Zsófia
16 °C
22 °C
Index - In English In English Eng

Pálúr Krisztina

moana

Legrövidebb interjú2 perc

Leghosszabb interjú70 perc

Véletlenül ki/letörölt interjú1

Kedvenc interjús ereklyeKözös kép Tommy Ramone-nal

Fear Inoculum: Saját magát dolgozta fel a Tool, de bejött Fear Inoculum: Saját magát dolgozta fel a Tool, de bejött

13 évet kellett várni a zenekar ötödik albumára. Meghallgattuk, hogy kiderüljön, megérte-e a kényszerböjt.

3 órája

Két napig égtek a bálák Sárszentmihályon

Ötszáz körbála kapott lángra szombaton.

szeptember 15. 23:49

Ismét szexuális zaklatással vádolják Brett Kavanaugh főbírát Ismét szexuális zaklatással vádolják Brett Kavanaugh főbírát

Állítólag egy egyetemi bulin történt az eset. Donald Trump természetesen védelmébe vette Kavanaugh-t.

szeptember 15. 22:05

A szövegíróként dolgozó Josh Thompson nemrég egy levelet kapott annak az új-zélandi reklámügynökségnek a HR-osztályáról, ahol alkalmazásban volt. Az üzenetben azt írták, szeretnének vele elbeszélgetni a jövőjéről, és ha teheti, akkor lelki támaszként mindenképpen hozzon magával valakit. 

Nem volt nehéz kitalálni, hogy mi fog majd történni a megbeszélésen, ezért úgy döntött, megpróbálja kihozni a helyzetből a maximumot.  200 új-zélandi dollárért (vagyis kb, 40 ezer forintért) fel is bérelt egy Joe nevű bohócot, hogy legyen ő a kísérője, a férfi pedig el is vállalta a munkát.  

108818218 c745a20d-ea6f-46d1-a48c-5416be22dca4
Fotó: Josh Thompson

Ugyan a bohócra a találkozó közben rá kellett szólni, mert kicsit túl hangos volt, amikor a lufiállatokkal bíbelődött, de Thomspon szerint leendő volt főnökei vették a lapot. És amikor végre tényleg közölték vele, hogy a továbbiakban nem tartanak igény a munkájára, Joe is szomorúan bólogatott, mintha neki mondtak volna fel. 

Igazi profi  

- jegyezte meg Thompson, aki bátran ajánlja mindenkinek, hogy kövesse a példáját. 

Hasonló helyzetben mindenképpen vidd el magaddal valamelyik barátodat vagy családtagodat, de ha tudsz szerezni egy bohócot, akkor szerintem őt válaszd kísérődnek

- tette hozzá.

(via BBC)

Minél dühösebb Hulk, annál erősebb

- nyilatkozta egyik friss interjújában a brit miniszterelnök, aki ezzel azt szerette volna hangsúlyozni, hogy hiába ütközik folyamatosan ellenállásba a brexit miatt, őt nem lehet eltántorítani a céljától, és szeretné, ha Nagy-Britannia minél hamarabb kilépne az Európai Unióból. 

Ezt a nyilatkozatot nem hagyta szó nélkül Mark Ruffalo sem, aki már hosszú évek óta alakítja a hihetetlen Hulkot a Marvel-filmekben. A színész a Twitteren kifejette, hogy Hulk mindig a nagyobb jóért küzd, és valójában akkor a legerősebb, amikor csapatban harcol. 

 

avengers.gif

A Screen Rant kiszámolta, két teljes nap lenne végignézni az összes filmet, ami a Marvel Univerzumhoz tartozik. Ez elég komoly vállalkozás, főleg, hogy a 48 óra úgy jön ki, ha két film között az ember nem tart semmilyen szünetet. Aki ennél egy kicsit könnyedebb szórakozásra vágyik, azoknak ajánlja a Mashable az arizoniai Walden Grove Középiskola diákjainak táncos előadását. A felvételt persze csak az nézze meg, aki már a Bosszúállók: Végjáték című filmet is látta, mert a diákok nem hagyták ki a műsorból a legnagyobb fordulatot sem.