Márton
2 °C
11 °C
Index - In English In English Eng

Pálúr Krisztina

moana

Legrövidebb interjú2 perc

Leghosszabb interjú70 perc

Véletlenül ki/letörölt interjú1

Kedvenc interjús ereklyeKözös kép Tommy Ramone-nal

Budapest a világ 10. legkevésbé LMBTQI-barát nagyvárosa Budapest a világ 10. legkevésbé LMBTQI-barát nagyvárosa

Egy nemzetközi felmérés szerint Jakartában a legrosszabb a helyzet.

november 8. 16:09

Dühöngenek a színészek amiatt, hogy CGI-klónként tér vissza James Dean

Többek között Chris Evans és Elijah Wood is nemtetszését fejezte ki a Twitteren.

november 8. 15:36

Visszatér mindenki kedvenc fűtermesztője Visszatér mindenki kedvenc fűtermesztője

Kilenc éve, hogy véget ért a Weeds - Nancy ül a fűben című sorozat. Azóta sok minden változott a valóvilágban, így ideje volt visszahozni Nancy Botwint és családját.

november 8. 14:45

Egy 32 éves férfi a Louisiana állambeli Houmában egy áruház elől elkötött egy elektromos bevásárlókocsit, és egy közeli kocsmába indult a járművel. Brice Kendell Williams állítólag azt remélte, így megússza majd azt, hogy a rendőrség megbüntesse ittas vezetés miatt. 

A rendőrséget vasárnap éjjel fél egykor értesítette valaki, hogy az egyik vendég egy, a mozgáskorlátozottaknak készült bevásárlókocsival parkolt be a kocsma elé. Amikor az egyik tiszt megérkezett a helyszínre, a kocsi valóban ott parkírozott két autó között, a bár személyzete pedig megmutatta, hogy ki érkezett a szokatlan járművel. 

Brice Kendell Williamst a helyszínen letartóztatták, és az óvadék összegét 2500 dollárban (kb. 740 ezer forintban) állapították meg.

(CNN)

Egy 42 éves indiai férfi összeveszett egy ismerősével, és a vita végére úgy akartak pontot tenni, hogy fogadást kötöttek: akinek sikerül megennie 50 darab főtt tojást, az 2000 rúpiát (kb. 9000 forintot) tehet zsebre. Sajnos a fogadás tragikus fordulatot vett, a férfi a negyvenkettedik tojásnál ugyanis összeesett, és hiába szállították be azonnal egy közeli a kórházba, az életét már nem sikerül megmenteni. Az orvosok szerint halálát egyértelműen a több tucat tojás elfogyasztása okozta. 

A fogadás ismerős lehet az 1967-es  Bilincs és mosoly (Cool Hand Luke) című filmből, ebben a főszereplőnek, Luke-nak (Paul Newman) egy óra alatt kell elfogyasztani 50 tojást, hogy bizonyítson a rabtársainak. 

 

A tojásos kihívásoknak egyébként már több halálos áldozata van: 2012-ben egy tunéziai férfi megpróbált megenni 28 nyers tojást, és ugyan sikerült elérnie a célszámot, a mutatvány után rosszul lett, és rajta sem tudtak már segíteni a kórházban. Egy évvel később Nagy-Britanniában egy húsvéti evőversenyen egy férfi pedig abba halt bele, hogy nem tudta lenyelni az egyik tojást, és megfulladt. 

(Vice/Newsweek)

Az Egyesült Államok elnöke csak ontja magából a Twitter-posztokat, és a mennyiség alapján már rég a múlt homályába kellett volna veszniaz egyik elbénázott tweetjének két és fél évvel ezelőttről. De nem, a covfefe örök. Olyannyira, hogy valaki ezt a nevet adta a lovának, ami pár nappal ezelőtt egymillió dollárt nyert egy kaliforniai versenyen.

A győzelem híre Donald Trumphoz is eljutott, és természetesen a Twitteren osztotta meg a gondolatait a fejleményekkel kapcsolatban. A lényeg, az elnök szerint nem olyan biztos az, hogy a covfefe elgépelés volt, lehet, hogy valami komoly és mély jelentése van ennek a pár betűnek. 

 

Ugyan a lovának nevét az amerikai elnök tweetje ihlette, Covfefe tulajdonosa, Jaime Roth nem Trump-szavazó, állítása szerint ő más elveket vall, mint az USA jelenlegei vezetője. Persze azért a lovának csinált saját Twitter-fiókot, a név kötelez ugye.