Timót, Xénia
-4 °C
3 °C

Pándi Balázs

Pándi Balázs

666?666

"Aki a kormányt támadja, a hazát támadja?"666

Vöröscsillag és horogkereszt a Parlament tornyán Vöröscsillag és horogkereszt a Parlament tornyán

A kilencvenes évek botrányzenekara, a Burzsoá Nyugdíjasok még Jancsó Miklós filmjeibe is bekerült. A zenekarral nosztalgiáztunk.

január 22. 23:29

Kanadába indult el a családja elől menekülő szaúdi nő

Ausztrália lett volna az eredeti célország, az ENSZ azonban jobbnak látta, ha végül Toronto fogadja be Kununt.

január 11. 23:11

Korábban kell frissíteni az Északi-sarkvidék mágneses modelljét Korábban kell frissíteni az Északi-sarkvidék mágneses modelljét

A pólus gyors mozgása teszi indokolttá a navigációt segítő intézkedést.

január 11. 21:06

drMáriás egy korábbi képét reciklálva megajándékozott minket a szeretet ünnepének küszöbén, hogy jó szívvel gondolhassunk azokra is, akik sokat tesznek azért, hogy ez gyakran kihívás legyen, mintsem egy belülről természetesen előtörő érzés. Legfrissebb festményén jó szokása szerint a legaktuálisabb közéleti eseményeket énekelte meg, aminek címe:

Áder János gyorsan aláírja a Rabszolgatörvényt, majd elrohan Zalaszandokánosra, ahol egy felfújható bohóchallal megnyeri a horgászversenyt, amikor mögötte váratlanul feltűnnek a gumicápát a fejük felett hozó tüntetők

Korábban írtunk arról, hogy Budapesten forgat Ruby Rose, akit a világ a Batwoman sorozat főszereplőjeként ismer. Mivel a színésznő elég aktívan kommunikálja Instagram oldalán, hogy éppen mi történik vele, könnyen kiszúrta egy szemfüles olvasónk az Insta story-k, hogy Rose egy makacs szilikon füldugó miatt kénytelen volt kórházba menni. Az onnan posztolt képeket a következő feliratokkal látta el: 

  • Egy szilikon füldugó van a kibaszott agyamnál, és azt hiszem ez a legrémisztőbb kórház, amit valaha láttam. 
  • Ha nem láttok többé, remélem a belső szerveimet csodálatos emberek kapták meg. 
  • Ez a mosdó, egyben egy horrorfilm díszlete 
  • SEGÍTSÉG! 
  • Édes istenem, add, hogy érvényes legyen a tetanuszom. 

A képeket elnézve azért érdekelne, hogy mi történne akkor, ha egy igazán lerobbant kórházba vitték volna, ugyanis ezeket elnézegetve még egy egész tűrhető helyre ment.

Sokan szoktak legyinteni a kegyetlenségeket és a kietlen gonoszság legextrémebb fokait boncolgató metál zenekarok szövegeire, hogy 

Ugyan már, otthon meg kifestőzik a gyerekével, meg nyírja a füvet.

Nos, Pat O'Brien, a Cannibal Corpse gitárosa ( aki mellesleg itthon egyszer a Slayerrel is fellépett) részben valóra váltotta az énekes George "Corpsegrinder" Fisher pár húsosabb szövegét. 

x

A gitáros egyelőre tisztázatlan körülmények között betört egy családhoz, akik megkérték, hogy távozzon. Erre a riffmágus ellökte a nőt, majd a kerten át menekült, ahol a kiérkező rendőrökre egy késsel támadt, akik sokkolóval ártalmatlanították.

Ha ez még nem lenne elég, ezzel párhuzamosan lángra kapott O'Brien háza, ahol a fegyvermániájáról is legendás zenész töltényei elkezdtek a hő hatására felrobbanni. Az oltást az se segítette, hogy a hatóságok szerint lángszórók is voltak a gyűjteményében. Az egyik hírcsatorna szerint másnap visszatértek a rendőrök a helyszínre, és mindenkit elküldtek a közelből, arra hivatkozva, hogy veszélyes tárgyat találtak a házban, amiről többet nem akartak elárulni. 

A zenész egyébként tiszteletreméltó zenei munkásságát nem ismerőket ezzel a rövid részlettel avatnám be a (z egyébként az Ace Venturában egy másik felállással is szereplő) Cannibal Corpse megigéző világába: 

(ABC News)