Géza
-12 °C
-4 °C

Német Tamás

RAJONGÓI OLDAL

újságíró Politika

Schmidt Mária örök érvényű igazságbeszédet mondott Schmidt Mária örök érvényű igazságbeszédet mondott

Az önkény egyetlen célja a totális hatalom megragadása és megtartása, a mindenkori ellenfél megbélyegzése, mondta például.

7 órája

Hogy lehet fenyegető jelenség, ha beszélgetni akarunk a minket érintő kérdésekről? Hogy lehet fenyegető jelenség, ha beszélgetni akarunk a minket érintő kérdésekről?

Több ezer diák tüntetett a Kossuth téren egy jobb, jövőre felkészítő oktatásért. Szerintük a hatalom már mindenki bérencének bekamuzza őket, csak hogy ne kelljen érdemben reagálni a követeléseikre. Március 15-re újabb tüntetést jelentettek be.

február 23. 17:56

Jogsértő volt, ahogy a Fidesz kampányát segítette a szentendrei önkormányzat Jogsértő volt, ahogy a Fidesz kampányát segítette a szentendrei önkormányzat

Egy referens eltévedt leveléből derült ki, hogy munkaidőben egyengeti a Fidesz kampányát.

február 23. 17:14

moment.PNG

A Momentum péntek délután tette ki legfrissebb kampányvideóját Facebook-oldalára. A film - bár nyilván nem annyira nagyon nehéz felfelé kilógni a politikai pártok filmjeinek átlagából -, azért mégiscsak erősen felfelé lóg ki.

A szövegben és képekben is mozgósító, cselekvésre buzdító film úgy tűnik, elsősorban a fiatalabb generációra lő, bár nem hiszem, hogy egy-egy megfáradt MSZP-s ne nézne szívesebben a csillogó szemű fiatalokra, mint a szocialista párt megtört, magányos futónőjére. A kampányfilmet Praznoczy Sébastien rendezte. A párt szerencsés helyzetben van, több reklámszakember is csatlakozott a Momentumhoz, vagy dolgozik nekik, egyiküket jelöltként is indítják. A reklámfilm az Adidas es Nike, illetve telekommunikációs cégek reklámjait idézi, a filmet jegyző Praznoczy is számtalan reklámot forgatott már.

Novák Előd, a Jobbik vezetéséből kiszorított jobbikos politikus Facebook-posztban számolt be arról, hogy milyen hatékonyan gyűjti az aláírásokat feleségének, Dúró Dórának. Novák azt írja:

Van már Jobbik-jelölt Budapesten is, akinek összegyűlt az ajánlása, pedig a főváros köztudottan a legnehezebb terep a radikálisoknak - és a jelek szerint a néppárti Jobbiknak is, nincs tehát előrelépés errefelé...

Azt is írja, neki olyan jók a kommunikációs képességei, hogy azt nem hagyja elveszni, ezért gyűjtött feleségének, és ennek a nagy meggyőzőerőnek köszönhetően többeket is rábeszélt, mégiscsak támogassák a Jobbikot, hiába vesztették el a lelkesedésüket a párt néppártosodásával.

Vicces, amikor azért nem akarnak aláírni nekem, mert csalódtak a Jobbik irányváltása miatt, de a meglepően sok efféle panaszost sikerül meggyőznöm, hogy az általam is jogosnak ítélt kritikáik ellenére adjanak még egy esélyt, ha már én kérem. Hogy a 4 évvel ezelőtti, 21%-os országgyűlési választási Jobbik-eredményhez képest mit fog elérni a párt, s hogy az áldozatok megérték-e, az most nem időszerű kérdés...

- írja Novák Előd.

Azt írják, Vona külön utasítására került a logóba a félhold, a mezei jobbikosnak azt mondják, ez vitorla, de igazából a híres iszlám jelkép, a vörös félhold. Ha igaz a sztori, akkor azért, ha nem igaz, akkor azért: le a kalappal a Ripost előtt.

tehát

hogyaztmondjahogy