Alfréd
-8 °C
2 °C

Pándi Balázs

Pándi Balázs

666?666

"Aki a kormányt támadja, a hazát támadja?"666

Az EP szorgalmazza az orvosi kannabisz használatát Az EP szorgalmazza az orvosi kannabisz használatát

A képviselők szeretnék felszámolni a feketepiacon való terjesztést, és szeretné megfelelő minőségben és mennyiségben elérhetővé tenni.

február 13. 22:27

Zambia engedélyezné a vizilovak tömeges kilövését Zambia engedélyezné a vizilovak tömeges kilövését

A természetvédők tiltakoznak, a turisztikai minisztérium lépfenejárványtól tart.

február 13. 22:00

13-an haltak meg egy buszbalesetben Észak-Macedóniában 13-an haltak meg egy buszbalesetben Észak-Macedóniában

Legtöbben kórházbaszállítás közben haltak meg, a súlyos sérültek között van egy terhes nő.

február 13. 21:25

Megérintő posztban búcsúzott Tandori Dezsőtől a lakhelyéhez közel eső törzshelye, a Lánchíd Söröző is, ahova a reggeli sétái után tért be szinte menetrendszerűen a költő.  

Egy magányos labradort találtak a rendőrök 2019. február 9-én a tiszaszigeti   határátkelőhely közelében. A kutya szemmel láthatóan ápolt volt, és nyakörvet is viselt. Egy gyors chipleolvasós beazonosítás után, egy állatorvossal történt adategyeztetés után megkeresték a gazdát. 

A család nagyon boldog volt, hogy visszakapták Missyt. Az eb 2019. február 2-án tűnt el, Röszke közeléből. Egy hét alatt gazdái kétségbeesetten keresték, arra azonban nem számítottak, hogy a kutyus a Tiszán is átjut, és ott találják majd meg.

A Tilos rádió Szakácstolvaj műsorának Facebook-oldalán izgalmas rejtvény tűnt fel, amin azt kell kitalálni, hogy melyik villamos látható a képen, és az melyik útvonalon járt. Mivel nem akarunk mindent letaroló spoilerezést elkövetni, ezért a megfejtést nem írjuk le, de annyi segítséget adhatunk, hogy a kép hátterében az az épület látható, ahol per pillanat ülök és gépelek, ugyanis a vörös csillagos épület nem más, mint a Flórián téren található egykori dohánygyár, ahol most a Flórián Udvar részeként szerkesztőségünk is működik.