Hedvig
6 °C
15 °C

Porkoláb Zsófia

Autóbalesetben meghalt a Sztárban sztár leszek! fiatal versenyzője Autóbalesetben meghalt a Sztárban sztár leszek! fiatal versenyzője

Tóth Gabi a Facebookon búcsúzott a mindössze 16 éves Csontos Karinától.

október 15. 21:26

Történelmi címlappal jelentkezett a Playboy Történelmi címlappal jelentkezett a Playboy

Bretman Rock az első nyíltan meleg „nyuszilány”.

október 5. 18:02

Leállt a Facebook, az Instagram és a Messenger is Leállt a Facebook, az Instagram és a Messenger is

Világszintű a jelenség.

október 4. 18:01

Idén nyáron robbant ki a botrány, miután kiderült, hogy Návai Anikó összeollózott Scarlett Johansson-interjút adott le a Nők Lapjának címlapsztoriként. Az újságíró – aki a Hollywood Foreign Press Association (HFPA) szervezet magyar tagja – később azt mondta, bevett újságírói gyakorlat szerint járt el, és sosem állította, hogy exkluzív interjút adott le, ennek ellenére a lap megszakította vele a kapcsolatot. 

Návai Anikó
Návai Anikó
Fotó: TV2 Magyarország / Youtube

A történtek után Návai eltűnt egy időre a közösségi oldalairól, ám mostanában újra elkezdett aktívan posztolni.

Legutóbb a képek tanúsága szerint egy magángéppel repült vissza Los Angelesbe Budapestről, méghozzá Vajna Tímea társaságában. A 14 és fél órás repülőúton még tortázni is volt idő, hisz Andy Vajna özvegye nemrégiben ünnepelte a születésnapját.

 

Nem akármilyen autóból integetett az Andrássy úton és a Dózsa György úton Ferenc pápa. Egy igazi izomautó, egy átalakított 2019-es Dodge RAM állt szolgálatára a Volkswagen Passat után. A koronavírus-járvány kezdete óta, másfél év után először vállalkozott hasonló útra. 

A menet egy pillanatra megállt az Andrássy úton. Nem technikai szünetről van szó, kisbabákat nyújtották át a kordon felett, akiket a biztonsági személyzet átvett, és Ferenc pápa homlokon puszilta őket.

A konvoj haladhat tovább a Kodály körönd felé.