Gyöngyi
9 °C
25 °C
Index - In English In English Eng

Pál Tamás

Lewandowski a megdönthetetlennek hitt Gerd Müller-gólrekordra tör Lewandowski a megdönthetetlennek hitt Gerd Müller-gólrekordra tör

Ha így folytatja a góllövést, veszélybe kerül a történelmi csúcs. De mire megy ezzel a Bayern?

tegnap, 15:17

Hetekre kidőlt az NBA új szupersztárja Hetekre kidőlt az NBA új szupersztárja

Az 1/1-es helyen draftolt Zion Williamson térdét műteni kellett, lemarad a szezonnyitóról.

tegnap, 09:51

Sérülések pecsételhetik meg Solskjaer sorsát az MU-nál Sérülések pecsételhetik meg Solskjaer sorsát az MU-nál

Pogba és De Gea sem játszhat a Liverpool ellen, egy vereség akár Solskjaer állásába is kerülhet.

október 17. 10:17

A magyar válogatott játékosai az eddigi hat Eb-selejtezőn összesen 16 sárga lapot, valamint két, második sárga utáni kiállítást gyűjtöttek össze. A lapok száma alapján a magyar a legsportszerűtlenebb válogatott a selejtezősorozatban. Ebben nagy szerepe van Antonio Mateu Lahoz spanyol játékvezetőnek, akinek a magyar-szlovák meccs nem volt élete legjobb teljesítménye, öt sárgát és egy pirosat osztott ki akkor a mieinknek.

A magyar és az azeri válogatott eddig a meccsig ötször játszott egymás ellen, ezeken a találkozókon 15 gólt szereztünk, és csak egyet kaptunk tőlük (a legutóbbi meccsen). Nálunk többet csak a portugálok (18), a lengyelek (20), és a németek (24 ) szereztek az azeriek ellen, de eggyel több meccset is játszottak velük. Ma a portugálok utolérésére, esetleg megelőzésére lehet reális esélye a válogatottnak.

Bár az azeri válogatott győzelem nélkül, és csupán egy ponttal áll a csoport utolsó helyén, nem szabad őket lebecsülni. A eddigi öt selejtezőjükön mindig szereztek valahogy egy gólt. Ezzel a tíz csoportutolsó válogatottak közül ők, és a bolgárok a legeredményesebbek. Igaz, egy gólnál többet egyik meccsükön sem szereztek, ebből kiindulva legalább két magyar gól kéne a biztos győzelemhez.