Ödön
1 °C
11 °C

Német Tamás

RAJONGÓI OLDAL

Albán lap: magyar nagykövetségi autóval ment Gruevszki Albániából Montenegróba Albán lap: magyar nagykövetségi autóval ment Gruevszki Albániából Montenegróba

A lap cikke szerint a helyi határőrség megerősítette ezt az információt.

tegnap, 19:09

Gyanúsítottként hallgatta ki az ügyészség a fideszes Simonkát Gyanúsítottként hallgatta ki az ügyészség a fideszes Simonkát

A politikus panasszal élt, tagadta a vádakat.

tegnap, 15:08

Orbán szerint az ukrán vezetéssel nincs esély megállapodásra

A diaszpóra tanács ülésén összegezte a dolgokat: gazdaság, népesedés, kapcsolatok, tervek.

tegnap, 14:14

kalifornia.PNG

Továbbra is megállíthatatlan az Egyesült Államok nyugati partján, Kaliforniában tomboló tűzvész: a legfrissebb adatok szerint kilenc áldozat van. Paradise város otthonainak 80-90%-a veszett oda.

Az államban összesen három tűzvész pusztít, ebből kettő Los Angeles környékén, így már több millió embert érint a környékre kiadott vörös riadó.

A Severe Weather Facebook-oldalára szombaton felkerült egy látványos videó, ahogy autóval keresztülhajtanak a tűzvészen Paradise-nál.:

"Jó rögzítéstechnika. Az ott kb. 3 tonna betonvas, egy szál drótkötéllel biztosítva. Inkább megelőztem"

- írta olvasónk.

És hát tényleg, nézzen rá erre a képre:

rögzítés
Fotó: Olvasónk / Index

Persze biztosan az a magyarázat, hogy olyan nehéz az, nehezen mozdul, meg csak a szomszéd utcáig vitték, és amúgy sem gyorsul akkorát a teherautó, hogy leesik a vas, stb.

műcici.PNG

Tumblerre töltötték fel vasárnap este ezt a csodálatos néhány másodpercet. A Sport2-es csatornán a bázeli teniszdöntőt közvetítették, ahol Federer játszik a román Marius Copil ellen. Kaplár F. József kommentátorral és Taróczy Balázs szakértővel.

És az egyik szünetben bizony bekapcsolva maradtak azok a mikrofonok, és végre bepillanthattunk egy picit a valódi szakkomentátoroskodásba. A közvetítésben a román játékos páholyát mutatták, ahol ismeretlen hölgyek ültek, a sportszakértők pedig nem estek ki szerepükből, szakértettek tovább:

- Az műcici!
- Pfffffff
- Román csodák?
- Igen, gyönyörű. Nem biztos, hogy műcici. De az engem nem zavar.
- Csak cici legyen.
- Unalmas meccs.
- És a másik is az volt

Itt tudja megnézni a jelenetet: