Áron
-4 °C
12 °C
Index - In English In English Eng

Pándi Balázs

Pándi Balázs

666?666

"Aki a kormányt támadja, a hazát támadja?"666

Esőerdő maradványaira bukkantak az Antarktisz nyugati részén

A maradványok 90 millió évre nyúlnak vissza.

tegnap, 22:21

A csimpánzok az emberhez hasonlóan öregszenek

Az embereknél sem a megnövelt élethossz vagy a nem megfelelő környezeti hatások mellékterméke a kortizol szint emelkedése.

tegnap, 18:56

Felüljáró alá szorult egy munkagép a Könyves Kálmán körúton Felüljáró alá szorult egy munkagép a Könyves Kálmán körúton

A baleset a körút Árpád híd felé tartó oldalán történt, a Hungáriát is le kell zárni miatta.

tegnap, 17:39

A koronavírus terjedését megelőző videók gyártása a 2020-as Ice Bucket Challange. Most Fekete Pákó egy kedves videóban próbálja rávenni az embereket, hogy vészeljék át az elkövetkezendő időszakot, és bár a maszkot fordítva veszi fel, ettől függetlenül érdemes megfogadni a tanácsait. A szuper szerkója és a szinte makulátlan kézfertőtlenítési technikája viszont páratlan, így reméljük hamarosan az Operatív Törzs tagjaként fogjuk látni. 

Még pont elkaphatja élőben, de biztos utólag is vissza lehet nézni azt a péntek esti debreceni streamelt koncertet, amit a Tankcsapda annak apropóján ad, hogy mindenki maximum az előszobájában rohangálhat a klubok helyett egy darabig. 

Eladóművészet terén imádom amikor emberek üvöltöznek, vagy rappelnek, de a gyerekeknek úgy eléggé kontraproduktív lenne elmagyarázni, hogy miért kell most mindenkinek óvatosnak lenni. Szerencsére itt van dr. Kőnig Róbert videója, amiben kicsit az Égből pottyant mesék stílusában elmagyarázza játékosan a gyerekeknek, hogy mi ez az egész őrület, amitől olyan fejet vágnak a szüleik, meg nagyjából mindenki az utcán a vígan korzózó nyugdíjasok egy csoportján kívül, mintha egy horror filmbe csöppentek volna egy hete.