Kálmán, Ede
8 °C
22 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.62%

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.29%

Molnár Csaba

molcsa

Intelligenciahányados137

Tudományos tanulmányok összes idézettsége605

A Fideszre akarsz szavazni, ugye?! – fenyegette a romákat a szavazatszámláló A Fideszre akarsz szavazni, ugye?! – fenyegette a romákat a szavazatszámláló

A szavazóbizottság fideszes delegáltja által elkövetett jogsértést Kiss Krisztián polgármesterjelölt állítása szerint a helyi választási bizottság megállapította.

6 órája

64,6%: Hódmezővásárhelyen döbbenetesen magas a részvétel 18.30-ig 64,6%: Hódmezővásárhelyen döbbenetesen magas a részvétel 18.30-ig

A város korábban Lázár János egyszemélyes territóriumának számított.

7 órája

Budakeszin dulakodássá fajult a plakátrongálás az éjszaka Budakeszin dulakodássá fajult a plakátrongálás az éjszaka

Az incidensről készült felvételen valóban látszik, hogy valakit fellöktek.

11 órája

A 17 órai részvételi adatok szerint Hódmezővásárhelyen a választók 60,40 százaléka adta le a szavazatát. Ez 87 százalékkal magasabb, mint a 2014-es választás 17:30-as adata.

További részletek cikkünkben.

A Közös Jövőnk - Tiszavasváriért Facebook-oldalán tette közzé Kiss Krisztián polgármester-jelölt, hogy a tiszavasvári 10. választókörben a szavazóbizottság fideszes delegáltja nyíltan és fennhangon fenyegette a roma szavazókat, hogy a kormánypárt jelöltjére szavazzanak.

A Fideszre akarsz szavazni, ugye?!

További részletek cikkünkben.

Nyilas Gergely, az Index Hódmezővásárhelyre küldött tudósítója jelenti:

Miért ilyen magas Hódmezővásárhelyen a részvételi arány? A legilletékesebbektől, a vásárhelyi szavazóktól megtudtam az okát: „A hódmezővásárhelyieket jobban érdeklik a helyi ügyek, mint mások.” Mások hozzátették: „Mindenki tudja, hogy miért.” Ugyanakkor némelyek úgy vélték: „Nehéz erre válaszolni.”