Beáta, Izolda, Lea
1 °C
17 °C

Miklósi Gábor

Nyilas Gergőtől elszenvedett vereségek közben/után összetört pingpongütők száma2

Indulatkezelési problémák megoldását célzó terápiában töltött órák száma0

Leghosszabb ideig ígérgetett cikk megírásáig eltelt idő7 hónap

Soha meg nem írt cikkek száma4 (a mai napig összerándul a gyomrom, ha valamelyik eszembe jut)

BESZTOF
Keresztény vagyok és demokrata, ezért sose lennék magát kereszténynek tituláló párt tagja Keresztény vagyok és demokrata, ezért sose lennék magát kereszténynek tituláló párt tagja

Az Európai Parlament zöldfrakciójának vezetője Orbánnak is üzent. Szerinte Európát nem lehet erődként megvédeni, úgy a gyengeség szimbóluma lenne.

március 19. 18:20

Alkotmányos káosz alakult ki az Egyesült Királyságban Alkotmányos káosz alakult ki az Egyesült Királyságban

Nem lehet többször szavazni a bukott brexit-megállapodásról, így viszont a briteknél is EP-választásokat kéne tartani, amit mindenki rühellene.

március 19. 00:03

Nekem nem lett volna rá annyi pénzem, mint a Lőrincéknek

Széles Gábor tavaly Kötcsén optimistán nyilatkozott az Echo TV jövőjéről. Nem jött be.

március 18. 17:43

Az állami hirdetések egyenlőtlen elosztása, a zsugorodó reklámpiac, a techóriások jövedelemelszívása és a többi kedvezőtlen folyamat miatt a piacról élő online lapok többsége egy ideje alternatív jövedelmekből is próbálja biztosítani a túlélését. Az új bevételi lábak növesztésének szükségessége az Indexnél is létező mantra egy ideje, ezért is indítottuk el ősszel a támogatói kampányunkat.

Az innovatív portfólió-diverzifikálás jegyében most még újabb vizekre, egész pontosan a Perzsa-öbölig eveztünk. Ha olajmezőt, sivatagi felhőkarcolót vagy tengeri sólepárló üzemet venne, keresse bizalommal ajmani irodánkat az Egyesült Arab Emírségekben, ahol magasan képzett munkatársaink személyre szóló ajánlatokkal várják a hívásukat!

(Valójában a kép egy vicces egybeesés. Az Index logója ingyenes betűtípusból készült, ez van a narancssárga ékezettel  együtt  levektorozva. Nem kizárt, hogy pont ez a grafikai megoldás másnak is eszébe jutott, ahogy az sem, hogy valakinek megtetszett a logónk és simán lenyúlta.)

Pár órája mutattuk meg, hogy a Bátor Tábor angyalföldi irodája előtt egy Tabor1 rendszámú A7-es Audi parkol, és értetlenkedtünk, hogy ezt így hogy. A súlyos beteg gyerekeknek élményeket szerző Bátor Tábornál jobb és hitelesebb magyar civil szervezet nem sok van, ezért roppant furcsa volt, hogy ilyen módon összefüggésbe kerülhettek egy prémiumkategóriás kocsival.

Először a Bátor Tábor közölte, hogy nincs közük a kocsihoz, majd az autó tulajdonosa jelentkezett. Innentől idézzük a levelét:

Kérlek, hogy a cikket vegyétek le/módosítsátok stb. (nem tudom, mi a szokás ilyenkor). Az én autóm van rajta, amivel a Reklámeszköz.hu cég bejárata előtt parkoltam tegnap (egy popup fal előlapért mentem oda), ami mellett az az irodaház van, amiben a Bátor Tábor is irodát bérel.

Nem gondoltam volna, hogy a parkolásnál ennyire körültekintőnek kell lennem :)

Csatolom az autó forgalmiját igazolásképpen.

Elnézést kérek a Bátor Tábortól is, nem gondoltam volna, hogy ezzel ilyen problémát okozok. Megígérem, hogy idén nekik fogom majd felajánlani az SZJA-m 1%-át:) Költsék el a beteg gyerekekre, ahogyan eddig is tették, én legalábbis csak jót hallottam korábban róluk.

Köszönettel

Tábor István

A Bátor Tábortól, Tábor úrtól és az olvasóktól is elnézést kérünk a történtekért: vannak ilyen véletlenek.

Vasárnap este, amikor véget ért a Super Bowl, a magángéppel érkező kiváltságosok azonnal rohantak a reptérre, hogy idejekorán hazarepülhessenek Minneapolisból. Aki nem volt elég gyors, várhatott a sorára: jó pár órába telt, amíg a mintegy 500 ilyen repülő felszállt. Ezeket pirossal jelölték a FlightRadar videóján, a kékek a menetrend szerinti, kereskedelmi járatok.

Úgy látszik, ez még nem az az év, amikor gazdagék hajlandóak lennének bármiről is lemondani a klímaváltozás lassításáért.

 
superbowl.gif
Fotó: flightradar24 / youtube

Frissítés: Több olvasónk is jelezte, hogy ez a tavalyi Super Bowl utáni gazdagexodus videója, és milyen igazuk van! Bocs a hibáért.