Gábor, Karina, Ders
-3 °C
6 °C

Munk Veronika

újságíró Politika

A kosárpályán eltöltött idények száma:21

Lánygyerekek száma:2

Ha a Fidesz és az MSZP között kell választani, inkább felkötöm magam Ha a Fidesz és az MSZP között kell választani, inkább felkötöm magam

Leginkább akkor nyerhet az ellenzék, ha sikerül összefogniuk - de ehhez a szavazóknak is össze kell fogniuk. De vajon egy balos szavazó szívesen szavaz majd a Jobbikra és viszont? Erről kérdezősködtünk a két nagy ellenzéki megmozduláson.

március 15. 17:40

Sajnáljuk, hogy a felkérés ellenére Orbán Viktor nem jött el Sajnáljuk, hogy a felkérés ellenére Orbán Viktor nem jött el

Pontosan koreografált, udvarias rendben táncolták körül egymást oktatási ügyekben a miniszterelnök-jelöltek. Kivéve Orbánt. Nagy egyetértésben fikázták a jelenlegi oktatási rendszert, és röpködtek az ígéretek is.

március 12. 21:27

A jobbikosok ötöde átszavaz a balos jelöltre, ha az az erősebb A jobbikosok ötöde átszavaz a balos jelöltre, ha az az erősebb

És a balosok negyede átmegy a jobbikosra, ha az az erősebb. Megkérdeztük a magyarokat, hogy szavaznának-e a kedvencüktől nagyon eltérő jelöltre, ha kiderülne, hogy ez a bizonyos jelölt a legerősebb, és vele a kormányváltás esélye nagyobb.

március 6. 07:14

Hajós András lépett a színpadra, azzal kezdte: 

"Büszke vagyok, hogy itt lehetek, és hogy itt merek lenni. Mindenidők leghalvérűbb tüntetési mondata következik: beköszöntött a csendes matek időszaka?

Szenvedélyes beszéde alatt ugyanis még az ég is kitisztult.

A baloldali tüntetésen többeket látni Kétfarkú Kutya Párt matricával, ők valószínűleg a párt békemenetéről jöttek át a Fővám térre.