Beáta, Izolda, Lea
1 °C
17 °C

Munk Veronika

A kosárpályán eltöltött idények száma:21

Lánygyerekek száma:2

A hős börtönőr rajtaütött a csavarhúzós rablón a Népligetnél A hős börtönőr rajtaütött a csavarhúzós rablón a Népligetnél

Holopcev zászlós közölte az agresszív rablóval, hogy ő egy börtönőr, erre az elmenekült. A rémült idős áldozat megköszönte.

március 18. 14:48

Könyvet is írt, mielőtt rejtélyes módon elhunyt a Berlusconit vádoló modell Könyvet is írt, mielőtt rejtélyes módon elhunyt a Berlusconit vádoló modell

A radioaktív mérgezést sem zárták ki az orvosok, amikor megvizsgálták Imane Fadil holttestét. A nő a volt olasz miniszterelnök ellen tanúskodott volna a bunga-bunga partinak nevezett szexorgiák miatt indított perben. Egyre szövevényesebb krimi bontakozik ki.

március 18. 14:33

A beígért pótágyból öt merevítődeszka hiányzott, maradt a föld A beígért pótágyból öt merevítődeszka hiányzott, maradt a föld

Öt borzalmas történet hazai kórházakból olyan szülőktől, akiknek a földön kellett éjszakázniuk beteg gyerekük mellett.

március 13. 04:48

Negyedik alkalommal készül a magyarok Instagram-használati szokásairól kutatás. A 2018-as előző vizsgálatban több mint 5500 magyar instázó válaszai alapján készült el az díjmentesen letölthető e-könyv.

A Magyar Instagram Körkép negyedik verziója, azaz a MINK 4.0 nevű felmérés eredményeit várhatóan május elején publikálják, az egyik kiemelt téma az Instán megjelenő influencer-jelenség lesz.

A pár perces kérdőív március 31-ig erről a linkről elérve tölthető ki

Néhány érdekesség a tavalyi kutatásból:

  • a fiatal felnőttek átvették a hatalmat az Instán
  • a reklám idegesítő, de a márkák jelenlétét díjazzák
  • mindkét nem jól ismeri a Stories funkciót
  • ritkábban posztolunk: inkább havonta, mint hetente
  • az instázók háromnegyede naponta többször is ránéz a falára
  • egyre fontosabb a posztok minősége.

Március 20-án volt a halak napja, ennek örömére a KSH egy csomó érdekes halas adatot tett közzé látványos infografikájukban. Kiderül belőle, hogy az EU-s átlaghoz képest mennyire kevés halat eszünk, és hogy leginkább pontyot és fehér busát horgászunk a hazai tavakban.

Jelenleg több a rendőr mint a civil.