Ilona
17 °C
33 °C

Ráti József

Újságíró Politika

A Real Madrid bepanaszolta az Intert Modric miatt

Az olaszok Florentino Perez elnök engedélye nélkül tárgyaltak a horvát klasszissal.

tegnap, 16:54

Elfogadták a Davis-kupa radikális reformját

Gerard Piqué, a Barcelona védője az ötletgazda.

tegnap, 15:52

Ma zár az olasz átigazolási piac, egyelőre csak a Milan aktív

A piros-feketék 120 millió euróért szerezhetik meg az olasz futball egyik legnagyobb tehetségét.

tegnap, 14:06

Hét – ennyi RB Leipzig-szurkoló utazott el Romániába, hogy szurkoljon a csapatának az EL-selejtezőjében:

 

Gulácsi Péter csapata az odavágót egyébként 3-1-re megnyerte az U Craiova 1948 CS ellen, a visszavágót 1-1-re hozták, így 4-2-es összesítéssel jutottak tovább.

Egy svéd fegyvercsempész busszal szeretett volna eljutni Albániából Németországba. Bizonyára nem számított arra, hogy útközben lesz egy-két határátkelőhely, így nagyon magabiztosan rejtett el  19 lőfegyvert a bőröndjében. Erre mit hoz a sors: egy rutin ellenőrzésen lebukott a macedón-albán határon. Ki gondolta volna?

 

(Via)

A független India első olimpiai aranyérmét az ország gyeplabda-válogatottja nyerte 1948-ban. Ráadásul mindezt Londonban, korábbi gyarmattartója, Nagy-Britannia ellen sikerült elérni. A Gold című bollywoodi filmet szerdán, az indiai függetlenség napján mutatták be.

 

A gyeplabda a legsikeresebb olimpiai sportág Indiában. Az ország az eddigi kilenc aranyérméből nyolcat ebben szerzett, van egy ezüst- és két bronzérmük is. 1928 és 1956 között az összes olimpián nyert a férfi gyeplabda-válogatott, majd 1964-ben és legutóbb 1980-ban (a kilencedik aranyérmüket férfi légpuskában szerezték 2008-ban Pekingben).

(MTI)