Jusztina
10 °C
27 °C

Perkó Rudolf

Szerencsejáték a rendszerváltás előtt Szerencsejáték a rendszerváltás előtt

Az 1950-es években robbant a lottó- és totóláz Magyarországon. Milliós pénznyeremények, öröklakások, nyaralók, autók és más értéktárgyak kerültek a szerencsésekhez.

2015. december 11. 17:54

Amikor a Totalcar új Hírlevél szolgáltatását raktuk össze, akkor akadtam rá korábbi, 2001. januári cikkünkre, ami büszkén hirdeti, hogy elindult a TC hírlevele.

Ültem a pici turbódízel kocsiban, és nyomtam a gázt ezerrel. Budapest aranyifjúsága vagy nem volt versenyzős hangulatban, vagy csak én gyorsultam mindenkinél jobban, de piros lámpás kilövésnél egyszerűen nem volt ellenfelem. - Szekeres W. Stevie

Akkor még egészen más volt az internetezés világa, az emberek sokszor napokig nem ültek gép elé. Ma ez az egész megfordult és azért készítünk hírlevelet, mert a sok-sok netes tartalom fogyasztása mellett simán elsikkadhatnak érdekes hírek, cikkek, videók.

Alább iratkozhattok fel hírleveleinkre:

 
 
audia2 03

Illusztráció: Audi A2 2001 - használt teszt

Már amúgy is alig látni Kispókokat az utcákon, és akkor a Parkoló Parádén ott áll egy ilyen:

Fotó: Rézmányi Balázs
Fotó: Rézmányi Balázs

Hogy a diplomata kék szín, a szép krómok vagy az ízléses felniválasztás miatt ragadtak rá a tekintetek, nehéz lenne megmondani, de valószínűleg ennek a háromnak az elegye teszi ennyire menővé a Polskit. A következő Parkoló Parádét augusztus 8-án (azaz most vasárnap!) tartjuk a Hungexpón. Részletekért kattints ide.

Vasárnap a Moszkva teret vetítjük a Totalcar Autósmoziban a Lupán . A filmben két autóé a főszerep: egy ezerkettes, piros Zsigulié és egy fehér Porsche 924-esé. Bár rövid ideig, de feltűnik azonban egy harmadik érdekes autó is a főszereplők használatában: egy sötétzöld (vagy inkább fekete?) Range Rover.

1

Jól kitalált autós jelenet, ahogy a 924-essel krúzolnak az alagúton át Petyáék, majd Kiglerből a visszapillantóba lesve kiszalad, hogy "Ki ez az állat" - mármint a Range-dzsel. Az autóval - és az érettségi tételekkel - pedig Royalék (Szabó Simon) érkeznek.

Pár éve mi is kaptunk egy jó történetet arról, ahogy Valker Dávid és Miki hazahoztak egy V8-as Range Rovert Hollandiából, ezt ide kattintva olvashatjátok el.

A filmet 20:45-től kezdjük, de már 7 órától várunk mindenkit egy kis klubestre, afféle mini Parkoló Parádéra. Jegyvásárlás: