Konrád
8 °C
23 °C

Pálúr Krisztina

moana

Legrövidebb interjú2 perc

Leghosszabb interjú70 perc

Véletlenül ki/letörölt interjú1

Kedvenc interjús ereklyeKözös kép Tommy Ramone-nal

Pofonokat ad és álomvilágba repít Attenborough új sorozata Pofonokat ad és álomvilágba repít Attenborough új sorozata

A Netflix első természetfilmje négy évig készült, a brit legenda narrálja, és olyan sokkoló jelenetek is vannak benne, amitől tényleg senkinek a szeme nem marad szárazon.

április 19. 20:49

Elveszik a munkát? Itt a robot, ami megtanulta a hagyományos kínai festészetet Elveszik a munkát? Itt a robot, ami megtanulta a hagyományos kínai festészetet

Az A.I Gemini képei több millió forintot érnek.

április 17. 14:27

Pulitzer-díjat ért élete első operája Pulitzer-díjat ért élete első operája

Egy női zeneszerző kapta idén a zenei Pulitzer-díjat.

április 17. 13:54

Elő a whisky-vel, megérkezett az Archer tizedik évadának előzetese. És igen, ezúttal is teljesen más helyszínen játszódik majd a sorozat. Eleinte egy hírszerző ügynökség balhékkal teli mindennapjait kísérhettük figyelemmel, majd Archer és társai belekóstoltak a szervezett bűnözésbe, de magánnyomozóként és kincsvadászként is találkozhattunk velük, a legújabb részekben pedig az űrben mennek majd egymás idegeire. És talán az is kiderül, hogy az utolsó pár évad érdekes történetvezetésére valóban az a magyarázat, hogy Archer kómában van, és azt látjuk, ami a fejében zajlik. 

 

A sorozat új évada 2019. május 29-én érkezik az FXX csatornára - írja az io9.

Cristina Correa Freile, egy ecuadori művész készítette a következő, egyszerre kedves és hihetetlenül szomorú rajzot a hétfői pusztító tűzvész után. Freile kétszer is járt Párizsban, és miután értesült a tragédiáról, szerette volna megmutatni a világnak, hogyan is érez,  és szerette volna a maga módján kifejezni a szolidaritását.  

(CNN)

 

Miután letartóztatták az ecuadori nagykövetség londoni épületében bujkáló WikiLeaks-vezért, sokan aggódni kezdtek a macskája miatt. Most már fel lehet lélegezni, a WikiLeaks Twitter-oldalán ugyanis megjelent egy bejegyzés, amiben arról biztosítják a kedves érdeklődőket, hogy a kisállat jól van, Julian Assange kérésére ugyanis az ügyvédei még időben kimenekítették a nagykövetségről, és persze ha a gazdája valamikor esetleg újra szabad ember lesz, akkor visszakerül majd hozzá. 

 

Hogy pontosan hol és kinél van a macska, a posztból persze nem derül ki, a háttérben mindenesetre az orosz tulajdonú Ruptly videómegosztóra feltöltött videó látható Assange letartóztatásáról. Jelentsen ez bármit.