Illés
17 °C
29 °C

Munk Veronika

újságíró Politika

A kosárpályán eltöltött idények száma:21

Lánygyerekek száma:2

Nem mondunk le senkiről Nem mondunk le senkiről

Az Oltalom Egyesület ott van a legkiszolgáltatottabb emberek mellett, talán nincs még egy ennyire összetett tevékenységi körrel rendelkező egyesület Magyarországon. Idén Jószolgálat-díjat nyertek.

június 29. 19:56

Egy egész gyerekfocicsapat rekedt a barlangban Egy egész gyerekfocicsapat rekedt a barlangban

Thaiföldön történt az eset, három napja mentek be a barlangba edzőjükkel, azóta az egyetlen nyomot a barlang bejáratánál lévő biciklik jelentik.

június 26. 15:21

Terhes lett, nem maradhatott a balatonfüredi gimnáziumban Terhes lett, nem maradhatott a balatonfüredi gimnáziumban

Anna nyolc éve, tizenegyedikes korában szülte meg kisbabáját. A balatonfüredi Lóczy gimnáziumba járt, őt is eltanácsolták, ahogy most a drogügybe keveredett tinédzsereket.

június 26. 07:02

Két sün túl sok tojáslikőrt lefetyelt, a helyi állatkertben kellett őket kijózanítani, adta hírül a Local a Thüringer Allgemeine Zeitung cikke alapján.

Több furcsaság is akad a történetben.

A cikk szerint vasárnap egy játszótér közelében egy üveg tojáslikőr társaságában találtak a zavarosan mozgó sünökre Erfurtban. A megtalálók értesítették a rendőrséget, akik a közeli, thüringiai állatkertbe vitték a tüskés részegeket, ahol vigyáznak rájuk, amíg kiheverik a másnapot.

D0R0025008595

Egyelőre arról nincs hír, hogy

  • hogy került a játszótér közelébe egy üveg tojáslikőr?
  • valamint, hogy miért hívtak rendőrt két sün miatt?

Nincs tanulság, csak annyi, hogy finom, de nehéz megenni.

A kőbányai rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához, aki még március 25-én egy kőbányai bevásárlóközpontban egy babakocsiból ellopott egy pénztárcát.

Ezt a férfit keresi a rendőrség
Ezt a férfit keresi a rendőrség
Fotó: Police.hu

Pár perccel később a Nagy Lajos király útján egy bankautomatából megpróbált pénzt felvenni a sértett bankkártyájával. Az elkövetőről a bankautomata biztonsági kamerája felvételt készített, a férfi 28-30 év körüli, rövid, fekete hajú. Az elkövetéskor sötétkék pulóvert és fekete keretes napszemüveget viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.