Gellért, Mercédesz
12 °C
16 °C

Presinszky Judit

Fölkoncoltatik, aki a SAS-behívót megtagadja Fölkoncoltatik, aki a SAS-behívót megtagadja

Miklós Lajos, kőbányai bognármestert a második világháborúban négyszer hívták be, az utolsóból több évnyi szovjet hadifogság lett. A családemberből lett katona a karácsonyokat bajtársaival töltötte, zsúfolt marhavagonokban utazott, az államosításnál majdnem mindene odaveszett, de bohém jelleme végig vele volt. Ahogy a fényképezőgépe is.

tegnap, 23:26

Öt évre ítélték a röszkei terroristaper vádlottját Öt évre ítélték a röszkei terroristaper vádlottját

A három éve húzódó ügyben Ahmed H.-t már többször elítélték, de eddig egyszer sem jogerősen. Most az.

szeptember 20. 09:15

A nyugdíjasok a legelszántabb facebookozók A nyugdíjasok a legelszántabb facebookozók

Egy most készült felmérés szerint a magyaroknál még mindig nagyon népszerű a közösségi oldal. Főleg az idősebbeknél.

szeptember 20. 04:54

Mark J Bird egy 69 éves Las Vegas-i egyetemi tanár, aki minden bizonnyal ki nem állhatja az amerikai elnököt. De Bird nemcsak szájhős, hanem a tettek embere is: hogy nyomatékosítsa véleményét, augusztusban az iskolai gondnoknak címezve egy csekket ragasztott az egyetem egyik mosdójának tükrére, benne száz dollárral, majd

a férfi ott helyben karon lőtte magát.

A vérző tanárra egy diákja talált rá, később többen is köré gyűltek. Egyik kollégájának, aki megpróbálta elállítani a vérzést, bevallotta, hogy ezen a rendhagyó módon akart protestálni Trump ellen.

Az 1993 óta ott tanító, de már nyugalmazott férfit rögtön kórházba vitték, rendbe fog jönni. Vádat is emeltek ellene, amiért kézifegyverrel lövöldözött az egyetem területén, és amiért engedély nélkül tartotta magánál a fegyvert.

(Independent)

Jaroslav Bobrowski, német triatlonista betért egy bajor all you can eat étterembe, aminek ugyebár az a lényege, hogy fizetünk egy alapdíjat, és általában másfél-két órán keresztül annyit eszünk, amennyi csak belénk fér.

És hát Bobrowski gyomrában bizony temérdek kaja jó barátságban megfér egymás mellett.

A férfi ugyanis benyomott majdnem száz (azaz 100!) tányér szusit, tányéronként két-három darabnyit. Ez az iszonyatos mennyiség körülbelül öt emberre lenne elég, de a triatlonistának meg sem kottyant a megemésztésük.

Jaroslav Bobrowski
Jaroslav Bobrowski
Fotó: Facebook

Ahogy az lenni szokott, magasztalás és dicsőítés helyett Bobrowski egy nagy adag letolást kapott, na meg szépen kitiltották a japán étteremből, mert szerintük a többi vendég elől ette meg a falatkákat.

Később aztán kiderült, a sportoló szigorú diétán van: 20 órán keresztül nem eszik semmit, aztán pedig majszol, mint a házimalac.

(The Sun)

Egy olvasónknak ismeretlen jótevők a közhiedelmet megcáfolva ma megmutatták, hogy a magyarokból sem veszett ki minden kedvesség. Ádám ugyanis ezt írta nekünk:

Három napja teljes depresszióban voltam, mert egy hónapon belül másodjára vesztettem el a forgalmimat. Ma reggel a postaládámban várt egy levél, benne a forgalmimmal és a mellékelt üzenettel. Sajnos név nélkül küldték, így nem tudom nekik kifejezni végtelen hálámat és megkönnyebbülésemet. 

Szóval, emberek, csak így tovább!