Hella
16 °C
28 °C

Munk Veronika

újságíró Politika

A kosárpályán eltöltött idények száma:21

Lánygyerekek száma:2

Boldog vagyok itt, Budapest egy annyira vendégszerető város! Boldog vagyok itt, Budapest egy annyira vendégszerető város!

Habár sokan elhúznak Magyarországról, Jose azért jött ide, hogy Budapesten dolgozhasson. Vendégszerető, kedves, nyelveket beszélő közösségnek ismerte meg a magyart.

május 18. 12:50

Nem is a migránsozás volt a fő csodafegyver Nem is a migránsozás volt a fő csodafegyver

De az is sokat számított a Fidesz-szavazóknál. A kormányváltásra vágyók kétharmadát viszont felháborította az elmaradt ellenzéki összefogás, százezrek emiatt nem mentek el szavazni. Felmértük a választások utáni hangulatot.

május 16. 07:28

Mondja meg, mit gondol az Indexről! Mondja meg, mit gondol az Indexről!

Tudni szeretnénk, hogy olvasóink mit gondolnak az Indexről, mit tartanak az újságunk erősségének, gyengeségének, és hogy miben szeretnének változást látni. Segítsen! Töltse ki kérdőívünket!

május 13. 20:23

Szerelem --> brutális féltékenykedés --> verés. A NANE kreatív kisfilmjében a párkapcsolati erőszak korai jeleire hívják fel a figyelmet.

Bármi lehet 20 év múlva, és szuper lenne előre látni. Az ELTE Média és Kommunikáció tanszékének pályázatára egyperces filmelőzeteseket várnak középiskolásoktól a "mi lesz 20 év múlva" témakörben, az ötletelésben neves szakemberek készítik fel a diákokat és még nyerni is lehet.

A 10-12. osztályos diákok jelentkezését várják május 4-ig, ez itt a Trailervision nevű verseny hivatalos weboldala, és itt is elolvasható a versennyel, a nyereményekkel és a fontos határidőkkel kapcsolatban minden fontos infó.

Közönyösen elmentek mellette.