Vendel
10 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Pintér Luca

pl
Ha valaha nyomoznak is Borkai ellen, biztos, hogy nem a győri rendőrök teszik majd Ha valaha nyomoznak is Borkai ellen, biztos, hogy nem a győri rendőrök teszik majd

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elfogultság miatt a kizárását kérte.

október 18. 23:01

A győri polip csápjai balatoni luxusvillákban érnek össze A győri polip csápjai balatoni luxusvillákban érnek össze

Borkai Zsoltot körülvevő üzletemberek, győri közbeszerzési győztesek és az ügyvéd Rákosfalvy Zoltán Balatonfüreden húztak fel két luxus ikerházat. Együtt.

október 18. 07:26

Őrizetbe vettek egy osztrák férfit a pincébe zárt holland család ügyében Őrizetbe vettek egy osztrák férfit a pincébe zárt holland család ügyében

Az apára és öt gyermekére még hétfőn talált rá a rendőrség. Kilenc évet töltöttek egy pincében, ahol állítólag a világvégét várták.

október 16. 12:48

Gyilkosság,  drogkereskedelem, csalás, lopás és emberkereskedelem miatt is keresik azt a 22 nőt, akire az EUROPOL most egy meglehetősen látványos kampányt épített

Először egy álarc takarja a bűnözőt, ám ahogy a történet halad előre, az álarc részei eltűnnek, és a „néző” tippelhet a bűnöző nemére.

A kampány célja, hogy minél többen keressék fel ezt az oldalt. A tapasztalatok ugyanis azt mutatják, hogy minél többen látják a keresett bűnözőket, annál nagyobb az esélye, hogy valaki be tudja illeszteni a kirakós utolsó darabját, aminek segítségével sikerül elfogni a szökevényt.

A honlapon közvetlenül, név nélkül lehet információkat küldeni közvetlenül a nemzeti nyomozóknak.

A 22 legkeresettebb bűnöző egyik egyébként magyar. Dudás Ildikó a Veszprémi Törvényszék és a Győri Ítélőtábla ítélete alapján bűnsegédként elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette és más bűncselekmények miatt körözik, mivel nem kezdte el a hat éves fegyházbüntetését, írja a police.hu.

Ezt onnan tudjuk, hogy a Rádió1 egyik műsorvezetője, Vadon János a hétvégén Tiszafüreden látogatta meg Párdy Bencét, aki néhány hónapja azért mondott fel a munkahelyén, hogy önkéntesként szedjen szemetet a Tisza-tavon.

Balázsék Facebook-oldala szerint a négy fős csapat a hétvégén 47 zsák szemetet – főleg PET palackokat –  takarított el a vízpartról. Ezzel együtt Párdy Bence eddig összesen 

580 zsák szeméttől szabadította meg a tavat.

A 33 éves fiatalemberrel készült interjúnkat itt olvashatja el. 

Tizenkét évvel eltűnése után került vissza gazdájához egy foxterrier, írja a CBS NewsA Dutchess névre hallgató kutya még kölyök volt, amikor 2007-ben megszökött a dél-floridai családtól, miután a szülők gyereke nyitva felejtette a ház bejárati ajtaját. 

Tizenkét évvel később az éhes és elhanyagolt kutyát több száz kilométerrel távolabb, Pittsburgh-ben vette észre egy járókelő. A foxterrier egy menhelyre került, ahol egy állatorvos is megvizsgálta. Amikor ellenőrizték a kutya mikrochipjét, megtudták, hogy az állat gazdája Katheryn Strang és több mint 1600 kilométerre lakik Pittsburgh-től.

Miután a kutya gazdáját felhívták a menhelyről, a nő tizennyolc órát utazott, hogy újra láthassa az állatot.

Azt egyébként nem lehet tudni, hogy az elmúlt tizenkét évben a kutya merre járt, gazdája viszont bízott abban, hogy egyszer előkerül, a mikrochipért ugyanis minden évben fizetett.