Tekla
9 °C
20 °C

Munk Veronika

A kosárpályán eltöltött idények száma:21

Lánygyerekek száma:2

Ilyen sokféle a nagyvárosi kínai nő Ilyen sokféle a nagyvárosi kínai nő

A 186 cm magas Fabricius Anna fotográfus a kínai nők stílusát keresi, és közben ázsiai nők létrát támasztanak hozzá, majd megmásszák.

szeptember 13. 23:55

Újabb nő állítja: megerőszakolta S. B. Ahmad Újabb nő állítja: megerőszakolta S. B. Ahmad

A 22 éves nő az Indexnek azt mondta, augusztus elején megerőszakolta őt egy kebabozó személyzeti mosdójában S. B. Ahmad, akit kedden egy osztrák vonaton fogtak el.

szeptember 12. 10:55

Jogerős: maradhat a vörös csillag a Heinekenen Jogerős: maradhat a vörös csillag a Heinekenen

Másodfokon is kimondta a bíróság, hogy nem politikai üzenet jelzésére szolgál a csillag, amit 1889 óta használnak a sörön.

szeptember 6. 20:19

Az ELTE bezárással fenyegetett társadalmi nemek mesterszakának oktatói összeállítottak egy webes kvízt, amiben mindenki tesztelheti, hogy valóban ért-e a gendertudományhoz vagy sem.

A kvíz itt kitölthető, a célja, hogy elgondolkodtasson mindenkit, aki úgy gondolja, mindent tud a témáról. A társadalmi nemek szak oktatói a teszt elején ezt írják:

"Úgy tűnik, az utóbbi hetekben nem csak a közel tízmillió szövetségi kapitány, de a legalább ugyanennyi genderkutató országa is lettünk.

Na de ki meri letesztelni, mennyit is tud igazán? Ki lesz a társadalmi nemek koronázatlan királya vagy éppen királynője? Induljon a nagy teszt: ki tud többet a magyar nőkről és férfiakról?

13 kérdésre kell válaszolnod (csak azért sincs +1), és még segítséget is kapsz: több lehetséges válasz közül kell kiválasztanod azt, amelyik szerinted a helyes. Azt, hogy jól válaszoltál-e, a kérdőív végén ellenőrizheted. Az adatok forrását, valamint az egyes kérdésekhez kapcsolódóan további információkat, olvasmányokat a kvíz végén osztunk meg. Kezdhetjük?"

A Móricztól közlekedtem a Flórián térig, a megszokott járataim percre pontosan érkeztek, teljesen simán beértem, bár többen voltak a villamoson és HÉV-en, de ez az iskolakezdés miatt teljesen érthető. Az ismerősöm viszont azt mesélte, aki busszal jött be Budaörsről a Móriczhoz, hogy egyel korábbi busszal indult, és akkor dugó volt, hogy később ért be, mint minden más alkalommal eddig.

Két sün túl sok tojáslikőrt lefetyelt, a helyi állatkertben kellett őket kijózanítani, adta hírül a Local a Thüringer Allgemeine Zeitung cikke alapján.

Több furcsaság is akad a történetben.

A cikk szerint vasárnap egy játszótér közelében egy üveg tojáslikőr társaságában találtak a zavarosan mozgó sünökre Erfurtban. A megtalálók értesítették a rendőrséget, akik a közeli, thüringiai állatkertbe vitték a tüskés részegeket, ahol vigyáznak rájuk, amíg kiheverik a másnapot.

D0R0025008595

Egyelőre arról nincs hír, hogy

  • hogy került a játszótér közelébe egy üveg tojáslikőr?
  • valamint, hogy miért hívtak rendőrt két sün miatt?