Angéla, Petronella
10 °C
14 °C
Index - In English In English Eng

Munk Veronika

A kosárpályán eltöltött idények száma:21

Lánygyerekek száma:2

Kibeszélő Home Office: Nyitnak a strandok, lesznek ottalvós táborok is. De hogyan? (podcast változat) Kibeszélő Home Office: Nyitnak a strandok, lesznek ottalvós táborok is. De hogyan? (podcast változat)

Vége lesz a veszélyhelyzetnek, Orbán kemény sorosozásba kezdett. Kibeszéltük a nap legfontosabb híreit.

május 22. 18:20

Kibeszélő Home Office: Nyitnak a strandok, lesznek ottalvós táborok is. De hogyan? Kibeszélő Home Office: Nyitnak a strandok, lesznek ottalvós táborok is. De hogyan?

Vége lesz a veszélyhelyzetnek, Orbán kemény sorosozásba kezdett. Kibeszéltük a nap legfontosabb híreit.

május 22. 18:19

Nyitnak a strandok, lesznek ottalvós táborok is. De hogyan? Nyitnak a strandok, lesznek ottalvós táborok is. De hogyan?

Vége lesz a veszélyhelyzetnek, Orbán kemény sorosozásba kezdett. Kibeszéljük a nap legfontosabb híreit.

május 22. 16:16

Donald Trump amerikai elnök kedden részletezte a bevándorlás átmeneti felfüggesztésére vonatkozó döntését, és azt mondta, hogy 60 napra függeszti fel a bevándorlási kérelmeket, és a felfüggesztés csakis a zöldkártyát igénylőket érinti. Azokat nem érinti, akik idénymunkára érkeznek (vagy érkeznének) az Egyesült Államokba.

Közel egy hónapja mutattuk be a Párizsban élő magyar fotós, Győri Alíz nagyszerű sorozatát, amiben a karanténélet szokásos tevékenységeit mutatja be egyetlen nagy sárga fotelből.

Győri Alíz sok ezer embertársához hasonlóan azóta is a karanténben létezik, így további muníciókkal felvértezve megalkotta a sorozat második részét, újabb tevékenységekkel és lelkiállapotokkal, továbbra is a nagy sárga fotelben. Takarít, szorong, unatkozik, ön-fodrászol.

Győri Alíz további munkái itt láthatóak .

AKI CSAK TEHETI, MARADJON OTTHON.

Jó pár hazai újsággal együtt pénteken az Index teljes szerkesztősége nevében (újra) ezt kérjük olvasóinktól, hogy minden pillanatban, amikor csak nem feltétlenül szükséges kimennie, akkor próbálja meg magát elvágni attól a lehetőségtől, hogy megfertőződjön vagy megfertőzzön másokat. És maradjon otthon.