Jenő
9 °C
14 °C
Index - In English In English Eng

Iván-Nagy Szilvia

insz

Gáspár Győzőtől beérkező esti telefonhívások száman+1

Foglalt tárhely az e-mail fiókban14,98GB / 15 GB

Megállapított dioptriák összesen-1,5

Leadásra váró szakdolgozatok száma2

Elrendelték a négyhavi távoltartást a Bujákon megvert nő volt barátja ellen Elrendelték a négyhavi távoltartást a Bujákon megvert nő volt barátja ellen

A miskolci hatgyerekes anyát mostantól nem közelítheti meg volt barátja, aki súlyosan bántalmazta.

8 órája

66 év után azonosítottak egy holttestet Hollandiában 66 év után azonosítottak egy holttestet Hollandiában

Az elhunyt férfi fia nemrég egy hajóroncs-múzeumban járt, ott ismerte fel apja hajójának egy darabját. Aztán DNS-mintát adott.

9 órája

Jogerősen majdnem 4 évet kapott a gyermekpornográfia miatt elítélt férfi

A férfi 130-nál több fotót tárolt a telefonján 18 év alattiakról, és 25 pornóvideót mentett le. A Komlói Járásbíróság 3 év 9 hónap börtönbüntetést adott neki.

10 órája

Úgy próbálják visszaszorítani a vécépapír-fogyasztást a cardiffi Kitchener Általános Iskolában, hogy a vécéfülkékbe külön-külön nem, csak a mosdó közös területére helyeznek papíradagolót. A módszer hatékonynak tűnik, csakhogy azzal is együtt jár, hogy ha valamelyik gyerek nem tép elég papírt, akkor félkészen újra ki kell mennie a közös helyiségbe. Márpedig ez annyira nyomasztott egy négyéves kislányt (itt az iskola már négy-ötévesen is elkezdődhet), hogy inkább visszatartotta a székletét. Emiatt olyan székrekedése lett a múlt hónapban, hogy három napot a walesi kórházban töltött. 

A cardiffi Kitchener Általános Iskola
A cardiffi Kitchener Általános Iskola
Fotó: GoogleMaps

Édesanyja, a 32 éves Fahmin Khanum a Wales Online-nak elmondta: lánya két és féléves kora óta szobatiszta, korábban sosem volt széklet-visszatartási problémája. Khanum csak nemrég szembesült a problémával, amikor egy szülői értekezlet után a vécében járt, a közelmúltban pedig arról tájékoztatta a lánya egyik tanára: a gyerek ruhája székletmaradékos lett. Erről a kislánynak az osztály előtt kellett tájékoztatnia tanárát. A történtek után az iskolában azt ígérték: változtatnak a helyzeten, és a jövőben minden fülkébe szerelnek fel papíradagolót.

Múlt héten írtunk egy essexi nőről, aki egy BMW Cabrio hátsó ülésére szuszakolta be a komplett ágyát, és a diszkrét szállítmány fel is tűnt a rendőröknek. Hasonlónak volt szemtanúja olvasónk, gromek. A Hungária körúton, a Lurdy Ház környékén járt, amikor az alábbit észlelte:

Igen, az ott egy ajtó, pontosabban talán kettő. Egy Peugeot Cabrióban.

Kis híján leégett vasárnap az ausztráli tűzvészben Paul Sefky új-dél-walesi otthona, míg ő távol volt, ám szerencséjére az urungai tűzoltók időben odaértek és megfékezték a lángokat. 

aztán hagytak egy üzenetet a konyhában.

 „Örömünkre szolgált, hogy megmenthettük a házadat...P.S. – tartozunk neked egy kis tejjel" – üzenték meg Sefkynek, emellett pedig elnézést kértek, amiért nem tudták megmenteni a férfi fészerét. Sefky a facebookos bejegyzésében azt írta, ez a legjobb üzenet, amit a konyhában hagytak neki az esküvője óta, írja a news18.com.