Márk
13 °C
28 °C

Ráti József

Újságíró Politika

Amikor Nagyláb kutatni kezd Apróláb után Amikor Nagyláb kutatni kezd Apróláb után

A Warner Bros. meséjében a jetik valóságosak és egymást ijesztgetik a legendás Aprólábbal, vagyis az emberrel.

50 perce

Alden Ehrenreich háromszor is lehet Han Solo Alden Ehrenreich háromszor is lehet Han Solo

A színész szándékosan vagy véletlenül, de elszólta magát.

2 órája

Megtalálhatták a dinasztiaalapító Reza Pahlavi elveszett múmiáját

A Pahlavi-dinasztia kényes kérdés Iránban, próbálják is elbagatellizálni a felfedezés jelentőségét.

tegnap, 23:49

DbjiijbW4AA0x0E

Egy amerikai férfi úgy akart véget vetni az életének, hogy leugrik egy detroiti felüljáróról. A rendőrség azonban másképp gondolta és egy elképesztően kreatív megoldást talált ki: megállította a forgalmat az autópályán és csak a kamionokat engedte át, amiket

felsorakoztattak a felüljáró alá!

Magyarán kvázi megfelezték a potenciális zuhanás nagyságát. 

 

Persze a férfi még így súlyos sérüléseket szenvedett volna, főleg, ha két kamion közé esik, de szerencsére sikerült lebeszélni őt az ugrásról és nem történt baja.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

(Via)

Donald Trump amerikai elnök nemrég kezet fogott Emmanuel Macronnal. Igaz, előtte megalázó módon lesöpört némi korpát a francia államfő válláról, de a lényeg a kézfogás. Melania Trump kezét azonban nem olyan egyszerű megfogni, nem mondhatni, hogy nagyon jóban lenne az orosz prostikkal és pornószínésznőkkel hetyegő férjével:

 

Egy hónap alatt négy bengáli tigris tetemére bukkantak Nepálban. Ráadásul az állatok halálának oka egyelőre ismeretlen, az eddigi legjobb magyarázat az,  hogy a területért vagy zsákmányért egymással vívott harcban ölték meg egymást, írja az MTI. 

Nepálban november vége óta a bengáli tigrisek, más néven királytigrisek megszámlálásán dolgoznak a szakemberek. A legutóbbi, 2013-as számláláskor az állomány 198 egyedből állt, ami 77 példánnyal több volt, mint három évvel korábban. 

3200 bengáli tigris él világszerte, pedig egy évszázada még százezer volt belőlük. A faj megmentése érdekében egy  Oroszországban tartott 2010-es találkozón megegyezett a világ azon 13 országa, ahol tigrisek élnek, hogy megduplázzák ezt a számot.