Olivér
9 °C
13 °C
Index - In English In English Eng

Péter Dávid

Péter Dávid

Szent Varecza Lászlóról írt szakdolgozatok száma1

Szent Varecza Lászlóról írt szakdolgozat értékeléseközepes

Mindenhol 2018 októbere lesz beírva a negatív rekordhoz Mindenhol 2018 októbere lesz beírva a negatív rekordhoz

Rekordalacsony, de nem most fog kiszáradni a Duna. Annak ellenére sem, hogy a a következő napokban sem várható javulás.

2018. október 18. 05:09

Ha több százezren követnek, biztosan befolyásolod őket Ha több százezren követnek, biztosan befolyásolod őket

Már a tízévesek influencerek akarnak lenni. De mit jelent egyáltalán az influencerkedés? És hogy viszonyulnak a véleményvezérek a szponzorált tartalmakhoz? Az első influencerfesztiválon jártunk.

2018. szeptember 20. 21:48

Hagyományos Kínai Étterem Hagyományos Kínai Étterem

2018. szeptember 15. 10:02

Most éppen az a nagy dili megy az interneten, hogy mindenki akkor vs. most képeket oszt meg magáról. A lényeg, hogy kelle egy mostani, friss, 2019-es fotó, ami mellé be kell tenni egy 2009-es. Így lehet szembesülni, hogy mennyit is változott az ember az eltelt idő alatt. Ábel Anita, Tóth Gabi, Debreczeni Zita, Tolvai Reni, Király Viktor, Luke Evans, Madonna, Jessica Biel, Kevin Hart, Nicki Minaj és Reese Witherspoon így oldotta meg a feladatot.

Eddig szépen és rendben jöttek a 10 éve készült fotók, de már elkezdett a mémesedésbe átfordulni a kihívás. Ilyenek jönnek:

 
 
 
 

Újból nekifutottak, majd történelmi vereséggel zárult, hogy leszavazták Theresa May brexitmegállapodását a brit alsóházban. Jelen pillanatban egy rakás forgatókönyv lehetséges, akár még új tárgyalások is jöhetnek. Az biztos, hogy az EU-s vezetők aggódva és türelmetlenül reagáltak a brexit-megállapodás londoni bukására. Juncker azt mondta, hogy a briteknek világossá kéne tenniük, hogy mit is akarnak.

A brexitmegállapodást megelőzően, még hétfőn tartott egy előadást Dr. Victoria Bateman. A brexit ellenes aktivistaként is tevékenykedő professzor a beszéd közben levetkőzve szemléltette szóban is vázolt elméletét, hogy

a Brexit után Anglia teljesen meztelen lesz.

Aki kertes házban él, biztos találkozott már azzal a jelenséggel, hogy a szomszéd fája átlóg, a kertbe hullik a gyümölcs, ami elrohad a szép zöld gyepen, odajönnek a méhek, meg amúgy is túl öreg az fa, látszik, hogy korhadtak az ágai, egy nagyobb vihar ki is döntheti, stb.  Hasonló esettel kellett megküzdenie a 81 éves Javes Damiesnek, aki jobban szereti, ha középső nevén, Mikenak szólítják. Mike szomszédja nem gondozta, nem vágta vissza a telkén lévő sövényt.

A 4,5 méterre megnőtt növény már eltakarta a napot. 

Mikenak elege lett abból, hogy a 60 éves David Lyons miatt nem éri természetes fény a hátsó kertjét, így bíróságra ment az üggyel. Ezzel most három éve tartó sövényháború ért véget. A bíróság 2000 fontra (729 ezer forintra) bírságolta meg Lyonst, akit még a sövény levágására is köteleztek. És most már nem jöhet olyan kifogásokkal, hogy nincs megfelelő szerszáma, de azt se mondhatja, hogy madarak fészkelnek az ágak között, így kénytelen nőni hagyni a 4,5 méteres növénymonstrumot.