Árpád
-2 °C
4 °C

Péter Dávid

Péter Dávid

Szent Varecza Lászlóról írt szakdolgozatok száma1

Szent Varecza Lászlóról írt szakdolgozat értékeléseközepes

Mindenhol 2018 októbere lesz beírva a negatív rekordhoz Mindenhol 2018 októbere lesz beírva a negatív rekordhoz

Rekordalacsony, de nem most fog kiszáradni a Duna. Annak ellenére sem, hogy a a következő napokban sem várható javulás.

október 18. 05:09

Ha több százezren követnek, biztosan befolyásolod őket Ha több százezren követnek, biztosan befolyásolod őket

Már a tízévesek influencerek akarnak lenni. De mit jelent egyáltalán az influencerkedés? És hogy viszonyulnak a véleményvezérek a szponzorált tartalmakhoz? Az első influencerfesztiválon jártunk.

szeptember 20. 21:48

Hagyományos Kínai Étterem Hagyományos Kínai Étterem

szeptember 15. 10:02

Nagy sebességgel rohant végig az interneten egy videó, amin két srác DURVÁN összekap New York egyik utcáján. Nem volt véres harc, nem volt hangos anyázás, szavak nélkül üzengettek egymásnak a fiúk. Itt meg is lehet nézni a valósággá vált fotelkeménykedést.

 

 A 11 millió megtekintésnél járó felvétel viszont nem egy spontán elkapott, őszinte New York-i pillanatot kapott el, mert az egész meg volt rendezve. Kiderült, hogy a készítő egy kreatív ügynökségnél dolgozik, mint kreatív igazgató.

(The Daily Beast)

A meghirdetett kultúrharc jegyében ez akár egy mai hír is lehetne, de a kijózanító valóság ezzel szemben az, hogy ez egy 2004-es sztori.

Akkor már két éve próbálták lebontani a még III. kerületben felhúzott építményt. A villa elé szervezett sajtótájékoztatón Sasvári Szilárd, a fővárosi Fidesz-MKDSZ frakcióvezető-helyettese és Bús Balázs III. kerületi Fidesz-elnök (aki amúgy a városrész alpolgármestere is volt) közölte, hogy a közigazgatási hivatal nemrég már a harmadik alkalommal adta vissza a kerületnek új eljárásra a bontást elrendelő határozatot.

Úgy vélték igen rossz üzenet, hogy egy multinacionális cég bármit megtehet, miközben minden állampolgártól elvárják, hogy engedélyt kérjen akár egy sufni megépítéséhez is. Felkai László a Fővárosi Közigazgatási Hivatal vezetője elmondta, hogy a bontás határozatát azért kellett hatályon kívül helyezni, mert

nem tudták pontosítani a tényállást, hogy a villa stúdióként vagy lakóépületként üzemel-e.

A villa most a XXII. kerületben áll, ott, a budatétényi komplexumban zajlik a parittyázás. 

Már eleve az unboxing, a kicsomagolós videó műfaj is feszegeti a "Minek van?" határait, de persze tökre el lehet fogadni a létezését. Jó, beismerem, indokolt esetben én is szoktam nézni ilyeneket. Aztán van az ASMR, ami annyit tesz, hogy az adott youtuber a mikrofonhoz közel hajolva lágy hangokat, susogást, sutyorgást és egyéb kellemesnek mondott halk zörejeket idéz elő. A Mashable - nagyon remélem, hogy poénból - ötvözte ezt a kettőt, aminek ez lett az eredménye: