Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Péter Dávid

Péter Dávid

Szent Varecza Lászlóról írt szakdolgozatok száma1

Szent Varecza Lászlóról írt szakdolgozat értékeléseközepes

Mindenhol 2018 októbere lesz beírva a negatív rekordhoz Mindenhol 2018 októbere lesz beírva a negatív rekordhoz

Rekordalacsony, de nem most fog kiszáradni a Duna. Annak ellenére sem, hogy a a következő napokban sem várható javulás.

5 órája

Ha több százezren követnek, biztosan befolyásolod őket Ha több százezren követnek, biztosan befolyásolod őket

Már a tízévesek influencerek akarnak lenni. De mit jelent egyáltalán az influencerkedés? És hogy viszonyulnak a véleményvezérek a szponzorált tartalmakhoz? Az első influencerfesztiválon jártunk.

szeptember 20. 21:48

Hagyományos Kínai Étterem Hagyományos Kínai Étterem

szeptember 15. 10:02

  1. Kanye West találkozott Uganda elnökével, és adott neki egy dedikált Yeezy lépőt. 
  2. Kim Kardashian is aláírta a cipőt.
  3. Uganda elnökének látszólag fogalma sem volt róla, hogy ki is az a Kim Kardashian, és mit keres nála vendégségben, ezért megkérdezte, hogy ő mivel is foglalkozik.
  4. Azt mondta, hogy influencer van egy műsora a tévében, és nagyon várja a visszatérést. 
  5. Majd Kanye West elárulta, hogy nem pusztán pénzt adományozva akarja segíteni az országot, hanem egy komplett iparágat akar felhúzni.
  6. És itt jött a nagy hasonlat, hogy valami olyasmire kell számítani, mint a Jurassic Park, esetleg a Disney World.

Remélhetőleg inkább az utóbbi lesz, mert az eddigi elkészült Jurassic-filmekben valahogy a természet mindig utat tört magának.

A találkozóról készült rövid videót itt lehet megtekinteni.

 

35921713 10156337923136760 9217029345116160000 n
Fotó: Arnold Schwarzenegger / Facebook

Nem, nem kell hozzá Orbán Viktornak, esetleg Andy Vajnának lenni, hogy a nagy találkozás megvalósuljon. Vajna Tímea megsúgta (instagramján megosztotta), hogy sikerült fánkfüggővé tenni Conan, a barbárt. De A menekülő ember annyira nem tud szabadulni Vajnáné cégének termékeitől, hogy Két tűz között is Piszkos alkut kötne egy Ovizsaruval, csak az Arany János utca 19-21-ben reggelizhessen szinte minden reggel. Legyen akár Junior, esetleg Ikrek, ön is Kommandózhat az üzlet előtt, hogy elcsíphesse Az utolsó akcióhőst, mielőtt még Hull a pelyhes. Lehet, hogy csak A hatodik napon fog felbukkanni Az igazság nevében a Ragadozó, de az minden bizonnyal maga lesz Az Amazonas kincse.

Tehát Schwarzenegger a Mr. Funkban szokott reggelizni szinte minden nap. Aki szpottingolni akarja, annak érdemes a környéken lennie. Hogy a színész mikor szokott reggelizni, azt Vajna Tímea nem osztotta meg követőivel.

A dőlt betűvel szedett részek pedig egy-egy Schwarzenegger-filmet rejtenek.

henry cavill.png
Fotó: instagram

Egy rövid, amolyan csendesülős videót osztott meg a hazánkban forgató színész. (Itt készül a Netflix új sorozata, a Witcher, aminek ő a főszereplője.) Az Instagramra felrakott posztból kiderült, hogy Cavill egy kertes házban él itt Magyarországon, és vasárnap reggel a fűben ülve rá is jött, hogy a háttérben szálló repülőgép zaja és a közelben lévő furcsa madár hangja sem tudja megzavarni azt a csendet, azt a békét, amit érez.