Valér
2 °C
8 °C

Pándi Balázs

Pándi Balázs

szerkesztő-riporter Videó

666?666

"Aki a kormányt támadja, a hazát támadja?"666

Letartóztatták egy 27 éves dzsihadista lány szüleit Franciaországban

Az elmúlt időben több francia családot meggyanúsítottak terrorizmus finanszírozásával, miután pénzt küldtek Szíriában harcoló rokonaiknak.

december 5. 22:23

Vonatbaleset Németországban: 47-en megsérültek Vonatbaleset Németországban: 47-en megsérültek

Egy személyszállító ütközött egy tehervonattal. Előbbi vezetőjének lélekjelenléte akadályozhatta meg a komolyabb tragédiát.

december 5. 21:06

Trump miatt kitörhet a káosz a Közel-Keleten Trump miatt kitörhet a káosz a Közel-Keleten

Az elnök áthelyezné az amerikai nagykövetséget Tel-Avivból Jeruzsálembe. A térségben mindenki tiltakozik.

december 5. 19:04

Ha valamikor, akkor ma érdemes igazán Neil Young zenéjét hallgatni, az énekes/dalszerző ugyanis a neilyoungarchives.com oldalon ingyenesen elérhetővé tette minden felvételét. 

Az 50 éves pályafutást felölelő archívum legizgalmasabb része a tíz kiadatlan lemez, és pár film is, ami eddig elérhetetlen volt. Young szeretné, ha a zenetörténészeknek és a rajongóknak is egy helyen, rendszerezve elérhetőek lennének a felvételei. 

Az akciót azért nem nehéz egy újabb promóciós húzásnak is tekinteni, ugyanis Young Xstream oldalán keresztül hozzáférhető az anyag, és az új, The Visitor lemez megjelenésével is egybe esik az oldal elindítása. 

(via Consequence of Sound )

Ismeretlen
Fotó: Police.hu

Szokták mondani, hogy stílust nem lehet pénzen venni, és a képen látható hölgy öltözetéke is ezt támasztja alá, ahogy a horizontális és a vertikális csíkok egymásnak feszülnek az alsó és a felső öltözéken. Szintén a képen látható hölgyhöz kapcsolódik, hogy  kozmetikumot viszont lehet pénzen venni, sőt ajánlatos, különben a rendőrség fogja keresni "lopás vétség gyanúja miatt", ahogy ez épp vele is történik. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


(via police.hu)

A gyűlölködés nem egy könnyű sport. El is lehet benne rendesen fáradni, ahogy az történt a Trash of Pest csoportban felbukkant képen látható férfival is, aki gondosan ügyelt, hogy az emberek akkor se maradjanak megfelelő mennyiségű és minőségű információ nélkül, ha elbóbiskol. A főhős ráadásul az esztétika és a költészet legmagasabb szintjének oltárán mutatott be áldozatot pólójával, amire az van felírva, hogy: 

fb img 1510417644648
Fotó: Trash of Pest

Turul madár, szállj, szállj,
Vidd el a mi üzenetünket
BRÜSSZELNEK MEG
Soros Györgynek,
hogy lesz még magyar nyár!"