Irén, Írisz
-2 °C
8 °C

Matalin Dóra

mdor

újságíró Kult

Az ufólány megismeri a szexet és a punkot Az ufólány megismeri a szexet és a punkot

Az Így csajozz egy földönkívülivel egy tini srác és egy ufó szerelméről szól Nicole Kidmannel és Elle Fanninggel. Magyar előztes először az Indexen.

március 23. 05:19

Csapatot épít Deadpool a film folytatásában Csapatot épít Deadpool a film folytatásában

Itt az új előzetes a Deadpool 2-höz, amiből kiderül, hogy mi kell ahhoz, hogy még 20 évig folytatható legyen a franchise. Azért lesznek akciók is.

március 22. 15:36

Robin Williams mutogatta magát, és fogdosta a kolléganőjét Robin Williams mutogatta magát, és fogdosta a kolléganőjét

A hetvenes évek végén az Egy úr az űrből forgatásán, de Pam Dawbe nem haragudott rá.

március 22. 13:20

Március 22-én nyílik meg Horváth Lóczi Judit kiállítása a Faur Zsófi Galériában Budapesten. A NEW ERA című kiállítás egyrészt azt ünnepli, hogy a festő-szobrász tíz éve van a pályán, másrészt a legújabb munkáit mutatja be. A kiállításon témájukban összekapcsolódó festmény- és objekt-sorozatok, és vázlatok lesznek láthatóak. Mind egy-egy problémakör köré szerveződnek, van olyan mű, amelyet Horváth hobbija, a futás, van olyan, amit az anyasággal járó életmódváltozás ihletett. A rendezők célja, hogy ne csak a művészetkedvelő közönség figyelmét keltsék fel, hanem az épp véletlenül az utcán arra sétálók is benézzenek, hogy mik is ezek a képek és szobrok.

Idén is lesz Corvin moziéjszaka azoknak, akik képesek eggész éjjel filmeket nézni. Most április 21-én este hattól másnap hajnalig hat teremben egy belépővel tehetik meg. (A belépő 3600 forint, ami több, mint egy átlag mozijegy ára, de aki két filmnél tovább bírja ébren, annak megéri.) 

Ahogy az a korábbi években is volt, most is az elmúlt időszak legsikeresebb filmjeit lehet pótolni, többek között a Star Wars - Az utolsó Jedik, Thor: Ragnarök, Fekete Párduc, Gringo, Tomb Raider, Valami Amerika 3. és a Testről és lélekről lesz látható. Premier előtt vetítik a Sosem voltál itt és A bosszú című filmeket, és lesz egy különlegesség, Quentin Tarantino első filmjét, a Kutyaszorítóban-t is meg lehet nézni mozikban. A Kabos teremben valamennyi előadás 3D-ben látható majd, a Radványi teremben pedig kizárólag magyar filmek pörögnek egész éjjel.

A Netflix bejelentette, hogy április 15-től egy csomó Monty Python-klasszikus lesz elérhető náluk, köztük a legendás csapat legkiemelkedőbb filmjei és sorozatai. Többek között a következők: 

  • Gyalog galopp
  • Brian élete
  • Monty Python Repülő Cirkusza 
  • Monty Python: Egyéni csúcsok
  • Az élet értelme