Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Matalin Dóra

mdor

újságíró Kult

Nem zaklatott senkit, de belebukhat Nem zaklatott senkit, de belebukhat

A filmjeit évek óta érdektelenség fogadja, ráadásul a zaklatásokról tett nyilatkozatai miatt is elkezdték támadni. Rászolgált Matt Damon a haragra, vagy csak boszorkányüldözés zajlik?

január 15. 20:52

Kiderülnek Micimackó sötét titkai Kiderülnek Micimackó sötét titkai

A Viszlát, Christopher Robin látszólag a mese születéséről szól, valójában a gyereknevelésről és a hírnévről beszél meglepően őszintén.

január 15. 14:36

Brutális lesz a Sicario folytatása is Brutális lesz a Sicario folytatása is

A Sicario 2: Soldado még mélyebbre vezet a mexikói drogháborúban. Magyar előzetes.

január 12. 05:02

A Comedy Central élőszereplős videóval tiszteleg a Family Guy új évada előtt. A kultikus rajzfilmsorozat karaktereink szinkronhangjai beöltöztek a szereplőknek, és magyarul énekelték el a sorozat főcímdalát. Íme:

Nem szűnik meg az érdeklődés Enyedi Ildikó szerelmes filmje iránt: bár március elején mutatták be, még mindig nem tudják levenni a mozik a műsorukról. Sőt, a filmre egyre többen kíváncsiak, így most több moziban játsszák, mint pár hete. Már 95 ezer nézőnél jár, ami egy művészfilmtől komoly teljesítmény. Január 23-án kiderül, hogy bekerült-e az Oscarra jelölt öt legjobb idegen nyelvű közé. 

A Testről  és lélekről a negyedik legnépszerűbb film volt a mozikban 2017-ben, teljes listánkat a hazai filmek teljesítményéről itt lehet megnézni.

Idén eléggé megszívták a divatházak a Golden Globe-bal, mivel a színésznők többsége úgy döntött, hogy a szexuális zaklatások elleni tiltakozásként feketében megy a gálára. Ez pedig azt jelentette, hogy sokkal kevesebb szó esett arról, hogy ki, melyik tervező, melyik ruháját választotta, és miért éppen azt. Nem nagy dolog, de a divatházaknak óriási veszteség, hatalmas reklámtól estek el így.

Egy magyar márka, a Sentiments mégis jól járt, ugyanis Chloe Bridges amerikai színésznő az ő ruhájukban jelent meg a Golden Globe-ot követő partin. Ez nagyon ritkán fordul elő, a magyar tervezőknek szinte lehetetlen amerikai sztárokat öltöztetni. Bridges eddig főleg sorozatokban játszott, a Szex és New York előzménysorozatában, a Carrie naplójában és a Hazug csajok társaságában, a filmes karrierje mostanában indult be. 

SENTIMENTS GOLDEN GLOBE 2018 2