Emőd
19 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Iván-Nagy Szilvia

INSZ
Olyan vagyok, mint az iPhone: Amerikában terveztek, Kínában gyártottak Olyan vagyok, mint az iPhone: Amerikában terveztek, Kínában gyártottak

Shiqi Chen 12 éves volt, amikor az Egyesült Államokba költözött az anyjához. Azóta Julie-nak hívják, de még mindig nem érzi az otthonának Amerikát. Viszont már Kínát sem.

július 27. 23:50

22-vel nőtt a koronavírussal fertőzöttek száma 22-vel nőtt a koronavírussal fertőzöttek száma

Egy ember halt meg az elmúlt egy napban. Itt vannak a szombat reggeli adatok.

július 18. 09:22

Az erkélyen fotózta magát önkielégítés közben a férfi, aki korábban gyermekpornográf felvételeket is megosztott

A gyanú szerint az 53 éves férfi egy XII. kerületi erkélyen készített képeket magáról egy időzített fényképezőgéppel.

július 17. 12:50

Nem is olyan rég történt, hogy Nirvana Smells Like Teen Spirit c. dalát klasszikus latinra ültették át, a Come As You Are is új ruhát kapott: aLaughing Squid akadt rá arra a verzióra, amiben a zenekar 1993-as unplugged előadását ötvözték egy swing dallal, így lett belőle az alábbi:

 

 Az eredeti így szólt:

 

Ec-CyYDWAAUL5em
Fotó: Twitter/Magyar Rendőrség

„Ez volt életem legjobb napja! - köszönte meg Benett kollégáinknak, hogy hazavitték az oviból. A kisfiú ugyanis azt kérte szülinapjára, hogy rendőrautóval utazhasson. Teljesítettük kívánságát!" – írja a Twitteren a magyar rendőrség.

Képet is mellékeltek Benettről, a hashtagekből pedig kiderül, hogy Balatonalmádiban lepték meg a kisfiút.

 

Több mint 25,5 millió forintnak megfelelő összeget (kb. 82 ezer dollárt) gyűjtött ismeretlenül a GoFundMe oldalon egy Kaliforniai állambeli étteremben dolgozó pincérnőnek egy férfi, miután a közösségi oldalon ráakadt egy videóra, amin a nő július 4-én kiparancsolja az étteremből a Solid8 techcég 37 éves vezérigazgatóját, Michael Lofthouse-t. Lofthouse-t azért zavarta ki az étteremből Gennica Cochran, mert az kiabálni kezdett a szomszédos asztalnál szülinapozó ázsiai vendégekkel, szidta és trágár kifejezésekkel illette őket.

 

Kifele innen, nem maradhat itt. Így nem beszélhet a vendégeinkkel

– lépett közbe a felszolgálónő, mire Lofthouse káromkodva megkérdezte, mégis kik ezek a vendégek.

Ők vendégek, akiket tisztelünk

– felelte a pincérnő, mire Lofthouse visszakérdezett, hogy tényleg megbecsült vendégek-e ők Amerikában.

Végül távozott az étteremből. Cochran az ABC7 Newsnak azt mondta, úgy járt el, ahogy más is cselekedett volna vagy másnak is cselekednie kellene ebben a helyzetben, ugyanakkor hozzátette, még sosem csinált ilyet, ezért őt is meglepte a reakciója.

Lofthouse utólag bocsánatot kért a történtekért, a DailyMailnek azt mondta, mélységesen bánja, elvesztette a kontrollt, és átérezni ugyan nem, de el tudja képzelni, mennyire megbánthatta a Chen családot a viselkedésével. Hozzátette: dolgozni fog azon, hogy legközelebb ilyen ne fordulhasson elő.

Cohran a befolyó pénz egy részét felszolgálók között szeretné szétosztani, a továbbiakat pedig a jógaoktatásra fordítaná.