Hortenzia, Gergő
8 °C
17 °C
Index - In English In English Eng

Mizsur András

A magyar srác, aki tökéletesebb kört megy, mint Lewis Hamilton A magyar srác, aki tökéletesebb kört megy, mint Lewis Hamilton

Százezer játékos közül választják ki a virtuális Forma-1 legjobb 20 versenyzőjét, egyikük egy magyar srác. Bereznay Dániel hetente 60-70 órát gyakorol, más játékkal nem is játszik. Mennyire sport ez? Mekkora állóképesség kell hozzá?

14 órája

Finnország először lesz ott az Eb-n, a spanyolok és az olaszok is kijutottak

A finneknek Görögországot és Örményországot sikerült megelőzniük a csoportjukban.

november 15. 23:02

Rossi: Túlságosan féltünk a nagy nevektől Rossi: Túlságosan féltünk a nagy nevektől

A kapitány talált jó részeket az Uruguay-meccsen. Dzsudzsák piros-fehér-zöldbe boruló országot akar látni kedden.

november 15. 21:40

  • lezárták a Hungária körutat  a Hős utcától és az Egressy úttól a Kerepesi út felé
  • a Kerepesi utat a Pongrác úttól és az Asztalos Sándor úttól a Hungária körút felé zárták le
  • a Dózsa György utat az Ajtósi Dürer sortól a Kerepesi út felé, a Thököly utat a Hungária körúttól és a Baross tértől a Dózsa György út irányában zárták le az autós forgalom elől.

Az M2-es és az M4-es metró a hétköznapi csúcsidőben megszokott sűrűséggel (2-3 perces követéssel) közlekedik és 0:30 percig jár. Sűrűbben jár az 1-es villamos és a Thököly úton közlekedő autóbuszok is, melyek az Aréna környékén megállnak a Reiner Frigyes parknál és a Stefánia útnál is.

A gólszerző Szalai Ádám a meccs utáni interjúban óriási megtiszteltetésnek nevezte, hogy játszhatott a nyitómeccsen, egyúttal megköszönte a szurkolók támogatását. Úgy fogalmazott, a mai barátságos meccs szolgálta a válogatott felkészülését a Wales elleni sorsdöntő Eb-selejtezőre. Más érzés egy ekkora stadionban pályára lépni a válogatottban, hónapok óta az jár a fejében, hogy az Eb-n Budapesten játszhatnának, tette hozzá.

A góljáról nem akart különösebben beszélni, örök emléknek nevezte, de a keddi meccs most fontosabb, csak azzal akar foglalkozni. Szalai szerint Wales ellen minden játékosnak „emberfelettit kell mutatnia”. Azt is elmondta, miben kell fejlődnie a válogatottnak: a védekezés nem volt rendben, sokkal bátrabbnak kell lenniük ezen a téren. 

Egyik olvasónk küldte a fotót, a kép bal oldalát kell nézni, az egyik „exit” feliratú táblával van probléma. 

20191115 204048