Auguszta
-3 °C
2 °C

Német Tamás

RAJONGÓI OLDAL

újságíró Politika

A migránspánik miatt lemondott, de újra győzhet a polgármester A migránspánik miatt lemondott, de újra győzhet a polgármester

Fülöp János újraindul. Szeptemberben lemondott, miután a település összeomlott a gondolattól, hogy néhány valódi menekült pár napot eltöltsön ott.

tegnap, 07:41

Megvonta volna egy roma fiataltól a támogatást a holokauszttagadó jobbikos Megvonta volna egy roma fiataltól a támogatást a holokauszttagadó jobbikos

Winnetou-zni kezdett a debreceni közgyűlésen Ágoston Tibor, jobbikos önkormányzati képviselő.

tegnap, 00:18

Riportfilmet forgatott a német-francia Arte a Kétfarkú Kutya Pártról

Humorral Orbán ellen címmel.

december 16. 22:59

A Szózat eléneklésével véget ért a tüntetés, a tüntetők elindultak haza. Korábban - persze balos tüntetéseken - előfordult, hogy a tüntetők ott maradtak, ám ezt most rövidre zárták: a zene olyan hangosan szól, hogy a színpad közelében aligha lehet megmaradni. 

Ezzel mi is lezárjuk közvetítésünket.

A tüntetés vége felé egyre többen lettek, 1500-2000 ember gyűlhetett össze. Megérkezett közben Schiffer András, az LMP egykori vezetője is.

Kint van Matlák Gábor, Liberális part tagja, önkormányzati képviselő is kint van. Azt mondta, hogy párt szinten nem volt szó a tüntetésen való részvételről, ő magánemberként van kint Liberálisok-dzsekiben.