Ida
6 °C
9 °C

Péter Dávid

Szent Varecza Lászlóról írt szakdolgozatok száma1

Szent Varecza Lászlóról írt szakdolgozat értékeléseközepes

Louis CK üdvözletét küldi Louis CK üdvözletét küldi

Egy éve jött ki a maszturbálós botránya miatt kicsit elvonult humorista önálló estje.

április 5. 07:31

Mi lett azokkal a nagy sztárokkal, akiket azzal vádoltak, mint Brad Pittet? Mi lett azokkal a nagy sztárokkal, akiket azzal vádoltak, mint Brad Pittet?

A példák szerint nincs nagy következménye Hollywoodban egy családon belüli erőszakról szóló ügynek.

április 2. 11:55

Gyúrunk? Így lettem öt perc alatt versenysportoló Gyúrunk? Így lettem öt perc alatt versenysportoló

Nem kellett hozzá más, mint egy előre kitöltött sportorvosi vizsgálati kérdőív és 15 000 forint.

március 25. 18:50

A színész épp a legújabb filmje miatt adott interjút, így könnyen elképzelhető, hogy ez a kijelentése enyhén hatásvadász. Benedict Cumberbatch azt mondta, hogy 2020 elején hihetetlenül beteg volt, de annyira, mint még soha. Majd hirtelen berobbant a koronavírus. Ekkor gondolt bele abba, hogy mi van, ha ő a Covid–19 nulladik fertőzöttje? Ezt azért is nehéz megválaszolni, mivel azt sem tudni, hogy Cumberbatch elkapta-e egyáltalán a koronavírust.

Ilyen gondolatok foglalkoztatták a színészt, miután 2019-ben befejezték a forgatásokat. A fenti történettől függetlenül az tuti, hogy a filmje, a The Mauritanian nem erről, hanem a guantánamói fogolytáborról szól.

(Huffington Post)

Az ausztrál színésszel a The Telegraph készített interjút. Itt mondta el, hogy az emberek furcsán állnak ahhoz, hogy ő színészként ennyire ki van gyúrva. Egyrészt elárulta, hogy már 10 éve ezt csinálj, edzi a testét, ezért néz ki így. De a gyúrás mellett ott vannak a forgatások is, amelyek napi 12 órát is elvehetnek az életéből, közben neki izmosnak kell maradnia a szerepek kedvéért, tehát nem pihenhet, mehet vissza gyúrni.

És itt osztotta meg azt a nézetét, hogy

Ha egészségtelen mennyiségű súlyt szedne fel, ha elhízna egy szerep kedvéért, vagy extrém durván lefogyna, akkor egyből komoly színésznek mondanák.

(The Telegraph)

A színésznő korábban arról nyilatkozott, hogy nem vágja a Marvelt, de még Harry Pottert sem. Pedig egy lányról van szó, aki feltehetőleg benne lehet az ilyen filmek célközönségében. De most nem is ez a lényeg, hisz fontosabb téma is akadt, amiről nyíltan beszélt. Kifejtette, hogy kicsit azért fárasztó tud lenni, hogy a közönség szeme láttára nő fel. Ez abból a szempontból zavarja leginkább, hogy a rajongók még mindig abban a tudatban élnek, hogy ő még csak egy gyerek. Igen, 10 éves volt, amikor először láthatták a Stranger Things című sorozatban. Akkor lehetett rá mondani, hogy még gyerek, de most már 17 éves, és ha nem is kéri ki magának, de azért erősen szeretné jelezni, hogy kezd nővé érni. És igen, ez azzal jár, hogy kivágott pólót vesz fel, ha úgy tartja kedve. Most van abban a korszakban, hogy kezd kialakulni a stílusa, most próbálgatja éppen, hogy mi jó neki, miben és miként érzi jól magát. Ha úgy tartja kedve, akkor magassarkút vesz fel. 

Végül arra jutott, hogy egyet tud érteni a rajongókkal abban, hogy nem értenek egyet, mert vagy azt mondják neki, hogy ne öltözködjön így, hisz még csak gyerek, vagy azt, hogy egy vörös szőnyeges eseményre felvett estélyiben úgy néz ki, mintha 50 éves lenne.

(Buzzfeed)