én lesz. 

Április elején jelentették be, hogy sikeres volt Mick Jagger szívműtétje New Yorkban, az énekes jó egészségi állapotban van. Hogy mennyire jóban, az viszont csak most derült ki. Jagger nemrég posztolt egy videót, amiben táncol. Úgy tűnik, hogy minden a régi: a testalkata és a mozgása is olyan, mint a szerencsésebb harmincasoké. 

A 70 millió európai felhasználóval rendelkező zenei streamingszolgáltató Get Vocal, Europe' nevű kampányában biztatja arra az előfizetőit, hogy menjenek el, és szavazzanak május 23 és 26 között. (Magyarországon 26-án.) A kampányhoz összeállítottak egy playlistet, amely minden uniós tagállam egy-egy előadójának egy számát tartalmazza. A magyarokat a Halott Pénz képviseli, Amikor feladnád című dalukat lehet meghallgatni a playlistben.