Anita, Kármen
11 °C
20 °C
Index - In English In English Eng

Mizsur András

Ötven éve halt bele egy balesetbe az autóversenyzés zsenije Ötven éve halt bele egy balesetbe az autóversenyzés zsenije

Bruce McLaren csodálatos kombinációja volt versenyzőnek, mérnöknek és tervezőnek. Miért festette papajaszínűre a versenyautóit, és hogyan került a kivimadár a csapat logójába?

1 órája

Saját járványügyi szabályait sem tartotta be a román miniszterelnök Saját járványügyi szabályait sem tartotta be a román miniszterelnök

Bírságot kapott Ludovic Orban, mert nem volt rajta maszk. Azzal védekezett, hogy a születésnapját ünnepelte.

május 30. 23:15

Amerikaszerte mozgósítanak az eldurvuló tüntetések miatt Amerikaszerte mozgósítanak az eldurvuló tüntetések miatt

George Floyd rendőri túlkapás áldozata lett, halála miatt több városban kezdődtek tüntetések. Rendőrök és civilek is megsérültek az összecsapásokban.

május 30. 18:29

A Twitteren szavaztatja meg szurkolóival a skót Livingston focicsapata, hogy meghosszabbítsák-e egyik játékosuk lejáró szerződését. A harmadik számú kapus, Gary Maley jövője forog kockán, a transfermarkt.de szerint 37 éves játékos egyetlen meccsen védett idén, egyből három gólt kapott. Eddig több mint 162 ezren szavaztak, 68 százalékuk (köztük én is) Maley megtartására szavazott. A szavazás holnap zárul. Kíváncsi lennék, milyen eredmény születne, ha az NB I.-ben is így döntenének a focistákról. 

A világranglista élén álló szerb játékos még március közepén utazott el családjával Marbellára, hogy meglátogassa a testvérét, a koronavírus-járvány kitörése miatt azonban az országban ragadt. A két hónapos karantén ellenére nem kell nagyon sajnálni Djokovicot, a bérelt házukban teniszpálya is volt, így mindennap tudott edzeni. 

 

A Bournemouth kapusát, Aaron Ramsdale-t is tesztelték koronavírusra, az első teszt negatív lett, a második már pozitív. Azt mondta a játékos, hogy sokkolta az eredmény, mert betartotta az előírásokat, csak bevásárolni hagyta el az otthonát.