Alfréd
4 °C
14 °C
Index - In English In English Eng

Molnár Réka

Egyre idősebb celebeket kedvelünk, de kezdenek feltörni a tiktokerek is Egyre idősebb celebeket kedvelünk, de kezdenek feltörni a tiktokerek is

Összeállt az ország legnépszerűbb celebjeinek listája Vajna Timivel, Pamkutyával és Sas Józseffel az élen.

február 21. 16:10

Az oklahomai tantervekre is hatással volt a Watchmen Az oklahomai tantervekre is hatással volt a Watchmen

A tulsai, rasszista indíttatású mészárlásról közel 100 évig nem tanítottak a helyi iskolákban.

február 21. 15:36

Éles kanyarral veszi be a közmédia a német merényletből a migránsozásig vezető utat Éles kanyarral veszi be a közmédia a német merényletből a migránsozásig vezető utat

Ha nem lennének ott a bevándorlók, nem lőnék őket le - fejtették ki a pénteki közmédiában a németországi merénylet titkát.

február 21. 14:46

Idén az Élősködők című koreai film nyerte meg az Oscar legjobb filmjének járó díjat, aminek egészen sokan örültek - mármint sokan, kivéve az amerikai elnök. Trumpnak ugyanis nem tetszik, hogy az Élősködők koreai film, írja a CNN.

Milyen rossz volt az Akadémia idei díjátadója, látták? És a nyertes...egy film Dél-Koreából. 

- mondta egy kolorádói rendezvényen. Ezután azzal folytatta, hogy olyan évtizedekkel ezelőtti amerikai filmeket hiányol, mint az 1939-es Elfújta a szél című művet. 

Azt hittem, ez a legjobb külföldi film lesz, de nem, a legjobb film lett. Történt már ilyen valaha?

- méltatlankodott tovább a Fehér Ház filmkritikusa. Az Élősködők erre röviden annyit reagált Twitteren Trump kiborulására, hogy: "Érthető, nem tud olvasni".

 

Az AMC februárban minden péntek este olyan alkotásokat vetít idén, amiben a filmszereplőknek különböző cápákkal, például gigantikus gyilkos-atomcápákkal kell megküzdeniük. Akit az olyan klasszikusok, mint a Sharknado vagy A cápa nem is érdekelnének, még azért annak is tetszhet a projekthez készült ajánló, íme:

 

 Nagyon ismerős, ugye? Azért lehet, mert a C, mint cápa egy méltán ismert gyerekdal, a Baby Shark mintájára készült. Azt is megmutatjuk:

 

Oké, nem bírok leállni, ennek semmi köze az egészhez és szeretnék előre bocsánatot is kérni, de ha esetleg a cápák nem jönnének be valakinek, akkor itt a Marvel-spoileres verzió is:

 

A Brunsmark nevű német kisvárosnak 12 éve skót polgármestere van, ez azonban a brexittel véget ér. Habár Iain Macnab közel 28 éve él német felesége miatt Brunsmarkban, az állampolgárságot sosem szerezte meg - hiszen eddig EU-s állampolgárként nem volt rá szüksége ahhoz, hogy politikusként dolgozni tudjon.

 

A Brexit miatt azonban többé már nem EU-s tag, így szavazati joga sincs Németországban. Márpedig ha nincs szavazati joga, egyértelműen polgármester sem lehet. A plusz csavar az egészben, hogy viszont mivel több mint 15 éve nem lakik Angliában, így a Brexitről sem szavazhatott (amit egyébként nem támogatott volna). 

keep
Fotó: YouTube

(The Local)