Jusztina
3 °C
16 °C

Pándi Balázs

Pándi Balázs

666?666

"Aki a kormányt támadja, a hazát támadja?"666

Börtönbe megy Bill Cosby Börtönbe megy Bill Cosby

A bíró szerint a komikus erőszakos szexuális ragadozó, akinek élete végéig terápiába kell járnia.

tegnap, 20:16

Hajléktalan volt, összespórolt egy házra, de újra hajléktalan lehet Hajléktalan volt, összespórolt egy házra, de újra hajléktalan lehet

A 68 éves pécsi nő a célegyenesben vesztette el munkáját.

szeptember 24. 22:31

A kormány tárgyal Paks II szerződésének módosításáról A kormány tárgyal Paks II szerződésének módosításáról

A közel kétéves késés miatt kell valószínűleg átütemezni a kamat kifizetését.

szeptember 24. 20:13

Felkerült az Ebay-re a drága sportkocsikat gyűjtő jazz-legenda Miles Davis egyik kedvenc járgánya. Az 1980-as 308 Ferrari GTSI szeptember 18-án került fel, és az aukció 10 napig tart, amit Davis halálának 27-ik évfordulóján zárnak le. 

A cikk írásakor az 1 dolláros kezdőlicittel induló kocsi épp 75 ezer dollárnál járt, ami nagyjából 20 és fél millió forint körüli összeg, így nem túlzás kijelenteni, hogy minimum egy kisebb budapesti lakás árát kell majd leszurkolnia a győztesnek, de ugye még hátra van kicsivel több mint 4 nap.

s-l1600
Fotó: beverlyhillscarclub / ebay

Az aukció galériáját érdemes átpörgetni, mert az eredetiséget igazoló dokumentumokon kívül egy fekete-fehér kép, amin barátnője Cicely Tyson beszél Mileshoz, valamint Jim Rose turnémenedzserhez.

  

Soha nem csináltunk különösebb titkot abból, hogy mennyire rajongunk Pásztor Erzsiért (született: Pápay Erzsébet). A Szomszédok sorozat Janka néni szerepéről is ismert Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színésznő, illetve érdemes művésznek stabil helye van a címlapunkon.

Ünnepeljük hát ezzel utóbbi videóval, és az abban megénekelt intelmekkel a  művésznőt 82-ik születésnapján. Egészségére! 

Mint azt mi is megírtuk, a Stormy Daniels néven egykor pornósként alkotó, és a szóbeszéd szerint Donald Trumppal is ágyba bújó Stephanie Clifford, most egy másfajta cerkát ragadott, és megírta memoárját, amit október elején fog megjelentetni. 

A Guardianben megjelentek részletek a könyvből, amiben a színésznő Trump férfiasságát az átlagnál kisebbnek, de azért nem rémisztően kicsiként írja körül.

A kibontakozó kuki-gate-be valamiért beszállt az orosz állami televízió is. A Kreml egyik kedvenc műsorvezetője,  Dmitry Kiselyov műsorának Militáns Pornó címre keresztelt szegmensében arról beszélt, hogy Clifford szakmájából fakadóan egészen mások a viszonyítási alapjai, és filmbéli partnereit groteszk méreteik alapján válogatták ki, így hát a világnak kötelessége Trumpot a férfit megvédeni. 

Kiselyov a végén felteszi a mindenkiben motoszkáló kérdést: 

Mégis mi legyen erre Donald Trump válasza? Húzza le a sliccét, és mutassa meg a javait? 

(the Moscow Times)