Sámuel, Hajna
19 °C
30 °C
Index - In English In English Eng

Nyilas Gergely

Leghosszabb út stoppal (km)6200

Leghosszabb út vonattal11500

Leghosszabb út gyalog100

Leghosszabb út úszva5

Merkel: Magyarország jól használja fel az EU-s pénzeket Merkel: Magyarország jól használja fel az EU-s pénzeket

A Sopronban járt kancellárral közös sajtótákékoztatón Orbán megmagyarázta, hogy 30 éve miért bomlottak, most miért épülnek falak. Mindkétszer ugyanazért.

augusztus 19. 13:06

Békegalambokat origamiznak a dzsihadisták a kurd börtönökben

A szíriai kurdok szerint az iszlamisták reintegrációja kíméletes börtönbüntetésekkel sikeresebb lehet.

augusztus 15. 22:08

1700 métert zuhant ernyő nélkül, de túlélte

Legalább 200 kilométeres óránkénti sebességgel közelített a földhöz a kanadai nő.

augusztus 15. 21:08

Írországot képviseli a Buenos Aires-i tangóvilágbajnokságon egy 99 éves férfi. Jim McManus akár nyer, akár nem, a show egy részét már biztosan ellopta.

Írországi rajongói adománygyűjtéssel tették lehetővé, hogy a férfi eljusson Argentínába – írta az MTI. Sok versenyzőnél valószínűleg régebb óta tangózik, más kérdés, hogy a 17 évnyi tánc az ő esetében azt jelenti, hogy 82 évesen kezdte tanulni. Itt egy korábbi versenye, a Cork Festivalról:

McManus argentin partnerrel táncol a világbajnokságon, a versenyre fehér zakót és fekete nadrágot öltött nyakkendővel. A pár kapta a legnagyobb tapsot a közönségtől az első fordulóban.

Az idei tangó-világbajnokságon 36 ország 744 párja méri össze tudását.

Lehet felméréseket készíteni, aztán vitatkozni, hogy az irányított kérdések mennyire befolyásolták az eredményt, hogy őszintén mertek-e válaszolni az alanyok, meg különben is, van-e elég tájékozódási pontjuk a válaszadóknak a szuverén demokrácia médiaterében.

Nos, az évek óta nem látott lendülettel beindult moszkvai tüntetések – és a talán sosem látott letartóztatási lendület – ugyan beállíthatók a hangos törpekisebbség által kiprovokált rendzavarásnak, de kézivezérelt média ide, állampárti túlerő oda, a piaccal nincs mit tenni:

putyin180803
Fotó: Alekszandr Baunov

Egy moszkvai áruházban 70 százalékkal leárazott putyinos pulóver mindennél elemzésnél beszédesebb. 

– gondolta a pilóta és Washington államban letette KR2 típusú kis gépét a reggeli forgalomba. A CNN-en közzétett képeken látható, hogy csodával határos módon senki és semmi nem sérült meg, bár ehhez az is kellett, hogy az épp ott lévő járőr a repülőt meglátva kicsit lassított a forgalmat. Kamerája meg felvette az egészet: