Gábor, Karina, Ders
-3 °C
6 °C

Pándi Balázs

Pándi Balázs

szerkesztő-riporter Videó

666?666

"Aki a kormányt támadja, a hazát támadja?"666

3 bomba, pisztoly és kés is volt a francia merénylőnél 3 bomba, pisztoly és kés is volt a francia merénylőnél

Egy hatósági forrás szerint ezeket találták a támadó után a helyszínelésen.

45 perce

Eljátszotta a kasszát, ezért eljátszottak egy rablást a dohányboltban Eljátszotta a kasszát, ezért eljátszottak egy rablást a dohányboltban

Megtörtént a vádemelés egy szeptemberi ügyben, amikor egy alkalmazott az unalmas műszak alatt fogadásokon elbukta a napi bevételt.

3 órája

Robert Mugabe felesége állhat egy zimbabwei orvvadász hálózat mögött Robert Mugabe felesége állhat egy zimbabwei orvvadász hálózat mögött

Életveszélesen megfenyegették azt az újságírót, aki vásárlóként beépülve buktatta le a bűnszövetkezetet.

tegnap, 23:54

Vannak dolgok, amiért el kell zarándokolni. Egy Rothko festményt például telefonon keresztül nézni jóval kisebb élmény, mint amikor mondjuk egy terem tele van velük pakolva, és az ember úgy érzi, hogy a képek elnyelik a testét és szellemét. Ilyen formában van némi rokonság a már-már eredtvédett flordai death metal legenda Suffocation, illetve annak gitárosa Terrance Hobbs és hangzása, valamint a híres festő  között, ugyanis a Suffocation tipikusan az a zenekar, amit élőben kell látni. Jó hír, hogy a zenekar holnap játszik a Mantas és Abaddon féle Venom Inc. társaságában, úgyhogy elég csak egyet aludni, hogy leszakadjon az ég a Barba Negrára. Ez a videó tényleg csak ízelítő, az igazi élményért el kell menni, és beállni Hobbs erősítőjével szembe. 

Kigyulladt, és a lángok martalékává vált egy gigantikus, életnagyságú T-Rex a Colorado állam déli részén lévő Canon City-ben található Royal Gorge Dinosaur Experience élménypark területén.

29497552 2148742698681837 2349123281012279402 n
Fotó: Royal Gorge Dinosaur Experience / FacebookA szerkezet nagyjából 10 percig izzott, mire lángra kapott csütörtök reggel, a látogatók szeme láttára. 

“Eddig is tudtuk, hogy ideges, de ma egyenesen felrobbant a dühtől” - viccelődött a park tulajdonosa Zach Reynolds. 

29512004 2148714268684680 1356383971678111371 n
Fotó: Royal Gorge Dinosaur Experience / Facebook

A nagyjából 7 méter magas T-Rex egyike volt az élménypark állományát képző 16 dinoszaurusznak. Bár teljesen leégett a dinoszaurusz, de Reynolds szerint legalább látványos volt ahogy lángolt, néha úgy tűnve, mintha lángokat köpne. 

A tűz után a fémszerkezet maradt hátra, illetve a faroknak egy része, de a nyári főszezonra már újra teljes pompában fogja riogatni a látogatókat a monstrum. 

geza ricz error GIF.gif
Fotó: Ritz Géza

A Szabadkán született, majd sokáig Szegeden alkotó, és jelenleg Salzburgban élő Ricz Géza graffitisből lett kiváló képzőművész, aki a múlt és a jelen komponenseit a monokróm műtőasztalán illeszti össze figurális és nonfirgurális ellenpontokkal, hogy ezek jellegzetes és megrendítő képekké alakuljanak műtermében. 

Legújabb, Error című munkája egy installáció terve, amit végül úgy gondolt, hogy mivel képként is működik, nyilvánossá teszi aktualitása miatt. 

Ricz Géza elmondása szerint az alkotás a 2018-as országgyűlési választásokra reflektál, és arra a feszültségre utal, ami mindként politikai oldalon jelen van. Ami közös pont, hogy mindenki a másik oldal győzelmében az ország katasztrófáját látja. 

"A Fidesz kommunikációja szerint az ellenzék győzelme esetén a déli országhatárnál húzott kerítés elbontását követően, Soros György migráns hordái fogják az országot elárasztani, az országot iszlamizálni, a magyarok munkáját majd kultúráját elvenni. 


Az ellenzék egységes véleménye szerint a Fidesz gőzelme esetén jön az illiberális, korrupcióra épülő állam végleges megszilárdítása és a hatalom bebetonozása. Folytatódnak a folyamatok melyeket a Fidesz az elmúlt években elkezdett. A bevándorlók, Soros György, a civil szervezetek, az ENSZ, az EU támadása, és mindennemű független szervezet és a független igazságszolgáltatás felszámolása, valamint a kormány közeli milliárdos oligarchák további korrupt gazdagodása.


Orbán Viktor március 15-én bejelentette, hogy a választások után elégtételt fog venni erkölcsi, politikai és jogi értelemben is..."